Site Rengi

HABER ÖZETİ
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
İran-İsrail arasındaki gerilim Avrupa’da doğalgaz fiyatlarını uçurdu!.
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
DOLAR 32,5698
EURO 34,6715
ALTIN 2.503,77
BIST 9.524,59

CHP’li vekil, evlat nöbetinde ki ailelerin tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı! “Biz HDP’den çocuklarımızı isterken siz onlarla hareket ettiniz!.” (video haber)

CHP’li vekil, evlat nöbetinde ki ailelerin tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı! “Biz HDP’den çocuklarımızı isterken siz onlarla hareket ettiniz!.” (video haber)
15.05.2021
A+
A-

Çocukları eli kanlı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan acılı ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 625 gündür sürüyor. Bayramın 2.gününde acılı aileler ziyaret eden CHP’li Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a büyük tepki gösterdi. Daha önce “HDP’nin terörle bağlantısı yoktur” diyen Erol’a acılı ailelerden Türkan Mutlu, “Kızımdan yaklaşık 6 yıldır haber alamıyorum. Biz çocuklarımızı gözyaşları döke döke HDP kapısında isterken, CHP ve İYİ Parti, HDP ile ortak harekât etmeye devam etti” diye tepki gösterdi.

Diyarbakır’da terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için evlat nöbeti tutan aileler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla ziyaret gelen CHP’li heyete tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla eylem yapan ailelere ziyarete geldiğini ve bundan sonra CHP olarak destek vereceklerini belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a tepki gösteren annelerden Ayşegül Biçer, “Benim oğlum Mustafa 3 yıldır PKK’nın elinde, 2 yıla yakındır HDP önünde eylem yapıyorum. Kemal Bey’in aklına şimdi mi geldik? HDP’nin kapısında 2 yıldır sesimizi duymayan genel başkanınızın desteğini ve selamını kabul etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HDP İLE HAREKET ETMEYİN”
Sur’da yaklaşık 6 yıl önce kaçırılan 15 yaşındaki oğlu Özkan için eylem yapan Süleyman Aydın ise, CHP’nin çocukları ölüme gönderen HDP ile birlikte hareket ettiğini belirterek, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da bir baba değil mi? Neden halen Kürt çocuklarını ölüme gönderen HDP ile harekât ediyor. Sizden ve genel başkanınızdan rica ediyoruz, artık HDP’den elinizi çekin. Siz HDP ile hareket ettiğiniz sürece onlar sizden cesaret alarak çocuklarımızı ölüme gönderiyor.” dedi.

“BİZ HDP’DEN ÇOCUKLARIMIZI İSTERKEN, SİZ ONLARLA HAREKET ETTİNİZ”
Kızı Ceylan için 625 gündür HDP’nin kapısında gözyaşı döktüğünü belirten anne Türkan Mutlu ise, “Kızımdan yaklaşık 6 yıldır haber alamıyorum. Biz çocuklarımızı gözyaşları döke döke HDP kapısında isterken, CHP ve İYİ Parti, HDP ile ortak harekât etmeye devam etti. Siz, ‘Ben genel başkanımızın talimatıyla geldim’ diyorsunuz, bu güne kadar bu desteği neden vermediniz? Daha önce Özgür Özel Bey de gelip bizi ziyaret etti. Ne o ziyareti ne de bu ziyaret kabul etmiyoruz, samimi bulmuyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Celil Begdaş adlı acılı baba ise, “Bizim kapımıza düşmanımız da gelse kabul ederiz, ama bu ziyaret neden bu kadar gecikti? 2 yıldır burada bize her türlü hakareti yaptılar, çocuklarımızı kendi kanallarına çıkarıp bize evlat işkencesi yaşattılar. Ama sizin genel başkanınız bir gün olsun grup toplantısında aileleri diline dahi getirmedi. Bu kadar yaşananlardan sonra aileler şimdi mi akılına geldi?” diye sordu.

CHP’Lİ GÜRSEL EROL DAHA ÖNCE “HDP’NİN TERÖRLE BAĞLANTISI YOK” DEMİŞTİ
Daha önce bir televizyon programına konuk olan CHP’nin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol gizli ittifak yürüttükleri HDP’ye güzellemelerde bulunmuştu.

HDP’Yİ TERÖRLE BAĞDAŞTIRMAK DOĞRU DEĞİL
CHP’nin Elazığ vekili Erol, miting meydanlarında ‘Sırtımızı YPG’ye KCK’ya, PKK’ya yasladık’, ‘Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen HDP’nin terörle bağlantısının olmadığını iddia etmişti. Terörist cenazelerinde de HDP’nin yanında olmaktan geri durmayan CHP”nin Elazığ milletvekili Gürsel Erol katıldığı programda ‘HDP’yi terör örgütüyle bağdaştıracak bir söylemi doğru bulmuyorum. HDP’nin terörle bağlantısının olup olmadığını ben bilemem, buna istihbarat karar verir’ demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.