Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında!.
Down sendromlu çocuğu oyun alanına almayan işletmeye ibretlik ceza!.
Devlet hastanesindeki doktorların kan donduran sapıklığı!.
İmamoğlu İnşaat ve 24 şirkete kayyum atandı!.
Asılsız ihbar yapıp 112’yi meşgûl edenlere 15 bin lira ceza geliyor!.
İnsan sağlığı ile oynamanın bedelini basit bir özür ile geçiştirdiler!.
Ekrem İmamoğlu hakim karşısında..
Fenerbahçe’nin yüzde 4,8’lik hisseleri yabancılara satıldı!.
Gözaltına alına gazeteciler Murat Ağırel ve Timur Soykan serbest bırakıldı!.
Özgür Özel’in boykot çağrısı ters tepti!. 2 Nisan’daki harcamalar iki karına çıktı!.
ABD Başkanı Donalt Trump Türkiye’ye geliyor..
Savaşıp Ermenistan’ın kucağından aldığımız sözde gardaşımız Aliyev’in gerçek yüzünü görün!.
Çin Trump’un vergi yaptırımları ile dalga geçti: KAMPANYALARINDAKİ ŞAPKLARINI BİLE BİZ ÜRETİYORUZ!.
Ekrem İmamoğlu protestolarına katılıp tutuklanan 102 genç tahliye edildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li belediyenin Zafer Bayramında PKK destekçisini sahneye çıkaracağı konser iptal edildi!.

CHP’li belediyenin Zafer Bayramında PKK destekçisini sahneye çıkaracağı konser iptal edildi!.
30.08.2022
A+
A-

30 Ağustos zaferinin yıl dönümünde CHP’li belediyeden tepki çeken bir konser programı geldi. Adana’nın Ceyhan ilçesinin CHP’li yönetimi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için PKK desteçiliğiyle bilinen İlkay Akkaya ile anlaştı. Sosyal medya üzerinden konserin duyurusunu yapan belediyeye birçok vatandaş tepki gösterdi. İlçede gerginlik yaratan durum sonrası, Ceyhan Kaymakamlığı duruma el attı ve konser iptal edildi.

Adana’nın Ceyhan ilçesinin CHP’li Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl kutlamalarında terör örgütünü destekleyen ve her platformuna katılarak açıklamalar yapan şarkıcı İlkay Akkaya konseri organize etmesi ilçede büyük tepkilere neden oldu. Ceyhanlılar, ‘Devlet düşmanı paylaşımlar yapan, terörist paçavraları önünde poz veren birinin konser vermesi, teröre verilen şehitlerimize, atalarımıza saygısızlıktır Bu milli günde şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın’ dediler.

CEYHANLILARI KONSERE DAVET ETTİ

CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sosyal medya hesabında ‘Büyük Zafer’in 100.yılını coşku içinde kutluyoruz’ diyerek Ceyhanlıları Kaymakamlık önünde 30 Ağustos akşamı saat 19.30’daki İlkay Akkaya konserine davet eden paylaşımda bulundu. Terör örgütüne destek veren Akkaya’nın Zafer Bayramı’nda konser vereceğini öğrenen Ceyhanlılar başkan Erdem’i kınadı.

CHP'li belediyede skandal konser! PKK destekçisi sahne alacaktı, iptal edildi!

ŞEHİTLERİMİZE, ATALARIMIZA SAYGISIZLIKTIR

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Bayar, ‘Zafer Bayramımızın 100.yılı kutlamaları çerçevesinde Ceyhan Belediyesi’nden coşkulu bir kutlama beklerken maalesef sanatçı seçimi konusunda, devlet düşmanı paylaşımlar yapan, terörist paçavraları önünde poz veren birinin konser vermesi, teröre verilen şehitlerimize, atalarımıza saygısızlıktır. Bu nitelikte birinin, böyle özel bir günde program yapmasını tasvip etmemiz mümkün değildir’ paylaşımında bulundu.
s
CHP'li belediyede skandal konser! PKK destekçisi sahne alacaktı, iptal edildi!

İS-TE-Mİ-YO-RUZ

Türkiye Kam Çalışanları Vakfı Ceyhan Şubesi de sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

’30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yılı kutlamaları için Ceyhan Belediyesi organizesinde konser verecek olan, terörist sevici, militanlar için ağıt yakan şarkıcı İlkay Akkaya’yı Ceyhan’da İS-TE-Mİ-YO-RUZ! Bu milli günde şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın. Bu hatadan ivedilikle dönün. İlkay Akkaya kim? Diye soranlara yaz Google’a söyler sana…!

Belediyenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ‘Büyük Zafer’in 100. yılını coşku içinde kutluyoruz! 30 Ağustos Zafer Bayramımızda gerçekleşecek İlkay Akkaya konserine hepinizi bekliyoruz.’

CHP'li belediyede skandal konser! PKK destekçisi sahne alacaktı, iptal edildi!

ÖCALAN’IN FOTOĞRAFININ ÖNÜNDE POZ VERMİŞTİ

CHP’li Ceyhan Belediyesi’nin 30 Ağustos kutlamaları için uygun bulduğu İlkay Akkaya’nın PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posteri önünde fotoğrafı bulunuyor. Terör örgütü PKK’ya desteğini gizlemeyen Akkaya, sosyal medya hesabından da sık sık bu yönde paylaşımlar yapıyor. HDP’ye güzellemeler dizen Akkaya, PKK/YPG’li teröristlere destek paylaşımları yapmayı da ihmal etmiyor.

CHP'li belediyede skandal konser! PKK destekçisi sahne alacaktı, iptal edildi!

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

Ceyhan belediyesinin İlkay Akkaya konserini sosyal medya hesapları üzerinden duyurmasının ardından tepkiler de gecikmedi.

Birçok vatandaş PKK desteçisinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda konser vermesine isyan etti.

KONSER İPTAL EDİLDİ

İlçede gerginlik yaratan durum sonrası, Ceyhan Kaymakamlığı duruma el attı. Kaymakamlık önünde gerçekleşecek olan İlkay Akkaya konserine Ceyhan Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz’dan onay çıkmadı. Ceyhan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılında yapılacak olan İlkay Akkaya konseri, genel güvenlik, kamu düzeni, emniyet ve asayişin sağlanamayacağını gerekçesiyle konser iptal edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.