Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li belediyeler, öldürülen teröristlerin yakınlarına kadro yağdırmışlar!.

CHP’li belediyeler, öldürülen teröristlerin yakınlarına kadro yağdırmışlar!.
01.01.2023
A+
A-

CHP’li belediyeler terör örgütü ile bağlantılı kişilere kadro yağdırdı. Özellikle örgütün ‘değer ailesi’ adını verdiği öldürülen teröristlerin yakınları birçok CHP’li belediyede işe alındı.

CHP’li belediyelerde işe alınan terör iltisaklı isimlerle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) dışında birçok CHP’li belediyede de benzer durumun olduğunu ortaya koydu. Özellikle örgütün ‘değer ailesi’ adını verdiği öldürülen teröristlerin yakınlarına kadro yağdırıldı.

REKOR MERSİN’DE

Yeni Şafak’ın haberine göre; Sözde değer ailesi mensubu Adana’da 22, Ankara’da 2, Antalya’da 8, Aydın’da 4, Balıkesir Edremit’te 2, Bursa Nilüfer’de 1, Denizli Merkezefendi’de 1, Edirne’de 2, Eskişehir’de 2, İzmir’de 9, Manisa Alaşehir’de 1, Manisa Turgutlu’da 1, Mersin’de 40, Muğla’da 1, Tekirdağ’da 1 kişi işe alındı. Ayrıca örgüt bağlantılı pek çok isim de belediye kadrolarında yer aldı. İşte CHP’li belediyelerde işe alınan terör iltisaklı isimlerden bazıları:

SEYHAN BELEDİYESİ KADRO VERMİŞ

YUSUF SÖYLEMEZ: 1993’te PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına katılıp 1996’da teslim oldu ve adli mercilerce tutuklandı. Adana’nın Seyhan Belediyesi’nde çalışıyor.

SEDAT YILDIRIM: 27 Kasım 2005’te PKK/KCK’nın kırsal alanına katıldı ve 20 Haziran 2010’da Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu. Seyhan Belediyesi’nde çalışıyor.

FUNDA BUYRUK: Seyhan Belediyesi’nde, Belediye Başkan Yardımcısı olarak çalışırken 27 Haziran 2022’de PKK/KCK içerisindeki faaliyetlerinden dolayı gözaltına alındı ve 6 Temmuz 2022’de serbest bırakıldı. Buyruk’un, örgüte eleman kazandırmak amacıyla faaliyetler yürüttüğü, örgüt mensuplarının ailelerine maddi yardımda bulunduğu tespit edildi.

BEDRAN AYRİÇ: 2006’da PKK/KCK’ya gerçekleştirilen operasyonlarda ölü ele geçirilen Çektar kod adlı İdris Sinet’in cenaze törenine katıldı, örgüte ait sözde flamaları taşıdı. Örgüt elebaşı Abdullah Öcalan’ı övücü slogan attığı için 31 Mayıs 2006’da gözaltına alındı ve tutuklandı. Seyhan Belediyesi’nde çalışıyor.

ŞİRİN SEFER: PKK/KCK adına faaliyet gösterirken 11 Temmuz 1996’da güvenlik kuvvetlerine teslim oldu ve 26 Temmuz 1996’da tutuklandı. 26 Eylül 1999’da Ankara’da kendilerini tutuklu aileleri olarak adlandıran şahıslarla birlikte oturma eylemine katıldığından dolayı güvenlik güçlerince yakalanarak gözaltına alındı. Antalya Konyaaltı Belediyesi’nde çalışıyor.

ÖZGÜR KILIÇ: Aralık 1998’den itibaren PKK/KCK içerisinde kırsal alanda silahlı olarak faaliyet gösterirken, 27 Eylül1999’da silahsız ve teçhizatsız olarak Tunceli Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu ve tutuklandı. Konyaaltı Belediyesi’nde çalışıyor.

DELİL BEŞTAŞ: PKK/KCK’nın propagandasını yapmak suçundan 28 Eylül 2022’de gözaltına alındı ve tutuklandı. Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nde sayaç okuma elemanı olarak çalışıyor.

FERHAT EREN: Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde sıvacı olarak çalışan Ferhat Eren, örgüt propagandası yapmaktan işlem gördü. Erkek kardeşi Mazlum Eren 2016’da PKK’nın kırsal alanına katıldı ve Mardin’de etkisiz hale getirildi.

ALi KAYA: Kardeşi Mehmet Şirin Kaya, PKK’nın dağ kadrosunda faaliyet gösteriyor. PKK’ya yönelik 15 Eylül 2022’de yapılan operasyonda gözaltına alındı. Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de işçi olarak çalışıyor.

BÜLENT BEZGİN: Terör örgütü propaagandası yaptığı için 15 Eylül 2022’de yakalandı. Yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de rehber öğretmen olarak çalışıyor.

ANIL TUNÇ KARAERSAL: PKK/KCK propagandası yapmaktan 15 Eylül 2022’de gözaltına alınan Karaersal, adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de tiyatro oyuncusu.

ÖNDER SEZGİN: Nisan 1993’te PKK’ya katıldı ve örgüt adına 2 defa Erzurum-Erzincan Karayolu’nda yol kesme eylemlerine katıldı. Erzincan Şıhlı Köyü’ne düzenlenen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği baskına katıldı. Mazgirt kırsalında silahlı çatışma sırasında sol gözünden yaralandı. Sezgin, 10 Kasım 1994’te Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nce yakalandı ve tutuklandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyor.

MEHMET EMİN İNAN: PKK/KCK propagandası yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik operasyonda gözaltına alındı, 23 Eylül 2022’de tutuklandı. Mersin Büyükşehir Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de işçi olarak çalışıyor.

MEHMET AKER: 3 Şubat-20 Ekim 2020 arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZENERJİ’de çalıştı. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonrasında iş akdine son verilmesi gerekirken çalıştırılmaya devam edildi. Konunun medyaya yansıması sonrasında 20 Ekim 2020’de işten çıkarıldı. Aker, 19 Mart 2021’de daha önceki soruşturmalar gözardı edilerek tekrar işe alındı. İZELMAN’da usta olarak çalışıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.