Site Rengi

HABER ÖZETİ
Manisa’da okula silahlı saldırı!. Yaralı öğrenciler var!.
Milletin soyan çalan Fon hırsızları milyon dolarları İsviçre’ye kaçırmış!.
Fon vurguncuları 2025 yılında da savcılık tarafından incelemeye alınmış!.
Yunan iti haddini aştı: TEK ÇÖZÜM TÜRKLERİN ÖLDÜRÜLMESİ!.
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
New York’taki Türk Evi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşkulu karşılama..
Berlin’de Türk aday seçim kazanınca Yahudiler kudurdu!.
Borsa da vatandaşın iç edilen 850 milyarı iyice çıkmaza girdi!.
Süper Lig’in yeni lideri Amedspor oldu..
Fenerbahçe Eyüpspor’u 8 golle sahaya gömdü!.
Alihan Kuriş’ten “CHP’ye Oy Vermeyenleri Cemaatten Kovun” talimatı!.
Meloni Türkiye’nin cinsel sapıklara yönelik operasyonlarını kınayan AB’ye destek vermedi!.
Kopenhag Stockholm Büyükelçileri güven mektubu sunmaya kuyruklu uşak frakıyla gitti!.
“Atatürk Olmasaydı Adınız Yorgo Olurdu” diyenlerin Yunanistan aşkı depreşti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16. defa BM Genel Kurulu’na hitap edecek..
“Ben Kaybetmem” diyerek hakim savcı odalarında tol kesen avukat tutuklandı!.
Alihan Kuriş çetesine operasyonlar devam ediyor..
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Zeydan Karalar’ın FOX’ta salladığı 5 kuruşa ekmek satışı da yalan çıktı!. (video haber)

CHP’li Zeydan Karalar’ın FOX’ta salladığı 5 kuruşa ekmek satışı da yalan çıktı!. (video haber)
26.04.2020
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Fox TV’de “Bedavaya ekmek dağıtmamıza izin vermediler, biz de 5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz.” sözleri de yalan çıktı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Karalar’a tepki gösterirken, “Televizyonlara çıkıp ‘valilik bize ekmek dağıttırmıyor’ yalanına ‘5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz’ yalanını eklediler” dedi.

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın; “Ekmek dağıtmanın terörizmle ilişkilendirilmesini anlamak mümkün değil. Ben de dağıtıyorum ekmek. ‘Parasız dağıtamazsın’ dediler, ben de 5 kuruşa dağıttım. Hafta sonu 5 kuruşa dağıttım” şeklindeki iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

GÜLAÇTI: ” ‘VALİLİK BİZE EKMEK DAĞITTIRMIYOR’ YALANINA ‘5 KURUŞA EKMEK DAĞITIYORUZ’ YALANINI EKLEDİLER”
Adana Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Zeydan Karalar’ın “5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz” iddiasının yalan olduğunu açıkladı.

Ozan Gülaçtı, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından yaptığı açıklamada; “Günlük 320 bin adet olan ekmek üretim sayısını 200 bine, 11 çeşit olan ekmek çeşidini 1 çeşide düşürdüler. Büfe sayısını yarıya indirdiler ve yüzde 33 zam yaptılar. Bir de televizyonlara çıkıp ‘valilik bize ekmek dağıttırmıyor’ yalanına ‘5 kuruşa ekmek dağıtıyoruz’ yalanını eklediler” ifadelerini kullandı.

SAHRA HASTANESİ YALANI!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, kısa bir süre içinde bin kişilik “Sahra Hastanesi” kurduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı ve fuar alanına sadece 2 adet seperatör ve bölmeler konulduğunun ortaya çıkmıştı.

KILIÇDAROĞLU: ZEYDAN KARALAR 1000 YATAKLI SAHRA HASTANESİ YAPTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, kısa bir süre içinde bin kişilik “Sahra Hastanesi” kurduğunu öne sürmüş ve “Bakın sahra hastanesi. Zeydan Karalar 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı. Bir belediye başkanının yaptığını Türkiye Cumhurbaşkanlığı yapamıyor, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar” iddiasında bulunmuştu.

FUAR ALANINA SADECE BÖLMELER KONULMUŞ!
Kemal Kılıçdaroğlu ve Zeydan Karalar’ın, bin kişilik “Sahra Hastanesi” kurduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı tespit edildi. Sahra hastanesi olduğu iddia edilen yerin Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi olduğu, fuar alanına sadece 2 adet seperatör ve bölmeler konulduğunu bildirildi.

(sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.