Site Rengi

HABER ÖZETİ
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li meclis üyesinin takkesinden rahatsız olduğu işçi konuştu! “Benim şerefimdir!.”

CHP’li meclis üyesinin takkesinden rahatsız olduğu işçi konuştu! “Benim şerefimdir!.”
05.11.2021
A+
A-

Kütahya’da belediye çalışanlarına takdir belgesinin verildiği törende, CHP’li meclis üyesi Ruhsen Kumdalı’nın takkesinden rahatsız olduğu işçi İsa Karakafa, “Takkem benim şerefimdir” dedi. Konuyla ilgili açıklamalarına devam eden Karakafa, “Kumdalı bir de diyor ki, ‘Biz şalvarını mı çıkarttık dedik? Takkeni çıkart dedik’. ‘Özrü kabahatinden büyük’ sözü vardır. Bir hanım efendinin hem bayan hem erkeklerin içinde kalkıp da, ‘şalvarını çıkar demedik ki’ sözü de hoş olmadı. Bizi manevi olarak kırdı.” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan işçi İsa Karakafa, “Biz bir süre önce sel felaketinden dolayı Kütahya Belediyesi, İl Özel İdaresi ve diğer belediyeden ekiplerle birlikte Kastamonu’ya çalışmaya gittik. Bu çalışmalarımızdan dolayı plaket almak için Belediye Meclisi Toplantısına katıldık. Orada plaketini alan başkanla fotoğraf çekiliyordu. Plaketimi aldım, Belediye Başkanımız Alim Işık ile fotoğraf çekildik. Sonra tekrar ‘toplu fotoğraf çekilsin’ dediler. Bu arada bir hanım efendi açıklama yaptı. Tabi ki biz ilk başta şok olduk, anlamadık. Dediği kelime aynen şöyle bana hitaben, ‘Takkesini çıkartsın, daha yakışıklı olur’ falan dedi. Ondan sonra ben, ‘Eğer takkemden rahatsızsan ben kadraja girmeyeyim kendim çıkayım’ dedim. Olay aynen bu şekilde” şeklinde konuştu.

KUMDALI’NIN ÖZRÜ KABAHATİNDEN DE BÜYÜK”

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Karakafa, “Kumdalı bir de diyor ki, ‘Biz şalvarını mı çıkarttık dedik? Takkeni çıkart dedik’. ‘Özrü kabahatinden büyük’ sözü vardır. Bir hanım efendinin hem bayan hem erkeklerin içinde kalkıp da, ‘şalvarını çıkar demedik ki’ sözü de hoş olmadı. Bizi manevi olarak kırdı. Sonra Allah razı olsun kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, ondan sonra siyasi olarak hepsi tepki gösterdiler. Tepki üzerine geri dönmek zorunda kaldım. Ben tepkisiz kalamazdım. Bir Müslüman zaten tepkisiz kalamaz, gerekirse tepkiyi en yüksek seviyeden verir. Tepki olarak dedim ki, ‘Benim takkem benim şerefimdir, siz yakışıklılıktan bahsediyorsunuz, ben takke ilen daha yakışıklıyım, ben ölünceye kadar takkemle kalacağım’ diyerek tepki gösterdim” dedi.

“ONLAR CAHİLDİR DENİLİNCE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDIM”

Olayın bu şekilde gerçekleştiğini aktaran Karakafa, “Beni ulusal basından, her taraftan aradılar, ben şov olmasın diye hiçbir yere çıkmadım, çıkmak istemedim. Lakin sosyal medyada, ‘Onlar cahildir, şudur, budur’ denilince açıklama yapmak zorunda kaldım. Bana Kütahya halkı olsun, belediye başkanı ve başkan yardımları ile bütün siyasi kuruluşlar olsun Allah razı olsun bana destek verdiler. Bundan dolayı müteşekkirim. Fakat onların bu davranış yanlıştır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.