Site Rengi

HABER ÖZETİ
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
Muhalefetin vizyonuna bak!. Füze testi yapmayalım, balıklar korkuyor!.
Yapay zeka ile polisi askere üst araması yaptırıp ortalığı karıştırdılar!.
Türkiye’nin 5 G’ye geçiş tarihi belli oldu..
Askeri casusluk davasında 2 tutuklama!.
Cezaevindeyken bile devlete dondurma satıp paraya para demiyorlar!.
Venezuela’dan ABD’ye rest: Kâbusunuz Oluruz!.
Kahpe İsrail hava saldırısı ile Husi Başbakanı öldürdü!.
Avrupa İsrail’e yaptırım konusunda ikiye bölündü!.
Sokak köpekleri için başını açmış!.
Suudi Arabistan’da alkol yasağı kaldırıldı!.
Telefonunuzda bu uygulama varsa banka hesaplarınız gece yarısı boşaltılıyor!.
Morinho kovulduğu takımlardan 3,794 milyar tazminat alıp gitti!.
İBB’deki milyarlık yolsuzluk furyası BDDK raporlarına yansıdı!.
Yolsuzluktan tutuklanan İmamoğlu’nun boşluğunu Mansur Yavaş ile doldurdular!.
Kahpe ABD yine ikiyüzlülüğünü gösterdi!.
Beliktaş’ta Sergen Yalçın dönemi resmen başladı..
ABD Başkanı Trump 5 gündür kayıp!.
Anıtkabir’i “Ümmetin Umudu Erdoğan” sloganları ile inlettiler..
Kaplan: Laikliğin özgürlük olduğunu söyleyen ya salaktır ya asalak!.
İtalya Başbakanı Meloni’ye cinsel içerikli video darbesi!.
AK Partili başkan Jandarmaya küfür ve hakaretler yağdırdı!.
Kassam Tugayları’ndan Kahpe İsrail’e ağır darbe!. Çok sayıda asker pusuya düşürüldü!.
Popüler sohbet uygulamalarına erişim yasağı!.
Papa’ya suikast iddiasıyla bir Türk vatandaşı tutuklandı!.
Trump’tan çarpıcı Bitcoin iddiası: 1 milyon dolar olacak!.
Ülkelerine dönen Suriyelilerin sayısı 450 bin 169 oldu..
Fenerbahçe’de olağanüstü genel kurul tarihi belli oldu..
Gazze tezkeresi TBMM’de kabul edildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Alim Karaca’nın aracını tekmelediği genç konuştu! “Özür iddiaları tamamen yalan..” (video haber)

CHP’li Alim Karaca’nın aracını tekmelediği genç konuştu! “Özür iddiaları tamamen yalan..” (video haber)
27.09.2020
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde trafik tartışması yaşadığı sırada CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından aracı tekmelenen tatilci Çağlar Özbakır, CHP’li Başkan Karaca’nın özür dilediği iddialarını yalanladı. Özbakır, “Kimse benden özür dilemedi. Çıkan haberler yalan. Ben olaydan sonra CHP’yi defalarca aradım, benimle kimse ilgilenmedi, hatta terslendim. Bu saatten sonra gelecek özrü de kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polise başvuran tatilci Çağlar Özbakır, trafikte tartıştığı CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ‘mala zarar verme’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ten ifade vermişti. O olayın görüntüleri ortaya çıkmış, görüntüler Özbakır’ın iddialarını doğrulamıştı. Görüntülerde CHP’li Başkan Karaca ve korumasının sürücünün yanına koşarak geldikten sonra arabasına zarar verdiği görülmüştü.

KİMSE BENDEN ÖZÜR DİLEMEDİ
Tüm bu olaylar sonrası bir takım haberler yapılmış, haberlerde CHP’li Başkan Karaca’nın mağdur tatilciden özür dilediği ileri sürülmüştü. Ancak bu haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili SABAH’a konuşan Çağlar Özbakır, “Kimse benden özür dilemedi. Kimseye ulaşmadan üst perdeden konuşmaya devam ediyorlar. Kibirden gözleri dönmüş” açıklamasında bulundu.

CHP’Lİ VEKİLDEN TEHDİT
Özbakır açıklamalarında şunları kaydetti: “Bana iftira atılıyor, ‘Yalancıdır bu çocuk, asıl alkollü olan kendisidir’ şeklinde… Mürsel Alban söylemiş bunları. Ben Mürsel Alban’ı aradım. Kendisine, ‘Ben iftira da atmıyorum kimseye, yalancı da değilim, haberi ya tekzip edin ya da benden özür dileyin’ dedim. Vekil olan Alban bana dedi ki, ‘Elinden geleni ardına koyma, ne yapıyorsan da yap’ dedi.

“CHP’Yİ DEFALARCA ARADIM”
Kimse benden özür dilemedi. Kimseye ulaşmadan üst perdeden konuşmaya devam ediyorlar. Kibirden gözleri dönmüş. Ben bunları umursamıyorum, arayıp aramamaları da önemli değil. Ben bu olayın kapanması için CHP’ye defalarca başvuruda bulundum, yerel yönetimlerden sorumlu başkanlara ulaştım, kadın kollarına ulaştım, Genel Merkezi aradım.

“HALKINDAN UZAK BİR PARTİ…”
Genel Merkez’deki sekreter, ‘Sosyal medyayı takip etmek zorunda değiliz, sizin olayınızla da ilgilenmek zorunda değiliz’ dedi. Ben eğer yalan söylüyorsan bunlar onların kayıtlarında vardır. Bu kadar ilgisiz, halkına uzak bir parti maalesef… Tekrar söylüyorum, kimse benden özür dilemedi. Bu saatten sonra da zaten özür dilenecek bir şey kalmadı. Bu dakikadan sonra dilenecek özür ancak kendisini kurtarmaya yönelik olan menfaatçi özürdür, tarafımdan kabul görmez.

(sabah)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.