Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DEM Parti’den Terörsüz Türkiye açıklaması: 86 Milyon Kazandı..
Ahbap soruşturması büyüyerek devam ediyor!.
Ahbap’tan sonra İtsever Dernekler de vurgun yapma peşine düştü!.
Kabine İran-ABD Savaşı ve ekonomi başlığı ile toplanıyor..
Bitcoin kritik eşikte!.
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
Toplu istifalardan sonra Bay Kemâl’e 44 vekil kaldı..
Ayasofya’nın Camii-Kebir’e dönüşünün 6. yılı mübarek olsun..
Trump’ın elini kolunu bağlayacak İran çatlağı!.
Motorine kazık gibi bir zam daha!.
İran ile ABD arasında tansiyon yükseldikçe petrol fiyatları yeni rekorlar kırıyor!.
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye mi geçiyor?.
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı!.
Özgür Özel’i satan satana!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’a ziyaret..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’a ziyaret..
22.10.2022
A+
A-

Azerbaycan’da kaza yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi. Binali Yıldırım daha sonra ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım’ın hayati tehlikesinin bulunmadığını ve tedavisinin ardından normal yaşamına devam edeceğini açıkladı. Gelen son bilgilere göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çam ve Sakura Hastanesi’nde Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım’ı ziyaret etti.

Azerbaycan’da kaza yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi. Çam ve Sakura hastanesinde tedavi altına alınan Yıldırım’ın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN YILDIRIM VE AYRIM’A ZİYARET

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ı Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde ziyaret etti.

Başkan Erdoğan, Yıldırım’la birlikte kaza geçiren ve aynı hastanede tedavi gören Ayrım’a acil şifalar diledi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’la Azerbaycan’a gelen Yıldırım ve Ayrım’ın içinde bulunduğu araç Cebrayıl’dan Zengilan’a giderken kaza geçirmişti.

Binali Yıldırım'ı taşıyan ambulans uçak İstanbul'a indi! Başkan Erdoğan'dan Yıldırım ve Ayrım'a ziyaret...

Hastanede açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin ardından normal yaşamına devam edeceğini açıkladı.

Çelik’in açıklamaları şu şekilde:

Cumhurbaşkanımız konuyla ilgili bizden sık sık bilgiler aldı. Kendisi de hasteneye ziyarete gelecek. Şu anda hastalarımız Türkiye’de. İnşallah belli bir tedavi sürecinden sonra normal hayatlarına dönecekler. Hastalarımızın hayati tehlikesi yok.

Binali Yıldırım'ı taşıyan ambulans uçak İstanbul'a indi! Başkan Erdoğan'dan Yıldırım ve Ayrım'a ziyaret...

AMBULANS UÇAK İSTANBUL’A İNDİ

Azerbaycan’da dün trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Azerbaycan’a giden Yıldırım ve Ayrım’ın bulunduğu araç, dün Cebrayıl’ dan Zengilan’a giderken kaza yapmıştı.

Kaza sonrası helikopterle Bakü’ye götürülerek tedavi altına alınan Yıldırım, Ayrım ve Demirci’nin durumunun iyi olduğunu açıklayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ambulans uçakla Türkiye’ye döneceklerini bildirmişti.
Bugün yerel saatle saat 12.52’de Bakü’den kalkış yapan TC-CJB kuyruk tescilli ambulans uçak az önce İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

Binali Yıldırım'ı taşıyan ambulans uçak İstanbul'a indi! Başkan Erdoğan'dan Yıldırım ve Ayrım'a ziyaret...

ÇAM VE SAKURA HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı’ndan ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne götürüldü.

Binali Yıldırım'ı taşıyan ambulans uçak İstanbul'a indi! Başkan Erdoğan'dan Yıldırım ve Ayrım'a ziyaret...

ALİYEV HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı Bakü’de tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yıldırım’la bir süre sohbet eden Aliyev geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 

Aliyev ayrıca, Yıldırım’la birlikte kaza geçiren ve aynı hastanede tedavi gören AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci’yi de ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Yıldırım ve Ayrım helikopterle Bakü’ye götürülerek tedavi altına alınmıştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik; Yıldırım, Ayrım, Demirci’nin durumunun iyi olduğunu açıklamış, ambulans uçakla Türkiye’ye döneceklerini bildirmişti.

Binali Yıldırım'ı taşıyan ambulans uçak İstanbul'a indi! Başkan Erdoğan'dan Yıldırım ve Ayrım'a ziyaret...

NE OLMUŞTU?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’a gerçekleştirdiği günü birlik program bittikten sonra, konvoyu Zengilan Havalimanı’na doğru yola çıktı.

Binali Yıldırım’ın içinde bulunduğu aracın ön lastiği yeni yola çıkıldığı sırada patladı. Bu sebeple araç kaza yaptı.

Binali Yıldırım ve araçta bulunan Milletvekili Şamil Ayrım, konvoyda bulunan diğer kişiler tarafından araçtan çıkarıldı. İlk müdahale Cumhurbaşkanlığı Sağlık ekibi tarafından yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.