Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rusya AB’yi açıkça uyardı: Vururuz!.
Netenyahu Filistinliler için tasarlanan idam yasasını onayladı!.
Yalı Sapkını!.
Kılıçlı teğmenler hakkında mahkeme son sözü söyledi!.
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Ağbaba’dan altılı masa itirafı! “Doğru bulan bir tane CHP’li yok!.”

CHP’li Ağbaba’dan altılı masa itirafı! “Doğru bulan bir tane CHP’li yok!.”
02.08.2023
A+
A-

Seçimlerde alınan mağlubiyet sonrası muhalefet kanadında tartışmalar sürüyor. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun “En son tercihim CHP listelerinden seçime girmekti’ sözlerine değinerek, “Bu konuda seçmenimizden tepki alıyoruz.” dedi. Çarpıcı itiraflarda bulunan Ağbaba, “38 milletvekili verilmesini doğru bulan bir tane CHP’li yok” ifadelerini kullandı.

Seçim hezimetinin ardından ‘istifa’ çağrılarını duymazdan gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA, Gelecek, Saadet ve DP’ye 38 vekil kaptırmasının yankıları sürüyor. Son olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçime CHP listelerinden girmelerinin hata olduğunu söylemişti.

AĞBABA, DAVUTOĞLU’NUN SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Halk TV canlı yayınında, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun “En son tercihim CHP listelerinden seçime girmekti” sözlerine karşılık konuştu.

“38 VEKİL VERİLMESİNİ DOĞRU BULAN BİR TANE CHP’Lİ YOK”

“Bu konuda seçmenimizden tepki alıyoruz” diyerek kritik itiraflarda bulunan Ağbaba, “O kadar milletvekilinin verilmesi tabanımızda ciddi rahatsızlık yarattı. Eleştiri alıyoruz ama yapacak bir şey yok. 38 milletvekili verilmesini doğru bulan bir tane CHP’li yok” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan İttifakın küçük ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir programda CHP’lileri çıldırtacak açıklamalarda bulunmuştu.

CHP listelerinden seçime girmelerinin hata olduğunu söyleyen Davutoğlu, “En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti. Her şeyi denedim. İYİ Parti’ye teklif götürdüm. Bu sağ seçmen CHP’ye oy vermez beraber olalım dedim.” ifadelerini kullanmıştı.

“BÜYÜK BİR FEDAKARLIK YAPTIM”

Sözlerinin devamında CHP listelerinden çıkardıkları 10 vekile değinen Davutoğlu, “Ben entelektüel, ilmi, akademik, siyasi ve toplumsal bakımdan en büyük fedakarlığı yaptı. 10 milletvekili ile ölçülemeyecek bir fedakârlık yaptım.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.