Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe İsrail’in 10’dan fazla ülkedeki casusluk faaliyetleri deşifre oldu..
BOSH’tan Aile Yılı’nda aileyi yok etme planlı alçak reklam!.
İspanya Başbakanını taşıyan uçak Ankara’ya acil iniş yaptı!.
CHP’li Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
CHP’li başkan 10 milyona kiralık katil tutup meclis üyesini öldürtmeye kalkmış!.
Pavyoncu başkanı 1 ay sonra nihayet partiden kovabildiler!.
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Başkanın tacizine uğrayan kız, tanık ifadesini duyunca isyan etti!.

CHP’li Başkanın tacizine uğrayan kız, tanık ifadesini duyunca isyan etti!.
25.09.2021
A+
A-

CHP’li ismin cinsel saldırısına uğrayan D.A., mahkemede ifade verdi. D.A., bir tanığın “siyasi olay” ifadesine sinirlendi. Sesi titreyen D.A., “Ben siyasi bir olay için namusumu ortaya koymam” diyerek tepki gösterdi.

CHP İstanbul Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı G.Ö.A.‘nın 20 yaşındaki D.A. isimli genç kıza cinsel sarkıntılık yaptığı iddiasıyla yargılandığı davanın 4. celsesi dün görüldü. Duruşmaya sanık G.Ö.A. katılmazken müşteki D.A. ve taraf avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu. Dava dosyasında adı geçen 3 tanığın dinlendiği duruşmada gergin anlar yaşandı.

Tanık E.K. beyanında olaydan haberdar olduğunu, hesap sormak istediğinde ise müştekinin ‘Olayı yalanlar, ben sıkıntıya düşerim’ diyerek buna izin vermediğini anlattı. 1 ay sonra ise sanıkla buluştuğunu ve olayı kapattığını söylediğini iddia etti. Tanık, S.S. ise sanık ve müştekiyi siyasi partiden tanıdığını belirterek sanık ve müşteki arasında siyasi parti içinde fikir ayrılıkları olduğunu söyledi.

Sanığın sözleri sonrası konuşan D.A. ise bunun tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti. Sesi titreyen müşteki D.A., “Namus bu kadar kolay bir kavram mı, ben siyasi bir olay için namusumu ortaya koymam” sözlerini sarf ederek gözyaşlarına hâkim olamadı. Bu sırada tanık E.K’nin müştekinin yüzüne bakarak kafa sallaması ise müşteki avukatının dikkatinden kaçmadı.

Duruşmada söz alan cumhuriyet savcısı ise söz alarak “Müşteki konuştuğu sırada tanığın müştekiye bakarak kafasını salladığını görülmüştür” dedi. Duruşma sonu mahkeme davayı erteleme kararı aldı. İstanbul Ümraniye’de meydana gelen olayda, iddiaya göre CHP Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı şüpheli G.Ö.A., 20 yaşındaki D.A.’yı sözlü ve fiili olarak taciz etti. G.Ö.A. hakkında ‘Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.