Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran’dan net mesaj: Abluka Devam Ederken Hürmüz’ün Açılması İmkânsız!.
CHP’li A.M. Başarır’dan gazeteci Zihni Çakıra alçakça hakaret!.
Merkez Bankası faizi sabit tuttu..
CHP’li Ataşehir Belediyesindeki skandalın ayrıntıları ortaya çıktı!. Başkan Pound Seviyormuş!.
CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Fenerbahçe Türkiye Kupası’na veda etti..
Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel Gülistan Doku davası kapsamında tutuklandı!.
ABD Başkanı Trump ateşkesi uzatmak istemediğini açıkladı..
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li belediyeden vatandaşa arsa zulmü…

CHP’li belediyeden vatandaşa arsa zulmü…
17.02.2020
A+
A-

Burdur’da CHP’li belediyenin yaptığı vatandaşı adeta çileden çıkardı. Belediye, Bağlar ve Bahçelievler mahallelerinde vatandaşın arsasına el koydu. Mağdur olan vatandaşlar, pankartlar açarak belediyeyi protesto etti.

Burdur’da CHP’li belediyenin Bağlar ve Bahçelievler mahallelerinde ’18 uygulaması’ olarak bilinen İmar Kanunu’nun 18. Maddesini uygulayarak arazilerine el koyduğunu öne süren vatandaşlar isyan etti.

Çalıştay düzenleyip ortak mücadeleye başlayan mağdurlar, pankartlar açarak belediyeyi protesto etti. Vatandaşlar, kendilerinden para istendiğini, vermeyenin arsasının elinden alındığını iddia etti.

ÖZEL ŞİRKETLERE YAPTIRIYOR

Belediyenin parsellere ayırma işlerini kendi mühendis ve haritacılarına değil de özel şirketlere yaptırdığı, vatandaşlardan para istendiği, vermeyenlerin ise arsalarının daha kötü yerlere taşındığı öne sürüldü.

“DANIŞIKLI DÖVÜŞ VAR”

Burdur Valiliği konuyla ilgili soruşturma yürütürken AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, CHP’li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i uyararak. “Bu işte danışıklı dövüş var. Vatandaşın derdi dinlenmiyor, itirazlar hemen reddediliyor. Bağlar Mahallesinde bir teyzemle karşılaştım, evi, yurdu, ahırı elinden alınmış, başka birine verilmiş, ağlıyor” dedi. Mağdurlardan İsmail Arar “Yol geçeceği için de evimin yıkılacağını söylediler” derken Nilgün Arar “Bize 40 bin lira getirin yerinizde kalın dediler. Vermeyince arsalarımız peşkeş çekildi”diye konuştu. Vatandaşlar, uygulamayı CHP genel merkezine duyurmak için CHP’nin İl Kongresi’nde pankartlarla protesto yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.