Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
İran Basra Körfezi’ni mayın tarlasına çevirecek!.
Mossad Trump’ı aptalımı fena keklemiş!.
İsrail’in demir kubbesini delik deşik eden casusluk!.
Trump savaşı fırsata çevirip kendi şirketlerine milyar dolarlar kazandırdı..
İran uyardı!. Sularınızı depolayın, telefonlarınızı şarj edin!.
Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
1’i asker 2’si mühendis 3 şehidimiz var!.
İran Hürmüz Boğazı’dan geçiş için gemi başı 2 milyon dolar tarifesi koydu..
Katar’da TSK’ya ait helikopter düştü..
İran dün gece İsrail’i perişan etti!. 200’den fazla ölü ve yaralı var!.
Arapların savaş zararı günlük 2 milyar dolar..
İran savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı..
İran İsrail’in nükleer tesislerine füze yağdırıyorlar..
ABD İran’ın nükleer tesisini vurdu!.
Akaryakıtta eşel mobil marjı tükendi!. Zamlar direk pompaya yansıyacak!.
ABD ile Rusya arasında gizli İran-Ukrayna pazarlığı..
Trump ABD ve İsrail’e destek vermeyen NATO’yu korkaklıkla suçladı..
Özgür Özel ötmemesi için Muhittin Böcek’e 4 vekili aracı olarak gönderdi!.
İngilizlerden yüz bulamayan İmamoğlu şimdi de Almanlara sığındı!.
Fare deliklerinde saklanan Kahpe evladı Netenyahu İranlıları meydanlara inmeye çağırdı!.
Altın ve gümüş de sert düşüşler devam ediyor..
Rusya, ABD ve İsrail’e karşı İran’a savaş desteği vermeye başladı..
Özgür Özel ile Muhittin Böcek arasındaki 20 milyon dolarlık rüşvet iddiası somutlaşıyor!.
İran ABD’ye ait D-35 savaş uçağını vurdu!.
Sahte tapu palavrasını tutturamayan Özgür Özel gemi azıya aldı..
Liverpool’e 4-0 yenilen Galatasaray Avrupa defterini kapattı..
ABD ve İsrail’in kahpelikleri karşılıksız kamadı!. İran Orta Doğu’yu ateşe verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN İMAMOĞLU’NUN FELAKET SENARYOSUNA JET YALANLAMA!.

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN İMAMOĞLU’NUN FELAKET SENARYOSUNA JET YALANLAMA!.
29.09.2019
A+
A-

Afet toplanma alanları konusunda yalan beyanda bulunan İmamoğlu’nu kendi partisinin belediyelerinin resmi web sayfalarında yayınladıkları veriler yalanladı..

İstanbul Silivri merkez üslü 5,8’lik depremin ardından deprem toplanma alanları gündeme düştü. Hükümet kanadı İstanbul’da binlerce toplanma alanı olduğunu söylerken, İstanbul Valiliği’nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlık ettiği, İçişleri Bakanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı, Vali, AFAD Başkanı ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıya katılma gereği bile duyman İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sadece 77 deprem toplanma alanı olduğunu iddia etti.

ADETA İMAMOĞLU’NU YALANLADILAR

Toplanma alanlarının 470’ten 77’ye düştüğünü açıklayan İmamoğlu’nu CHP’li Belediyeler adeta yalanladı. Kartal Belediyesi’nin resmi web sayfasında (https://www.kartal.bel.tr/tr/kartalrehberi/DepremToplanmaAlanlari.aspx) yayınladığı afet toplanma alan sayısı 123, Bakırköy Belediyesi’nin resmi web sayfasında (http://www.bakirkoy.bel.tr/guncel/duyuru/154-bakirkoy-ilcesi-deprem-toplanma-alanlari.html) yayınladığı alan sayısının da 59 olduğu görülüyor.

YİNE ŞOV YİNE YALAN 

Aylardır kameralar önünde yaptığı açıklamalar, verdiği demeçler, uyguladığı yaptırımlar ile sürekli tutarsızlık gösteren İmamoğlu, deprem toplanma alanları konusunda da topluma bile isteye yalan bilgi verdi.

Dün Uğur Dündar ile Vefa Lisesi’ni ziyaret etmeyi tercih edip, deprem değerlendirme toplantısına bile isteye katılmayıp, sonrasında güya çağırılmadığını ima ederek yine mağdur rolüne bürünmeye çalışan İmamoğlu’nun şovları bitmek bilmiyor.

İMAMOĞLU’NUN BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİ YALANLAR

Ekrem İmamoğlu’nun bugüne kadar söylediği ve belgeleriyle ispatlanan yalanlar dizisini Süleyman Özışık  yayınladığı köşe yazısına taşımıştı. İşte o yazının bir kısmı..

“YSK mazbatamı aldıktan sonra makam odama koyduğum Atatürk portresini bile söküp bana gönderdiler” dediniz.

Sizin ekibinizin, “O portre çok kıymetlidir, alıp götüreceğiz” dedikleri ve alıp götürdükleri belediyedeki kamera kayıtlarında kabak gibi ortaya çıktı.

CHP Milletvekili Veli Ağababa bizzat sizden aldığı bilgi doğrultusunda, “İBB, Erdoğan’ın damadı olan Selçuk Bayraktar’ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41,1 trilyon lira destek vermiş” dedi.

Bayraktar, “41 kuruş dahi İBB’den para almadı Vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz Milli Teknoloji Hamlesi’nden dönmeyecek” dedi.

“Ey millet, İBB’de bir genel sekreterin 3 arabası olur mu? Adamlar yazlık, kışlık ve baharlık makam aracı kullanıyor” dediniz. İBB genel sekreterin sadece bir makam aracı olduğunu belgesiyle gösterdi.

“Ben Beylikdüzü’nde bir minibüse biniyordum” dediniz. Millet neredeyse Gebze Harem minibüsüyle işe gidip geldiğinizi düşünecekti! Oysa minibüs dediğiniz aracın iç dizaynı özel olarak yapılmış bir VİP makam aracıydı ve bunu kamuoyundan sakladınız.

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 643 yöneticiye 1717 makam aracı verilmiş. İsrafa bakın israfa” diyerek milleti galeyana getirdiniz.

Oysa Belediyenin toplamda 1798 kiralık araç kullandığı, bunlardan sadece 120’sinin makam aracı olduğu, geri kalanının ambulans, böcek ilaçlama, cenaze işlemleri gibi işler için kullanıldığı kanıtlandı.

Ama bunu söyleyen siz, 5 yıl belediye başkanlığı yaptığınız Beylikdüzü’nde 243 kiralık araç kullandığından hiç bahsetmediniz.

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin borcu son 5 yılda 20 kat arttı. Sayıştay denetiminde ortaya çıkan zarar 753 milyon lira” dediniz.

İBB Sayıştay ve belediye raporlarını ortaya çıkardı. Her iki raporda da belediyenin borcunun sizin iddia ettiğinizin çeyreği kadar bile olmadığı ortaya çıktı.

Üstelik…

100 milyon lira borç ile devraldığınız Beylikdüzü Belediyesi’ni 5 yıl sonra 500 milyon borç ile devretmenizden hiç bahsetmediniz.

Bitti mi?

Bitmedi elbette…

“İstanbul Halk Ekmek, Başakşehir Futbol Kulübü’ne Arda Turan transferi için 9 Milyon Euro verdi” dediniz. Halk Ekmek, “Arda Turan transferi için herhangi bir kişi veya kulübe hiçbir şekilde tek bir lira ödenmemiştir. Varsa bu konuda belgesi olan, ortaya koysun” dedi.

Ortaya bir belge koyamadınız.

“Sayıştay raporlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı FETÖ’ye sehven para aktardı” dediniz. Belediye, “Bu iddia belgesiz ve temelsiz bir yalandır” dedi, sus pus oldunuz.

“İBB vakıf ve derneklere trilyonlar aktardı” dediniz, bu iddianızın sadece uydurma olduğu belirtildi, sizden belge istendi ama o belgeyi gösteremediniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.