Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran-İsrail arasında 1 aylık ateşkes ve 15 maddelik yol haritası iddiası..
İran, Hürmüz Boğazı’nın sadece kendileri ile savaşmayan ülkelere açık olduğunu söyledi..
Kuduz köpek gibi sağa sola saldıran Trump anketlerde çakıldı!.
İran füzelerle Tel Aviv’i vurmaya devam ediyor!.
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulatan “CHP’li Ayşegül” bakın kimmiş!.
Emine Ülker Tarhan tabela partisini kapatıp CHP’ye geri döndü..
İsrail semalarında özlediğimiz görüntüler..
Trump’tan canlı yayında şok suçlama!. Savaş suçunu savunma bakanının üzerine attı!.
Hürmüz’e alternatif olarak Yenbu Liman’ı devreye alındı..
Gelen son zamlarla akaryakıt 80 liraya dayandı..
Ünlü yapımcı Erol Köse’nin intihar ettiği ortaya çıktı!.
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
İran Basra Körfezi’ni mayın tarlasına çevirecek!.
Mossad Trump’ı aptalımı fena keklemiş!.
İsrail’in demir kubbesini delik deşik eden casusluk!.
Trump savaşı fırsata çevirip kendi şirketlerine milyar dolarlar kazandırdı..
İran uyardı!. Sularınızı depolayın, telefonlarınızı şarj edin!.
Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
1’i asker 2’si mühendis 3 şehidimiz var!.
İran Hürmüz Boğazı’dan geçiş için gemi başı 2 milyon dolar tarifesi koydu..
Katar’da TSK’ya ait helikopter düştü..
İran dün gece İsrail’i perişan etti!. 200’den fazla ölü ve yaralı var!.
Arapların savaş zararı günlük 2 milyar dolar..
İran savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı..
İran İsrail’in nükleer tesislerine füze yağdırıyorlar..
ABD İran’ın nükleer tesisini vurdu!.
Akaryakıtta eşel mobil marjı tükendi!. Zamlar direk pompaya yansıyacak!.
ABD ile Rusya arasında gizli İran-Ukrayna pazarlığı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’de sular durulmuyor! Özgür Özel’in adaylık mesajına Öztrak’tan yanıt..

CHP’de sular durulmuyor! Özgür Özel’in adaylık mesajına Öztrak’tan yanıt..
13.06.2023
A+
A-

28 Mayıs hezimeti sonrası muhalif seçmenler Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesini adeta dört gözle bekliyor. Tüm istifa çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresi ise adaylık imalarında bulunarak istifa çığırtkanlığı yapmaya devam ediyor. Son olarak ‘sorumluluk almaktan çekinmem’ diyen Özgür Özel’e ise cevap Parti Sözcüsü Faik Öztrak’tan geldi. Öztrak, ‘Değişimin nasıl gerçekleştirileceği bellidir’ dedi.

28 Mayıs hezimetinin hemen ardından sözde ‘Halil İbrahim Sofrası’ adı altında Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanı herkesi bir araya getiren muhalefette sular durulmuyor. Yaşanan büyük yenilgi sonrası CHP seçmeni Kılıçdaroğlu’nun istifasını beklerken koltuk savaşları da bir bakıma başlamış oldu. Muhalif seçmenler Kılıçdaroğlu’nun istifasını dört gözle beklerken CHP’nin liderlik koltuğunda gözü olanlar da adeta birbirine girmeye başladı.
CHP’de Ekrem İmamoğlu kameralar önünde ‘değişim’ mesajı verirken, Kılıçdaroğlu ise yanıt olarak MYK’da yaptığı değişikliğe atıfta bulunarak cevap veriyor.

Son olarak; İmamoğlu’nun yanı sıra Özgür Özel’in de sorumluluktan kaçmayacağını söyleyerek adaylık mesajı vermesi dikkat çekti.

Özel, “Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı.” ifadelerini kullandı.

ÖZEL: MÜZAKEREYLE PAYLAŞIM BİZİ SIKINTIYA SOKTU

Özel, 6’lı masadan yüzde 5 katkı beklediklerini ancak yaptıkları araştırmalara göre katkının 0,7-1 aralığında kaldığını saptadıklarını söyledi. Özel, “Müzakereyle paylaşım bizi sıkıntıya soktu. 39 vekil verdik. Oy kaybıyla sonuçlandı. Kendi seçmenimize de anlatamadık.” dedi.

ÖZTRAK’TAN ÖZEL’E CEVAP

Özgür Özel’in açıklamalarına yanıt ise partisinin MYK toplantısının ardından konuşan Faik Öztrak’tan geldi. Öztrak, CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in verdiği ‘değişim’ mesajına ilişkin “Değişimin nasıl gerçekleştirileceği bellidir” yorumunu yaptı.

MYK’ye yeni isimler eklenmesini ‘yenilenme’ olarak tanımlayan Öztrak, kongrenin de en kısa sürede yapılacağını ifade etti: Öztrak, “Bu çerçevede genel başkanımız ilk olarak MYK’sını yeniledi. MYK’mız da ilk iş olarak kongreler takvimini başlattı. Mümkün olan en kısa sürede, kongreler süreci, parti meclisimizin uygun gördüğü bir tarihte kurultayımızla taçlanacaktır.” diye konuştu.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarını da değerlendiren Öztrak, “Değişimin nasıl gerçekleştirileceği bellidir. Genel başkanımız kendi iradesi dahilinde yapacağı değişimi yapıp MYK’yi yenilemiştir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.