Site Rengi

HABER ÖZETİ
Günlerdir İran’a tehditler savurarak atıp tutan Trump yine kıvırdı!.
Merkez Bankası’ndan Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi’ne onay..
CHP’den AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı’ndan ilk açıklama..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Özgür Nas’ın İBB’de işe alımlarla ilgili itirafının ardından, liyakat nutukları atanlar sus pus oldu!. (video haber)

CHP’li Özgür Nas’ın İBB’de işe alımlarla ilgili itirafının ardından, liyakat nutukları atanlar sus pus oldu!. (video haber)
30.01.2021
A+
A-

CHP’li Özgür Nas’ın İBB’de işe alımlarla ilgili yaptığı kadrolaşma itirafı sonrası ‘liyakat’ vurgusu yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sessizliklerini koruyor.

 

CHP’li İBB’nin sosyal medyaya düşen ‘kadrolaşma itirafı’ videosu ile partinin liyakat balonu patlarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sessizliğini korumaya devam ediyor.

CHP’li İBB’de kadrolaşma itirafı

CHP’nin 18 Ekim 2020’de yapılan İBB Meclis Grubu Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan CHP İstanbul Yerel Yönetim Politakalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, parti içindeki kadrolaşmayı itiraf etti.

CHP’li Özgür Nas, kürsüden partililerine yaptığı açıklamada, “Çoğumuz biliyor. İlçe başkanları da biliyor. 100 kişi alınıyorsa CHP’den 35, İYİ Parti’den 15, Diğerleri (HDP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’yi ima ediyor) 15, İBB kariyer üzerinden ise 20-25 gidiyor.” ifadelerini kullanarak CHP’nin İBB’de işe alımlarda partizanlık ve kayırmacılık yaptığını açık açık söyledi.

Kalan kontenjanlar ittifak ortaklarında paylaştırılıyor

Nas’ın itirafı, CHP’li İBB’nin işe alımlarda en fazla kontenjanın CHP’ye ardından İYİ Parti’ye düşerken kalan kontenjanlar da diğer ittifak ortakları arasında nasıl paylaşıldığını gösterdi.

CHP’nin liyakat nutukları havada kaldı

Her fırsatta liyakat nutukları atan CHP’nin iki yüzlü tavrını ortaya çıkaran video ile ilgili ise CHP kanadından herhangi bir açıklama gelmedi.

Kılıçdaroğlu’nun ‘hiçbir işçiyi çıkarmayacağız’ diyerek ‘namus sözü’ verdiği açıklamaları hala arşivdeki yerini korurken CHP’li belediyeler binlerce kişiyi ‘gerekçe göstermeden’ işsiz bıraktı. Öte yandan HDP’ye olan diyet borcunu ödemek için ise onlarca terör destekçisi şahısları işe aldığı ortaya çıktı.

‘Belediye eş-dost akraba yeri değil’ diyen ancak Canan Kaftancıoğlu’nun yakınları da dahil yandaşlarını kayıran Ekrem İmamoğlu da sosyal medyaya düşen bu skandal videoya sessiz kaldı.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu sus pus!

CHP’li Özgür Nas’ın itirafı ile liyakat balonları patlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 36 saattir sessizliğini koruyor.

Partideki taciz ve tecavüzler gündeme bomba gibi düşerken olaylara sessiz kalan CHP’nin liyakatın işlemediği İBB’de dönen torpillere herhangi bir açıklama getirip getirmeyeceği merak konusu oldu.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.