Site Rengi

HABER ÖZETİ
Motorin fiyatı gelen son zam ile 75 TL’yi geçti!.
İran’ın saldırılarında 100 ABD askeri yaralandı!.
Gülistan Doku cinayeti kapsamında Vali Sonel’in eşi de gözaltına alındı..
CHP’li Tuzla Belediyesi de AK Parti’ye geçiyor..
Haluk Levent’ten itiraf mektubu..
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’de çöküş! 52 üye daha İnce’nin partisine katılmak için istifa etti!.

CHP’de çöküş! 52 üye daha İnce’nin partisine katılmak için istifa etti!.
25.02.2021
A+
A-

CHP’deki istifa dalgası giderek büyüyor. Sivas’ın Akıncılar ilçesinde 52 üye istifa ederek Memleket Hareketi’ne geçeceklerini duyurdu. Eski CHP Akıncılar İlçe Başkanı Hüseyin Çiçek, “Partinin öz evlatlarından bir şey beklemiyorlar. HDP’den, terör örgütlerinden ve yandaşlarından medet umuyorlar. Onlarla ittifak yaparak oylarını arttırma çabası için uğraşıyorlar” diyerek CHP yönetimini yerden yere vurdu.

Muharrem İnce’nin ve 3 milletvekilinin partiden ayrılmasının ardından il ve ilçe teşkilatlarındaki istifalar devam ediyor. Bolu, İzmir ve Sakarya’dan sonra şimdi de Sivas’taki ilçe örgütünde başkan ve 52 üye istifa etti. İstifa eden isimler İnce’nin kuracağı partiye geçeceklerini duyurdu.

CHP’nin Sivas, Erzincan, Tokat ve Yozgat teşkilatlarının katılımı ile gerçekleştirilen Bölge Toplantısı, gün içinde Sivas’ta yapıldı. Açılış konuşmalarının ardından basın mensupları salondan çıkartıldı.

İnce’nin kuracağı partiye katılacaklar

15 gün önce görevinden istifa eden CHP Eski Akıncılar İlçe Başkanı Hüseyin Çiçek, salon dışında bir basın açıklaması düzenleyerek, 52 üye ile birlikte partisinden istifa etti. Çiçek, istifa açıklamasının hemen ardından Muharrem İnce’nin kuracağı partiye katılacaklarını duyurdu.

“İftiralarla bizi yıprattılar”

CHP Eski Akıncılar İlçe Başkanı Hüseyin Çiçek yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşlar, CHP Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün savaş meydanların da kurulan bir partidir. Kurumsal bir partidir. Bunların değerini bilmeyenler şuan da Sivas’ta CHP il başkanlığını yürütmektedirler. Görev süreçlerim içerisinde mahalle dedikodularına, iftiralarla partinin öz evlatlarını iftiralarla bizi yıpratmışlardır. Bu durum da bizim zorumuza gitmiştir. CHP’nin bu süreçlerde yasa dışı görevden almalar, yasa dışı iftiralar atmalar. Aynı zamanda CHP’nin tabelasını milletin gözü önünde sökülmesine vermişlerdir.

Biz de bunlara göz yummadık, o tabelayı ben kendim yerine yeniden astım. Bize resmi evrak göndermeden ‘Orayı görevden aldık ve kapattık’ dediler. Bizim elimize geçen bir evrak yok, bu olaylar yaşandıktan sonra bunlar resmi yazışmaları yazdılar ve tebligat elimize geçti. İlçe yönetim kurulumuzu görevden almışlar, beni almamışlardır. Ben de bunlara tepki olarak 52 kişi hem yöneticilikten hem de diğer seçim kurulundaki görevlerimizden ve ilçe başkanlığımdan istifamızı verdik.” ifadelerini kullandı.

“Teröristlerden ve FETÖ’den besleniyorlar”

Çiçek, partinin teröristlerden ve FETÖ’den beslendiğini belirterek, “Bunlar HDP’den, teröristlerden, FETÖ’cülerden beslenen, medet uman kişilerdir. Ben CHP’ye bir şey demiyorum ama bunu yönetenlere, yöneticilere çok kızıyorum. Çünkü bunlar partinin öz evlatlarından bir şey beklemiyorlar ve kendileri HDP’den, terör örgütlerinden ve yandaşlardan temas halinde olup, ittifak yaparak oylarını artırma çabası için uğraşıyorlar. Ama ne yazık ki Atatürkçü kesimler CHP’den tamamen kopmuştur, ayrılmıştır. Memleket Hareketi’ne katılacaklardır, biz de aynen katılacağız. Sivas’ta bütün örgüt çalışmalarına da katılacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.