Site Rengi

HABER ÖZETİ
Eylem Tok’un Türkiye’ye iade davası 9 Eylül’e ertelendi!.
CHP’de Ekrem-Mansur kavgası ilk kurultayda patlak verdi!.
Erdoğan’dan “Kılıçlı Teğmenler” açıklaması: BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ TEMİZLENECEK
Sezgin Baran Korkmaz’dan Süleyman Soylu hakkında şok iddialar!.
CHP Lideri Erken Seçim için tarih verdi!.
Şimdi de Şahan Gökbakar’ın kaçak villası Türkiye’nin gündeminde!.
Eski bakanın elektrik mühendisi kardeşini büyükelçi yaptılar!.
Zeytinlikler ihaleciler tarafından talan edilmeye devam ediyor!.
Piyasadaki kâğıt paranın yarısından çoğu 200’lük banknot!. 500 TL’lik banknot geliyor!.
Başsavcılıktan Engin Polat’ın tahliye kararına itiraz!.
CHP’de 3 Dönem Kuralı başlıyor..
Engin Polat tahliye edildi..
Anketlerde AK Parti mum gibi erimeye devam ediyor!.
Ürdün’ün İsrail’e savaş tehdidinde bulunmasının nedeni “Bu Kadar Şerefsizlik de Olmaz” dedirtti!.
İstanbul’da trafiğe eğitim ayarı: Yarın ders 10:00’da başlayacak..
İmamoğlu’ndan Adalet Bakanı Tunç’a rest: O PARMAĞI SANA SALLADIM!.
Erdoğan’dan teğmenlerin kılıçlı yemini işe ilgili açıklama..
Millet bu sözlerle gaza gelip tekrar size oy vermez haberiniz olsun Sayın Erdoğan!.
Kahpe oğlu kahpe resmen dünya ile dalga geçiyor!.
AK Parti ile MHP arasındaki kriz büyümeye devam ediyor!.
Alçakça sözleri için Dilruba Kayserilioğlu’na bir dava daha açıldı!.
Adalet Bakanı Tunç’tan İmamoğlu’na sert uyarı: KİMSE YARGIYA PARMAK SALLAYAMAZ!.
Sel felaketinde ihmali olan 20 kişiyi kurşuna dizdirdi!.
Vatandaşın AK Partili isimleri görmeye bile artık tahammülü kalmadı!.
Hükümet bütçe açığını sigara tiryakilerinden çıkarmaya yemin etmiş!.
Erzurum Valiliği açık alanlarda alkol tüketimini yasakladı!.
Erdoğan’ın bugün Türkiye’de ağırlayacağı Sisi için söyledikleri!.
Benzin ve motorinden sonra bir zam da LPG’ye geldi!.
İmamoğlu’ndan “Ahmak” davası hakkında mahkemeye Hodri Meydan!.
“KATİL SİSİ” yarın “SAYIN SİSİ” olarak Türkiye’ye geliyor!.
DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16

CHP Lideri Özel’den Erdoğan’a flaş çağrı: VER O KÜFEYİ BİZ TAŞIYALIM!.

CHP Lideri Özel’den Erdoğan’a flaş çağrı: VER O KÜFEYİ BİZ TAŞIYALIM!.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu Özel, Erdoğan’ın, en düşük emekli maaşı asgari ücret olsun talepleriyle ilgili, “Bunların sırtında küfe yok” cevabına yönelik, “Bırak ben taşıyacağım, ver küfeyi. Biz milleti yük görmeyiz. Küfeyi taşıyamayanlar çıkarın, biz taşıyacağız.” dedi..

Özel’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Bugün her Salı olduğu gibi 13.30’da geldiniz. Ama yaklaşık yarım saat sizi beklettik. Bunun önemli bir gerekçesi var. biraz önce İstanbul’da bir tören tamamlandı. O törene 2024 yılında, bu sene yapılacak olan olimpiyatlar için ülkemizi temsil edecek 102 sporcumuz İstanbul’dan uğurlanıyordu. O törenin, tüm televizyonlarda eksiksiz yayınlanabilmesi için biz grup toplantımızı o törenin bitişine erteledik..

Bugün, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘benim şahsi meselem’ dediği Hatay’ın anavatana katılışının 85. yıl dönümü. 1918’den 1939’a kadar 21 yıllık bir mücadelenin sonunda Hatay, 23 Temmuz günü Antakya’daki fransız bayrağını indirerek Türk bayrağını kaldırdı. Bunun için o gün Hatay Millet Meclisi’nde oy kullanan ve Hatay’ı sınırlarımıza katan o günkü tüm Hatay milletvekillerini rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘şahsi meselem’ dediği Hatay, özellikle 6 Şubat depremi, o sırada yaşananlar, kurtarma çalışamalarındaki aksaklıklar, ardından verilen sözler, seçimdeki şantajlar, tehditler, oy sayımındaki hileler, yapılan itirazların reddedilmesiyle yaşanan mağduriyetler, sakın ama sakın Hatay’ı ümitsizliğe savurmasın. Nasıl bu partinin kurucusunun şahsi meselesi ise tüm CHP’lilerin de şahsi meselesidir. Sonuna kadar yanlarındayız, Hatay’ı saygıyla selamlıyoruz..

MÜFREDAT GÖRÜŞMELERİ..

Geçtiğimiz hafta gölge Milli Eğitim Bakanımız Sayın Suat Özçağdaş ve eğitimcilerin katkılarıyla Anıtpark’ta 24 saat süren bir eğitim maratonu gerçekleştirdik. Tam 92 konuşmacı katıldı. İlk konuşmayı benden istediler. 92 konuşmacı sabah 10’dan diğer sabah 10’a kadar, ara vermeden, 21 ana başlıkta, 100 alt başlıkta Türkiye’de eğitimi konuştular. Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu konuştular.

Öğretmenlere yapılan haksızlıkları, ‘atanamayan’ diyerek masumlaştırıp atanmayan 1 milyon öğretmeni konuştular. Atatürk’süz, bilim dışı, hurafelerle dolu müfredatı konuştular. Enine boyuna konuştular. Sadece eleştirmediler. Kitabı yapılacak, belgeseli yapılacak. Ama şöyle bir baktığınızda, yüzde 20 eleştiri ise yüzde 80 öneri sundular. Biz gelince ne yapacağız? Genel Başkan Yardımcılarımız, gölge bakanlarımız anlattılar..

SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESİ

CHP olarak en net yaklaşan partiyiz. Sorun yoktur diyenlerden değiliz. Sorunu doğru tespit edelim diyoruz. Çare ölüm diyenlerin karşısındayız. Bu sorun sınıfsal bir riske girmek gibi bir probleme evriliyor. İşinize kendi aracınızla gidebiliyorsanız belki de sizin için sokak hayvanı problemi yoktur. Ancak yoksul bir mahallede işinize yürüyerek gitmek zorundaysanız, sokak hayvanı problemi vardır. Ama bir ay tutalım, sahiplenilmeyeni ötanazi yapalım demek..

Hayvan dostlarına, gençlerimize başta grubum olmak üzere buna aylardır itiraz eden herkese hiç değilse ötanazi kelimesini çıkardıkları için yürekten teşekkür ediyorum. Ancak sorun çözülmemiştir..

Kanun bu konuda belediyelere görev vermektedir ama para vermemektedir. Zaten belediyelerin yurtdışından buldukları kredilere cumhurbaşkanı ve Mehmet Şimşek tarafından imzalanmamaktadır. Karşımızda yasa tasarısının ilk halini destekleyenlerin oranı yüzde 7.  Bu kanunu destekleyen kimse yok. Ötenazi kelimesi çıkarılınca sorun çözüldü sanmayın. Bütün belediyelerin lojistiği planlaması lazım.

ERDOĞAN’A KÜFE YANITI: BIRAK, BEN TAŞIYACAĞIM VER KÜFEYİ

CHP olarak küfeyi istiyoruz. Millet sana küfeyi verdi, küfenin içine emekliyi koyuyorsun taşıyamıyorsun, asgari ücreti taşıyamıyorsun, ağır geliyor. Tarım, çay üreticisi ağır geliyor. Milletin efendisi denen çiftçiyi taşıyamıyor ama 47 firmanın vergi borcunu silelim deyince küfeyi taşıyor. Yandaş müteahhitler ağır gelmiyor, 10 bin liraya geçinene asgari ücret ver diyorum ağır geliyor. Bırak ben taşıyacağım, ver küfeyi. 10 bin lirayı 12 bin 500 lira yapmış, ağır geldi diyor. Müteahhitlerden silinen borcun 20’de 1’i. Arkadaşlar emekliyi taşıyamayanlar, asgari ücretliyi küfesinde çok görenler iktidar kulisindeler. Emekliyi yük değil, derdinin sırtlanılmasını onurlu vazife bilenler, asgari ücretini Hans’tan az yapmayacak olanlar sizlersiniz. Bu yükü taşımaya hazır mısınız? Gidin ve onlara gösterin hangi yük ağırdır. Biz milleti yük görmeyiz. Küfeyi taşıyamayanlar çıkarın, biz taşıyacağız..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.