Site Rengi

HABER ÖZETİ
MHP Lideri Bahçeli’den ABD’ye zehir zemberek sözler!.
Venezuela’nın yeni başkanı belli oldu..
Tramp Venezuela petrollerini şirketlere pazarlamaya başladı..
Kolombiya Cumhurbaşkanından Trump’a jet yanıt: Ben Maduro’ya Benzemem!.
Deva Partisi’nden istifa eden vekil AK Parti’ye geçti..
Ocak ayı kira artış oranları belli oldu..
Bedelli Askerlik ücreti 333 bin TL oldu!.
Bay Kemal’den Venezuela açıklaması..
Yılın ilk kabine toplantısının gündemi Venezuela olacak..
Maduronun en yakınındaki isim aylarca CIA için çalışmış!.
Trump Maduro’yu New York sokaklarında gezdirip şov yapıyor..
Haydut ABD’nin Venezuela petrollerine çökme planı ifşa oldu!.
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’nin istifa eden avukatı Mustafa Kemal Çiçek’ten Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler! “650 milyon TL’yi kime verdiniz?.” (video haber)

CHP’nin istifa eden avukatı Mustafa Kemal Çiçek’ten Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler! “650 milyon TL’yi kime verdiniz?.” (video haber)
06.05.2021
A+
A-

Taciz, tecavüz, yolsuzluk ve istifalar ile son yıllarda skandallar partisi olan CHP bu sefer başka bir konu ile gündemde. İstifa etmeden önce hem CHP’nin hem de Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, “Son 3 yılda sorumsuzca harcanan 650 milyonun önemli bir kısmının kimlere, hangi yayın organlarına, anket-araştırma şirketlerine verildiğini soramamak siyasi ahlaksızlığın ve vicdansızlığın tam da kendisidir” dedi. Türkmedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, A Haber canlı yayınında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yiğitel o istifa dilekçesinin detaylarını anlattı.

CHP tüzel kişiliğinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, parti üyeliği ve görevlerinden istifa etti. Çiçek, istifa mektubunda CHP’ye zehir zemberek ifadelerle eleştirilerde bulundu. Medyaya ödenen paranın (650 milyon TL) hesabını sordu.

“650 MİLYONU KİME VERDİNİZ?”
Çıkara dayalı bir yapı kurulduğunu belirten Çiçek, şunları söyledi: “Sayın Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı kampanyasında, yurttaşlarımızın kısıtlı bütçelerinden bağışları ile toplanan ve kampanyanın neticelenmesi sonrasında, YSK’ya tüm harcamaların, kuruşu kuruşuna hesabının verilmesine rağmen, ahlaksızca ve mesnetsizce servis edilmek sureti ile menfaat sağladığı yönünde el altından fısıltılar çıkarılırken, son 3 yılda sorumsuzca harcanan 650 milyonun önemli bir kısmının kimlere, hangi yayın organlarına, anket-araştırma şirketlerine verildiğini soramamak siyasi ahlaksızlığın ve vicdansızlığın tam da kendisidir.

Türkmedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, A Haber canlı yayınında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yiğitel o istifa dilekçesinin detaylarını anlattı.

 

ZEHİR ZEMBEREK MEKTUP
Yiğitel, “İstifa mektubu zehir zemberek. Parti kaynaklarının çarçur edildiği, CHP’nin özellikle Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’yi yönetimini destekleten bir takım medya organlarına bu paraların dağıtıldığını söylüyor. Bir takım anket firmalarına sırf CHP’yi önde göstermek için kaynak aktarıldığını söylüyor. Bu miktarın da 650 milyon TL olduğunu söylüyor.” ifadelerini kullandı.

“CHP’DE KOPUŞLAR HIZLANACAK”
CHP’nin eski milletvekili ve parti meclisi üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer istifa etti. Usluer’in Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılacağı belirtiliyor. Yiğitel, konuyla ilgili “CHP’deki kopuşlar devam edecek. Özellikle Muharrem İnce’nin parti kurmasıyla ben bu sürecin hızlanacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

İmtiyazlı birilerinin yüksek maaşlar ile danışmanlıklara getirilmesi; yüksek maaşlı personel transferi yapılması; sadece sosyal medya belediyeciliği yapanlardan fayda gelmesi mümkün değildir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.