Site Rengi

HABER ÖZETİ
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP ve FETÖ’den algı operasyonu… Bu kez A Haberi hedef aldılar!. (video haber)

CHP ve FETÖ’den algı operasyonu… Bu kez A Haberi hedef aldılar!. (video haber)
23.01.2020
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Deniz Demir ve FETÖ’nün troll hesapları el ele verdi yalan ve iftirayla sosyal medya üzerinden A Haber’i hedef aldı. Sokakta vatandaşın nabzını tutan A Haber’in bir röportajını hedef gösteren Demir, “Bir vatandaş sanki mikrofonun arkasından bir şeyler okuyor” ifadeleriyle küstahça suçlamada bulundu. CHP ve FETÖ’cü trollerin A Haber’e yönelik ortak karalama operasyonu bir kez daha ellerinde patladı. Röportaj anına ait geniş açıdan çekilmiş fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafla beraber röportaj esnasından orada bulunan vatandaşlarda yaptığı açıklamalarla CHP ve FETÖ’cülerin algı operasyonlarını bertaraf etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Deniz Demir ve FETÖ’nün troll hesapları el ele verdi yalan ve iftirayla sosyal medya üzerinden A Haber’i hedef aldı.

CHP’li Demir ve FETÖ hesapları, A Haber’in vatandaş röportajı hakkında iftiralarda bulundu. Sokakta vatandaşın nabzını tutan A Haber’in bir röportajını hedef gösteren Demir, “Bir vatandaş sanki mikrofonun arkasından bir şeyler okuyor” ifadeleriyle küstahça suçlamada bulundu. Gerçeğin ortaya çıkması ise uzun sürmedi.

FETÖ VE CHP’DEN ORTAK OPERASYON
Sosyal medyadaki bazı FETÖ hesaplarıyla birlikte A Haber üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışan CHP Genel Başkan Başdanışma Deniz Demir, “Az önce kanal değiştirirken A haberde rastladım bu görüntüye. 17 yıllık icraatleri öven bir vatandaş sanki mikrofonun arkasından bir şeyler okuyor 🙂 siz ne dersiniz?” ifadelerini kullandı. FETÖ hesaplarıyla birlikte A Haber’e sosyal medya üzerinden operasyon düzenleyen CHP’lilere cevap da gecikmedi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
CHP ve FETÖ’cü trollerin A Haber’e yönelik ortak karalama operasyonu bir kez daha ellerinde patladı. A Haber’e konuşan vatandaşa yönelik de çirkin suçlamalarda bulunan CHP’li ismin ‘A Haber’e röportaj veren vatandaşın kağıttan okuyarak konuştuğu’ yalanıyla rezil oldu.


işte CHP’li ismin ‘kağıttan okuyor’ yalanını gözler önüne seren geniş açıdan çekilen fotoğraf!

Röportaj anına ait geniş açıdan çekilmiş fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafla beraber röportaj esnasından orada bulunan vatandaşlarda yaptığı açıklamalarla CHP ve FETÖ’cülerin algı operasyonlarını bertaraf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.