Site Rengi

HABER ÖZETİ
KAAN’a F-110 motorları ABD’den için onay çıktı..
Bay Kemal CHP İstanbul İl Başkanlığına kendi posterini astırdı..
LGS sonuçları açıkladı..
S-400’lerin akibeti belli oldu..
Beyaz Saray’dan dikkat çeken fotoğraf paylaşımı..
Yeditepe Üniversitesi’ndeki Ayet düşmanlarına jet soruşturma!.
Ankara, NATO’ya ev sahipliği yaparken Çankaya Belediye Başkanı tatilde çıktı!.
Yargıtay kararı çıkmazsa Ağustos’ta yavru CHP’yi kuracaklarmış..
Yeditepe Üniversitesi mezuniyetinde pankart skandalı!. Ayeti engellediler!.
Türkiye ile İngiltere arasında savunma ve güvenlik ortaklığı anlaşması..
Mahkeme başkanı duruşma da küstahlık yapan İmamoğlu’nu fena haşladı!.
ABD Başkanı Trump F-35’lerin Türkiye’ye verileceğini açıkladı..
Yunan basını Erdoğan ile Trump’u yan yana gördükçe kuduruyor!.
Muhalefetin düştüğü içler acısı durum!. Erdoğan’ı Erdoğan’ın misafirlerine şikâyet etti!.
Dünya Erdoğan-Trump ikilisinin fotoğraf karelerini konuşuyor..
Trump Türkiye’ye karşı CAATSA yaptırımlarının kaldırılacağını açıkladı!.
Dünya Kupası’nda başarısız olan 13 teknik direktör istifa etti!.
Termometreler 40 dereceyi gösterecek!.
Netenyahu itini Türkiye’nin F-35’leri alma korkusu sardı!.
NATO Genel Sekreteri Rutte Ankara’da..
Kripto para piyasasındaki kayıp 1 trilyon doları geçti!.
ABD Başkanı Trump Anıtkabir ziyaretini iptal etii..
Venezuela’da ölü sayısı 3 bin 842’ye yükseldi!.
Usta oyuncu Zihni Göktay hayatını kaybetti..
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den Laikleri kudurtacak müfredat değişiklikleri!.
Netenyahu iti ABD ile İsrail’in geleceğinden endişe ettiğini açıkladı!.
Özgür yine Ekrem’den talimat almaya gitti!.
Kılıçdaroğlu kendisine biat etmeyen tüm ilçe başkanlarını görevden alacak..
İstanbul’un başıboş sokak köpekleri sorunu 2 ay içinde bitecek!.
Bakan eskisi Hüseyin’in muhaliflere şirin gözükme çabaları!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret edip, darbe imasında bulunan Metin Akpınar mahkemede fena kıvırdı!. (video haber)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret edip, darbe imasında bulunan Metin Akpınar mahkemede fena kıvırdı!. (video haber)
23.12.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hadsizce hakaret ederek, darbe imasında bulunan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın yargılandıkları dava başladı.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret ve darbe iması içeren sözleri nedeni ile yargılanmalarına başlandı. Müjdat Gezen sağlık sorunlarını gerekçe göstererek mahkemeye katılmazken Metin Akpınar ise ‘kıvırma’ yoluna başvurdu.

Nasıl kıvırdı?

Halk TV yayınında Uğur Dündar’a konuk olan Metin Akpınar, “Bu kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler.” diyerek ‘darbe’ imasında bulunmuştu. 21 Aralık 2018 tarihindeki bu açıklamaların sahibi Akpınar, adalet önünde ‘kıvırma’ yolunu seçerek, “Gençliğimden itibaren yaşamımı sanata adadım. Bu programda da sanattan bahsettim. Ayrıca demokrasiden ve demokrasiye bizi götüren aşamalardan bahsettim. Doğrudan sayın Cumhurbaşkanı’na yönelik, onu hedef alan bir söz söylemedim. Beraatime karar verilmesini talep ederim.” dedi.

‘Gezen, mahkemeye katılmadı’

“Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın, haddini bil.” diyerek hadsiz ifadeler kullanan Müjdat Gezen ise sağlık sorunlarını gerekçe göstrerek mahkemeye katılmadı. Gezen’in mazeretinin kabulüne karar veren mahkeme, Gezen’in avukatına müvekkilini hazır etmesi için bir sonraki celseye kadar süre verilmesini kararlaştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avukatı Arslanpoğlu: Şikayetimiz devam etmektedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Gökhan Arslanoğlu ise “Sanıklar hakkındaki şikayetimiz devam etmektedir. Cezalandırılmalarını talep ediyoruz. Ayrıca davaya katılma talebimiz vardır.” ifadelerini kullandı. Ara kararını açıklayan mahkeme, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın suçtan zarar görme ihtimaline karşı davaya katılma talebinin kabulüne karar verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.