Site Rengi

HABER ÖZETİ
İBB’nin gölge başkanının hesabından 1,5 milyar TL çıktı!.
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Zeydan Karalar’ın FOX’ta salladığı 5 kuruşa ekmek satışı da yalan çıktı!. (video haber)

CHP’li Zeydan Karalar’ın FOX’ta salladığı 5 kuruşa ekmek satışı da yalan çıktı!. (video haber)
26.04.2020
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Fox TV’de “Bedavaya ekmek dağıtmamıza izin vermediler, biz de 5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz.” sözleri de yalan çıktı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Karalar’a tepki gösterirken, “Televizyonlara çıkıp ‘valilik bize ekmek dağıttırmıyor’ yalanına ‘5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz’ yalanını eklediler” dedi.

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın; “Ekmek dağıtmanın terörizmle ilişkilendirilmesini anlamak mümkün değil. Ben de dağıtıyorum ekmek. ‘Parasız dağıtamazsın’ dediler, ben de 5 kuruşa dağıttım. Hafta sonu 5 kuruşa dağıttım” şeklindeki iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

GÜLAÇTI: ” ‘VALİLİK BİZE EKMEK DAĞITTIRMIYOR’ YALANINA ‘5 KURUŞA EKMEK DAĞITIYORUZ’ YALANINI EKLEDİLER”
Adana Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Zeydan Karalar’ın “5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz” iddiasının yalan olduğunu açıkladı.

Ozan Gülaçtı, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından yaptığı açıklamada; “Günlük 320 bin adet olan ekmek üretim sayısını 200 bine, 11 çeşit olan ekmek çeşidini 1 çeşide düşürdüler. Büfe sayısını yarıya indirdiler ve yüzde 33 zam yaptılar. Bir de televizyonlara çıkıp ‘valilik bize ekmek dağıttırmıyor’ yalanına ‘5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz’ yalanını eklediler” ifadelerini kullandı.

SAHRA HASTANESİ YALANI!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, kısa bir süre içinde bin kişilik “Sahra Hastanesi” kurduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı ve fuar alanına sadece 2 adet seperatör ve bölmeler konulduğunun ortaya çıkmıştı.

KILIÇDAROĞLU: ZEYDAN KARALAR 1000 YATAKLI SAHRA HASTANESİ YAPTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, kısa bir süre içinde bin kişilik “Sahra Hastanesi” kurduğunu öne sürmüş ve “Bakın sahra hastanesi. Zeydan Karalar 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar” iddiasında bulunmuştu.

FUAR ALANINA SADECE BÖLMELER KONULMUŞ!
Kemal Kılıçdaroğlu ve Zeydan Karalar’ın, bin kişilik “Sahra Hastanesi” kurduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı tespit edildi. Sahra hastanesi olduğu iddia edilen yerin Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi olduğu, fuar alanına sadece 2 adet seperatör ve bölmeler konulduğunu bildirildi.

(sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.