Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sağlık Bakanlığının duyurduğu uygulamaya ilk itiraz Cumhurbaşkanı Danışmanından geldi!.
Yahşihan’ın tapusunu üzerine geçiren AK Partili Başkan görevden uzaklaştırıldı..
Kahpe İsrail 3 yıl da tam 22 bin çocuk öldürdü!.
Başörtüsü yasağını onaylayan Aliyev gelen tepkiler üzerine Müslüman Lider rollerine büründü!.
Ataşehir Belediyesi AK Parti’ye geçti..
39 bin nüfuslu AK Partili belediyenin imar müdürenden baldızına 68 milyon liralık Porsche!.
MEB Kasım’da 9 günlük ara tatil olacağını duyurdu..
Saraçhane Bülbülü Şaban Sevinç tutuklandı!.
Azerbaycan’da öğrencilerden sonra öğretmenler içinde başörtüsü yasağı geldi!.
A Milli Takım da Montella dönemi sona erdi..
İmamoğlu’nun çöktüğü 480 milyon değerindeki villaların hikâyesi!.
İkinci kez hakim karşısına çıkan Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğun devamına karar verildi!.
Fon vurgunundan 214 kişi 187 milyar 653 milyon tokatlamış!.
Ekrem’in gizli kasası Yunanistan’da yakalandı!.
TFF olağanüstü seçim gündemi ile toplanıyor..
Sayan sülalesinin bürokrasi saltanatı yıkılıyor!.
Fon soruşturmasında dezenformasyon yaptıkları için ifadeye çağırıldılar!.
Afyon Vali Yardımcısı silahla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulundu!.
Gözaltına alınan Berna Laçin’den jet hızında kıvırma!.
Fon mağdurlarına anapara ödemeleri başladı..
Üzerinde 1,630 mülk kaydı bulunan AK Partili Başkan Yardımcısı pes dedirtti!.
AK Partili Başkan ve Yardımcısının üzerine kayıtlı tam 2031 mülk çıktı!.
Bakan beyin borsadaki 50 milyar dolarlık vurgundan haberi yok galiba!.
İstanbul’da bina çöktü!.
ABD ile Yunanistan arasında 4 milyar dolarlık askeri anlaşma!.
Fatma Betül Sayan Kaya AK Parti’den ihraç edildi!.
Fon hırsızlarına kaptırılan paralar yarından itibaren ödenmeye başlıyor..
Fatma Betül Sayan Kaya ve sevgili Kocişi hakkında soruşturma izni verildi!.
Montella’yı kovmaya hazırlanan TFF Arda Turan’ın kapısını çalacak..
Ahmet Denizolgun cinayetini örtbas etmek için ellerinden geleni yapmışlar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li vekil, evlat nöbetinde ki ailelerin tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı! “Biz HDP’den çocuklarımızı isterken siz onlarla hareket ettiniz!.” (video haber)

CHP’li vekil, evlat nöbetinde ki ailelerin tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı! “Biz HDP’den çocuklarımızı isterken siz onlarla hareket ettiniz!.” (video haber)
15.05.2021
A+
A-

Çocukları eli kanlı terör örgütü PKK tarafından kaçırılan acılı ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 625 gündür sürüyor. Bayramın 2.gününde acılı aileler ziyaret eden CHP’li Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a büyük tepki gösterdi. Daha önce “HDP’nin terörle bağlantısı yoktur” diyen Erol’a acılı ailelerden Türkan Mutlu, “Kızımdan yaklaşık 6 yıldır haber alamıyorum. Biz çocuklarımızı gözyaşları döke döke HDP kapısında isterken, CHP ve İYİ Parti, HDP ile ortak harekât etmeye devam etti” diye tepki gösterdi.

Diyarbakır’da terör örgütü tarafından kaçırılan çocukları için evlat nöbeti tutan aileler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla ziyaret gelen CHP’li heyete tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla eylem yapan ailelere ziyarete geldiğini ve bundan sonra CHP olarak destek vereceklerini belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a tepki gösteren annelerden Ayşegül Biçer, “Benim oğlum Mustafa 3 yıldır PKK’nın elinde, 2 yıla yakındır HDP önünde eylem yapıyorum. Kemal Bey’in aklına şimdi mi geldik? HDP’nin kapısında 2 yıldır sesimizi duymayan genel başkanınızın desteğini ve selamını kabul etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HDP İLE HAREKET ETMEYİN”
Sur’da yaklaşık 6 yıl önce kaçırılan 15 yaşındaki oğlu Özkan için eylem yapan Süleyman Aydın ise, CHP’nin çocukları ölüme gönderen HDP ile birlikte hareket ettiğini belirterek, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da bir baba değil mi? Neden halen Kürt çocuklarını ölüme gönderen HDP ile harekât ediyor. Sizden ve genel başkanınızdan rica ediyoruz, artık HDP’den elinizi çekin. Siz HDP ile hareket ettiğiniz sürece onlar sizden cesaret alarak çocuklarımızı ölüme gönderiyor.” dedi.

“BİZ HDP’DEN ÇOCUKLARIMIZI İSTERKEN, SİZ ONLARLA HAREKET ETTİNİZ”
Kızı Ceylan için 625 gündür HDP’nin kapısında gözyaşı döktüğünü belirten anne Türkan Mutlu ise, “Kızımdan yaklaşık 6 yıldır haber alamıyorum. Biz çocuklarımızı gözyaşları döke döke HDP kapısında isterken, CHP ve İYİ Parti, HDP ile ortak harekât etmeye devam etti. Siz, ‘Ben genel başkanımızın talimatıyla geldim’ diyorsunuz, bu güne kadar bu desteği neden vermediniz? Daha önce Özgür Özel Bey de gelip bizi ziyaret etti. Ne o ziyareti ne de bu ziyaret kabul etmiyoruz, samimi bulmuyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Celil Begdaş adlı acılı baba ise, “Bizim kapımıza düşmanımız da gelse kabul ederiz, ama bu ziyaret neden bu kadar gecikti? 2 yıldır burada bize her türlü hakareti yaptılar, çocuklarımızı kendi kanallarına çıkarıp bize evlat işkencesi yaşattılar. Ama sizin genel başkanınız bir gün olsun grup toplantısında aileleri diline dahi getirmedi. Bu kadar yaşananlardan sonra aileler şimdi mi akılına geldi?” diye sordu.

CHP’Lİ GÜRSEL EROL DAHA ÖNCE “HDP’NİN TERÖRLE BAĞLANTISI YOK” DEMİŞTİ
Daha önce bir televizyon programına konuk olan CHP’nin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol gizli ittifak yürüttükleri HDP’ye güzellemelerde bulunmuştu.

HDP’Yİ TERÖRLE BAĞDAŞTIRMAK DOĞRU DEĞİL
CHP’nin Elazığ vekili Erol, miting meydanlarında ‘Sırtımızı YPG’ye KCK’ya, PKK’ya yasladık’, ‘Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen HDP’nin terörle bağlantısının olmadığını iddia etmişti. Terörist cenazelerinde de HDP’nin yanında olmaktan geri durmayan CHP”nin Elazığ milletvekili Gürsel Erol katıldığı programda ‘HDP’yi terör örgütüyle bağdaştıracak bir söylemi doğru bulmuyorum. HDP’nin terörle bağlantısının olup olmadığını ben bilemem, buna istihbarat karar verir’ demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.