Site Rengi

HABER ÖZETİ
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
Merkez Bankası’na üst düzey atamalar..
Milli gururumuz Kızılelma 2026’da göreve başlıyor..
J.P. Morgan’dan Altın için bomba tahmin..
ABD ile İran müzakereler için İstanbul’da bir araya gelecek..
Epstein ile ortalığa saçılan Hollywood’un iğrenç yüzü!.
Gazze’ye nefes olacak Refah Kapısı 2 yıl sonra açılıyor..
CHP’li Başkanlar birbirlerini suçlayarak kavgaya tutuştu!.
Epstein Belgelerinden İhlas Holding CEO’sunun adı çıktı!.
AK Parti ve CHP’ye kapıları kapatan 3 partiden ittifak hazırlığı..
SDG’nin kalesi Ayn El-Arap Suriye yönetimine geçti..
Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti..
Şamil Tayyar’dan olay Kılıçdaroğlu iddiası!.
İstanbul Pazar gününden itibaren kara teslim olacak..
Trump’a İran’ı sordular “Bekleyin Görün” dedi..
AK Partili vekilden emekliler için skandal sözler!.
Sert düşüşün ardından Çin piyasadaki altın ve gümüşleri toplamaya başladı..
Ali Koç Fenerbahçe’den alacağı olan 3,5 milyar TL’yi hibe etti..
ABD-İran gerilimi artınca petrol fiyatları tırmandı..
Kütahya Valisi işsizlikten yakınanlara isyan etti: 20 BİN KİŞİ GELSE İŞ VAR!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bursa’da Suriyeli kadına küfredenleri uyaran 17 yaşında ki Suriyeli genç, 4 kişi tarafından dövülerek öldürüldü!.

Bursa’da Suriyeli kadına küfredenleri uyaran 17 yaşında ki Suriyeli genç, 4 kişi tarafından dövülerek öldürüldü!.
18.07.2020
A+
A-

Bursa’da geçtiğimiz gün pazarda Suriyeli bir genç pazarda dövülerek öldürülmüştü. İddiaya göre Suriyeli genç Hamza Acan, Suriyeli bir kadına küfreden 4 kişiyi uyardığı için ölümüne dayak yedi ve hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Gürsu ilçesi kapalı pazar alanında meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu bir kadın Gürsu pazar alanına domates almak için gitti. Daha sonra domates satan bir esnafla konuşmaya çalıştığında Türkçe bilmediği için yan tezgahta çalışan Suriye uyruklu 17 yaşındaki Hamza Acan’dan yardım istedi. 17 yaşındaki Hamza, kadının 100 kilo domates alacağını ancak parayı akşam getireceği için akşama ayırmalarını istediğini bildirerek tezgahtan ayrıldı. Akşam olduğunda tekrar pazara dönen kadın, domates satıcılarının yanına geldiğinde, pazarda bulunan Hamza’dan tekrar tercüme etmesi için yardım istedi. Hamza Acan, kadının 100 kilo domates alacak parayı bulamadığı için iptal ettiğini söyleyince pazar esnafı çılgına döndü.

KADINA VE SURİYELİLERE KÜFÜR ETMEYE BAŞLADILAR

Kadının domates almaktan vazgeçtiğini duyan pazar esnafı, kadına ve Suriyelilere küfür etmeye başladı. Hamza Acan, küfür etmemeleri konusunda uyarıda bulununca, 4 pazarcı 17 yaşındaki gence saldırmaya başladı. Yere yatırılarak 4 kişi tarafından darp edilen Hamza’nın dili boğazına kaçtı. Gencin fenalaştığını gören saldırganlar hemen olay yerinden uzaklaştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Hamza Acan’ı Şehit Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Acan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan 4 kişinin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

TAŞLA VURMUŞLAR

Baba Mustafa Acan, “Oğlum pazarda çalışırken bir Suriyeli kadına tercümanlık yaparak yardım etmiş. Kadının domates almaktan vazgeçmesi üzerine 4 kişi Suriyelilere ve kadına küfür etmeye başlayınca Hamza da küfür etmemeleri için uyarıda bulunmuş. Bunun üzerine 4 kişi oğluma saldırarak taş ile vurmuş. Bu yaşanan insanlık dışı bir olay. Oğlumu öyle bir dövmüşler ki dili boğazına kaçmış. Çalıştığı ustası ambulansı arayarak yardım istemiş. Hastaneye kaldırılan Hamza burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorun bize söylediğine göre taşla vurdukları için iç kanama geçirmiş ve beyin kanaması geçirmiş” diye konuştu.

“EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR”

Bu yaşanan olayın takipçisi olduklarını dile getiren Avukat Hasan Alacanlı ise, “Sorunlular adli makamlarca yakalandı. Şu anda adli süreç devam ediyor. Yüce Türk Adaleti önünde tüm suçlular yargılanacak, en ağır cezayı alacaktır. Şu anda gözaltına alınan 4 kişinin adli işlemleri devam ediyor” dedi.

Öte yandan gözaltına alınan zanlılardan 15 yaşındaki M.S. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.