Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kızılelma 2023’ün sonuna doğru seri üretime geçecek!.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kızılelma 2023’ün sonuna doğru seri üretime geçecek!.”
26.11.2022
A+
A-
Savunmada yerlilik oranının yüzde 20’den 80’e çıktığını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi bir de KIZILELMA geliyor. İnşallah 2023’ün sonuna doğru seri üretime geçmiş olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Kongre Merkezi’nde AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kızılelma’ya dair önemli açıklamalarda bulundu.

“KIZILELMA geliyor”

Savunma sanayii faaliyetlerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz hamdolsun sanayimizle, teknolojimizle, savunmada attığımız adımlarla ilerledik. Bizim savunmada yerlilik oranımız yüzde 20’den 80’e çıktı. F16’ların taşıdığı bombayı AKINCI da taşıyabiliyor. Şimdi bir de KIZILELMA geliyor.

“2023’ün sonunda seri üretime geçecek”

Bayraktar KIZILELMA’nın seri üretime ne zaman geçeceği sorusuna da yanıt veren Erdoğan, 2023’ün sonuna doğru o da seri üretime geçmiş olacak. dedi.

“CHP Türkiye’nin içine sokulmuş bir Truva atıdır”

Muhalefete eleştirilerini sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyanın hiçbir yerinde kendi ekonomisini çökertmek için borsayı, sermaye piyasalarını hedef alan bir muhalefet liderine rastlayamazsınız. Biz işte bunun için ‘CHP Türkiye’nin içine sokulmuş bir Truva atıdır’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kanları yerde kalmayacak evelallah”

Konuşması sırasında salondakilerin, Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganı üzerine Erdoğan, Eyvallah, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbimiz Kur’an’dan haberini veriyor. ‘Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiz. Onlar diridirler ancak siz bilemezsiniz.’ Mesele bu. Dolayısıyla şu anda bizim ölenlerimiz, Allah yolunda vatan yolunda şehadete yürümüşlerdir. yanıtını verdi.

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 3 askerin şehit olduğunu hatırlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

Onların kanları yerde kalmayacak evelallah. ‘Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda. Canı cananı bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan, beni dünyada cüda.’ diyerek bu yolda yürüdüler. Bizde analar, evlatlarını askere gönderirken kınayı niye yakarlar? İşte bunun için ve bütün bunlarla beraber şehadete inanarak. Bu yola koyulan bizim Mehmet’imiz boşuna bu yolda yürümedi. Dünyada, tüm İslam dünyasını da buna dahil ediyorum. Askerine Mehmet adını veren başka hiçbir ülke yoktur. Nereden geliyor bu? Sevgililer sevgilisi Peygamberimizin adından geliyor. Muhammed, Mehemmet sonunda Mehmet. Daha sevgili olsun diye adını ne yapmışız? Mehmetçik. Buralara öyle kolay kolay gelinmedi, gelinmez. Onun için de evelallah bizim Mehmetçiklerimizi hiçbir zaman bu din düşmanları, bu kafir zümresi bitiremez. Bunu bilerek, buna inanarak bu yolda yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz. Rabbim bizlere de bu şehadeti nasip etsin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma 2023 ün sonuna doğru seri üretime geçecek #2
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma 2023 ün sonuna doğru seri üretime geçecek #3
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılelma 2023 ün sonuna doğru seri üretime geçecek #4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.