Site Rengi

HABER ÖZETİ
Merkez Bankası’ndan Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi’ne onay..
CHP’den AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı’ndan ilk açıklama..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan İyi Partili Yılmaz’a sert çıktı! “Beyni sulanmış!.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan İyi Partili Yılmaz’a sert çıktı! “Beyni sulanmış!.”
22.12.2021
A+
A-
Evinin önündeki ayakkabılarla gündeme gelerek bir kesimin hedefi olan ve düşen döviz kuruna karşı alım fırsatı açıklaması yapan Durmuş Yılmaz’ı eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beyni sulanmış” dedi.

Pazartesi günü gerçekleşen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomiye ve yeni döviz planına dair açıklamaları, piyasalarda olumlu etkiye neden oldu.

Doların 18 bandından 12’ye gerilemesiyle birlikte, çok sayıda kişi dövize yönelik yorum ve eleştirilerde bulundu.

Aynı akşam eski Merkez Bankası Başkanı İyi Partili Durmuş Yılmaz, Halk TV’de katıldığı canlı yayında doların düşmesinin alım fırsatı olduğunu söyledi.

AK Parti’nin bugün gerçekleşen grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ekonomisinin kur üzerinden saldırıya uğradığı süreçte yüzü gülenlere seslendi.

“BUNLARIN BEYNİ SULANMIŞ”

Yeni sistemle oyunun bozulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün çıkmış birisi, ‘kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı’ diyor. Bunların beyni sulanmış. Bunlara gereken cevabı benim milletim en kısa zamanda verecek. Bu sözün tercümesi, kurun yeniden ülkenin gerçekleriyle ve ekonominin kurallarıyla ilgisi olmayan seviyelere çıkmasını dilemektir, hatta teşvik etmektir. Tabi bunlarla ilgili BDDK, yargı yolunu açtı.” dedi.

“EVİNİN KAPISINDAKİ AYAKKABILARLA OYNAYANLARLA BERABER YÜRÜRSÜNÜZ”

Daha önce eşinin başörtüsü ve evinin kapısındaki ayakkabılar nedeniyle de bir kesimin hedefi olan Durmuş Yılmaz’a beraber yol yürüdüğü kişileri hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ya siz bu ülkenin değerleriyle oynayamazsınız. MB’nin başında da olsanız, evinin kapısındaki ayakkabılarla oynayanlarla beraber yola yürürsünüz.

Size bu dönemlerde arka çıkanlarla şu anda yol kesmeye çalışmayın. Sizin buna ne aklınız yeter ne gücünüz yeter. Bir insanın kendi ülkesine bu derece düşman kesilebilmesi için ya aklını ve vicdanını kiraya vererek ihanet çukuruna düşmesi ya da aklı ve vicdanını tamamen satması gerek. Her zaman söylediğimiz gibi bu muhterisleri kendi kinleriyle başbaşa bırakıp biz kendi işimize bakacağız.” ifadelerini kullanarak aynı kişilerin yüzlerinin düştüğünü aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.