Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30

CHP’nin tacizci Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı’ndan pes dedirten savunma..

CHP’nin tacizci Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı’ndan pes dedirten savunma..
26.03.2021
A+
A-

CHP’deki taciz skandalları gündemde büyük yer kaplarken Ümraniye’de 20 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu için 5 yıla kadar hapsi istenen eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A’nın hakim karşısındaki savunması pes dedirtti. Tacizci başkan, D.A’nın kendi isteğiyle ön tarafa geçtiğini belirterek cinsel saldırı girişiminde bulunmadığını belirtti. Mahkeme, sanığın tutuklanmasına yönelik talebi reddederek duruşmayı erteledi.

Ümraniye’de 20 yaşındaki D.A.’ya cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan eski CHP Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A., hakim karşısına çıktı. Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık G.Ö.A. ve müşteki D.A. katılırken, taraf avukatları salonda hazır bulundu.

“MÜŞTEKİYE YÖNELİK CİNSEL İÇERİKLİ EYLEMİM OLMADI”
Duruşmada savunması dinlenen sanık G.Ö.A, “Müşteki ile siyasi parti çalışmaları sırasında tanıştık. Ben 2 Şubat 2020 tarihinde bu partinin gençlik kolları başkanı seçildim. Olay günü arkadaşlarımızla partimize ait gençlik evinden çıkmak için hazırlanıyorduk. Şikayetçi de arkadaşlarıyla birlikte geldi.

Aynı yöne gideceğimiz için bizimle birlikte gelmek istediklerini söylediler. Hep birlikte çıktık. Arkadaşları sırasıyla evlerine bıraktım. Sonra araçta D.A. kaldı. Aracın arka koltuğuna oturmuştu. Diğer arkadaşları bırakınca müşteki kendi isteğiyle benim yanıma ön koltuğa geçti. Ben bu sırada telefon görüşmesi yaptım.

Buluşacağım kişilerle 30-40 dakika sonra buluşacağım konusunda konuşma geçti. Müşteki bu konuşmayı duydu. Bu süreyi birlikte geçirebileceğimi söyledi. Sonrasında Dudullu tepesine gittik. Burada banka oturduk. Aramızda herhangi olumsuz bir durum yaşanmadı. Gündeme ilişkin konuşmalar yaptık. Benim müştekiye yönelik cinsel içerikli bir konuşmam teklifim ya da bir eylemim kesinlikle olmadı. Suçlamaları kabul etmiyorum” diyerek beraatini istedi.

 

 

“BENİM ÖNE GEÇMEMİ İSTEDİ”
Bunun üzerine söz alan müşteki D.A. ise “Sanık ile yakın arkadaştık. Aramızda duygusal bir arkadaşlık yoktu. Olay öncesinde parti çalışmalarında, sosyal hayatta görüşüyorduk. Olay günü gençlik evinde bir çalışmamız vardı. Geç olması nedeniyle ayrılmak istedim. Kalkacağım esnada beni eve bırakacağını söyledi. Arabada 5 kişiydik. Arabaya binmeyi ve beni götürmesini kesinlikle ben teklif etmedim. Arkada oturdum. En son arkadaş inmeden benim öne geçmemi istedi. Ben de hayır burada iyiyim dedim. O da ‘ben senin şoförün müyüm?’ deyince ben de ayıp olmasın diye öne oturdum” diye konuştu.

“ARABADA CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU”
Daha sonra Dudullu tepesine gittiklerini ve oturup sohbet ettiklerini anlatan D.A., arabaya bindiklerinde sanığın kendisini öptüğünü ve cinsel saldırıda bulunduğunu anlatarak, “‘Sen ne yapıyorsun’ diyerek kızdım, tepki gösterdim. Beni evime bırakmasını istedim. O da beni evime bıraktı. Bırakmadan önce sanığa ben bunu hiç yaşanmamış farz ediyorum. Bundan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum dedim ve yanından ayrıldım. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

“BU DURUMU KENDİM BİLE KABUL EDEMEZKEN BAŞKALARINA ANLATMAK ÇOK ZORDU”
Müşteki avukatı Orkun Kumkumoğlu, “Müvekkilim şu anda siyasi parti üyesi değildir. Müvekkilimin bu olaydan sonra psikolojisi bozulmuştur” diyerek sanığın tutuklanmasını istedi. Bunun üzerine söz alan sanık avukatı, müştekiye neden geç şikayetçi olduğunu sordu.

Müşteki D.A. ise “Ben yaşadıklarımdan oldukça etkilendiğim için şikayetçi olma konusunda geç kalmış olabilirim. Herkes bana bu soruyla geliyor. Özellikle hem cinslerimin bu soruyla gelmesi çok daha kötü. Ben bu durumu kendim bile kabul edemezken bunları söylemek, bir yerlere müracaat etmek çok zordu. Benim aklımda dava, mahkeme yoktu. Avukatım hukuki süreç konusunda bilgilendirdi ve yanımda oldu. Ben de şikayetçi oldum” şeklinde cevap verdi. Mahkemeden tutuklama talebine ret

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın tutuklanmasına yönelik talebi reddetti. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

İDDİANAMEDEN
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 12 Mart 2020 tarihinde D.A’nın G.Ö.A.’nın kullandığı araçla Ümraniye Dudullu Tepesi olarak bilinen yere gidip bir süre bankta oturarak konuştukları ve daha sonra araca bindikleri anlatıldı. G.Ö.A.’nın araç içinde rızası dışında D.A.’yı sarılıp öptüğü ve D.A.’nın şüpheliyi ittiği belirtildi. İddianamede, şüphelinin “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılmasını istendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.