Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Öztrak çileden çıktı!. “Yeter artık, halk Canan Kaftancıoğlu’nu domuz ve PKK ile hatırlıyor!.”

CHP’li Öztrak çileden çıktı!. “Yeter artık, halk Canan Kaftancıoğlu’nu domuz ve PKK ile hatırlıyor!.”
20.09.2020
A+
A-

Atatürk’e soyadı yerine ismiyle hitap etmek istediğini söyleyen Canan Kaftancıoğlu, CHP’yi karpuz gibi ortadan ikiye bölmüş durumda!. Terör destekçisi Kaftancıoğlu’na parti içinden tepkiler yağarken, Veli Ağbaba’nın destek açıklaması sonrası çileden çıkan parti sözcüsü Faik Öztrak’ın pazar günü gerçekleştirilen MYK toplantısında Kaftancıoğlu’na sert ifadelerle yüklendiği öğrenildi!.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun parti içinde başlattığı tartışmanın MYK’da da sert bir tepkiye yol açtığı ortaya çıktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “Ben Atatürk değil Mustafa Kemal demeyi tercih ediyorum” sözünün Pazar gecesi toplanan MYK’da da ele alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, MYK’da söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Kaftancıoğlu’na Twitter’da tepki göstererek Atatürk fotoğrafı paylaşan milletvekilleri disipline sevk edilmelidir” dedi. Bazı MYK üyelerinin de Ağbaba’ya destek verdiği öğrenildi.

”ANADOLU’NUN HERHANGİ BİR ŞEHRİNE GİDİP İL BAŞKANLARIMIZ İLE ESNAFI ZİYARET ETSİNLER”

Bunun üzerine Ağbaba’ya tepki gösteren Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın teklife tepki gösterdiği ve şunları söylediği iddia edildi:

“İstanbul İl Başkanı sürekli polemiklerle gündeme geliyor. Bunu taşımaktan parti yoruldu artık. Kaftancıoğlu’na tepki gösteren vekillerimizi disipline sevk etmeyi öneren arkadaşlarımız, Anadolu’nun herhangi bir şehrine gidip İl Başkanlarımız ile esnafı ziyaret etsinler.

”HALK, CANAN HANIMI DOMUZLA HATIRLIYOR”

Halk, Canan Hanımı sürekli hatırlatıyor ve domuzla, Sakine Cansız’la ve Ermeni meselesi ile ilgili konuları hatırlatıyor. Canan Hanımı eleştirenleri disipline verelim diyenler, hata yapanlar yerine, hatayı eleştiren vekilleri cezalandırmak istiyor.

Buyurun yapalım o halde, vekillerin yüzde seksenini disipline verip meclisi boşalttırın. Sayın genel başkanım, bu tartışmayı bitirin. Herkes her aklına geleni söylemesin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.