Site Rengi

HABER ÖZETİ
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
İran-İsrail arasındaki gerilim Avrupa’da doğalgaz fiyatlarını uçurdu!.
Lokanta ve kafelerde KDV’ye zam geliyor!.
Selektörle uyarı yapanlara kesilen cezalar iptal edildi!.
CHP’li Belediyeler Suriyelilere resmen savaş açtı!.
Arap ülkeleri resmen İsrail’in köpeği olmuşlar!.
İsmailağa Cemaati imamı suçüstü yapan polisi İstanbul’dan sürgün ettirdi!.
İsrail tüm hazırlıklarını tamamladı!. İran’a saldırması an meselesi!.
DOLAR 32,5981
EURO 34,6650
ALTIN 2.524,80
BIST 9.524,59

Devlet Bahçeli, Anayasa çalışmalarına başladıklarını açıkladı!.

Devlet Bahçeli, Anayasa çalışmalarına başladıklarını açıkladı!.
09.02.2021
A+
A-

Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Ne mutlu bizlere ki, bugünkü Grup Toplantımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 52’inci yıl dönümüne tekabül ve tesadüf etmiştir. 9 Şubat 1969’da millet vicdanında filizlenen partimiz tam 52 uzun yıl içinde kökleşerek, gücüne güç ekleyerek, engelleri birer birer ekarte ederek bu zamana kadar ulaşmıştır.” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin müstesna bir şuurun aklı olduğunu kaydeden Bahçeli, “Muazzam bir duruşun adıdır. Medyunu şükran duyduğumuz bir seciyenin ahlakıdır. Geçmişten geleceğe bir nehir gibi akan milli yolculuğun son yüzyılında söz sahibi olmuş Türk milliyetçilerinin ve son 52 yılına damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikli varlık nedeni, kahramanların taşıdığı milli bekanın yıkılmadan devamını sağlamaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Türk tarihinin MHP’ye yüklediği misyonun bu olduğunun altını çizen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü;

Bu misyon, büyük Türk milletinin elden ele taşınan mukaddes bir emaneti ve her neslin diğerine devretmek zorunda olduğu bir ata yadigarıdır. Biz, dünyanın en gözde ve en zorlu coğrafyasında yaşayan, bundan böyle de yaşamak zorunda olan bir milletiz. Ne tarihimizi, ne coğrafyamızı ne de kimliğimizi değiştirme imkanına veya isteğine sahibiz. Ama hep birlikte bu gerçeklerle daha müreffeh, daha gelişmiş, daha güçlü bir geleceği inşa etmek elimizdedir. Biz bunun için varız, bunun için de var olmaya devam edeceğiz.

Dünyanın, Türkiye’nin ve Türk milletinin yaşadığı sorunları ve tehlikeleri bilmeden veya yorumlamadan MHP’yi anlamanın mümkün olmadığını dile getiren Bahçeli, şöyle devam etti:

Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarihi köklerini, siyasetinin derin manasını değerlendirmekte güçlük çekenler varsa, onlara söyleyeceğim söz, milliyetçilerin hiç olmadığını varsaydıkları bir Türkiye’nin özellikle son 1,5 asrını tahayyül etmeleri ve neyin eksik kalacağını düşünmeleridir. Türk milliyetçileri olmasaydı, devrilen bir İmparatorluğun altından yeni bir devlet nasıl çıkardı? Balkan Savaşları’nın ızdırapları, Birinci Dünya Savaşı’nın kayıpları, mütareke yıllarının acıları nasıl ve hangi vasıtalarla telafi edilebilirdi? Bugün bol keseden sallayan lafazan ve laçka siyasetçilerin bunlara verilecek bir cevabı var mıdır? Biliyor ve görüyoruz ki, Türk milletinin ezeli meziyetlerinden, emsalsiz faziletlerinden, yüksek kabiliyetlerinden habersiz olanların milli ve manevi değerleri bilmesi, bunlara riayet ve sadakat göstermesi hayal ötesi bir beklentidir. Bir defa herkesin kabul etmesi, değilse bile anlaması gereken husus şudur: Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin lehine ve yararına olmadığına inandığı her tahrik veya her teşebbüs karşısında tek başına da kalsa sonuna kadar direnmiştir.

Bu meşru direnişin ve mücadelenin bundan sonra da aynen korunacağını vurgulayan Bahçeli, “Türkiye üzerinde plan yapanlar, milletin vermediği yetkiyi almak için kuyrukta bekleyenler, demokrasi dışı arayışlara heves edenler, aynı zamanda dış güçlerden namertçe medet umanlar, alayınızı uyarıyorum; girdiğiniz yolun sonu uçurum, akıbetiniz mahvoluştur. Cumhur İttifakı düşmeden, Milliyetçi Hareket Partisi teslim alınmadan bu vatanı bölemezsiniz, bu devleti yıkamazsınız, bu milleti karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan; son neferimize kadar da mücadeleye seve seve atılmaya billahi varız ve buradayız. Türk milletinin hassasiyetleriyle oynamak, milli güvenliğimizle ve iç barış ortamıyla kutuplaşmak hiç kimseye bir fayda sağlamayacaktır. İkazla hatırlatıyorum, Türkiye düşmanlarının dolduruşuna gelip maşalık görevine talip olanlar maşeri vicdan önünde sonuna kadar hesap vereceklerini unutmasınlar.” yorumunu yaptı.

“Bizim hedeflerimiz, 2023’deki Cumhurbaşkanı adayımız bilinmektedir”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bizim hedeflerimiz, 2023’deki Cumhurbaşkanı adayımız bilinmektedir. Allah’a şükürler olsun ki saklayacak, gizleyecek, korkacak hiçbir açığımız, hiçbir zaaf veya yanlışımız yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımızla ihtiyaç hasıl olduğunda görüşürüz, konuşuruz, ülke meseleleri hakkında fikirlerimizi paylaşırız. Aramızda pazarlık yok, ihtilaf yok, utanacağımız bir konumuz yok.” değerlendirmesinde bulundu.

“İzmir Büyükşehir Belediyesi, devlet içinde devlet değildir”

Bahçeli, “İzmir Büyükşehir Belediyesi, devlet içinde devlet değildir. Devlet tektir, herkes duysun ve bilsin ki bu devlet Türkiye Cumhuriyeti’dir. Eğer belediye dış finansman kullanacaksa, bunun izin mercii, onay makamı Hazine ve Maliye Bakanlığı’dır. İzmir’de özerk bir yönetim kuruldu da bizim mi haberimiz olmadı? Bu sorumsuz, sakat ve sorunlu açıklamayla Kılıçdaroğlu ne yapmaya çalışıyor? Neyin kozasını örüyor? Nereye varmak istiyor?” diye konuştu.

Boğaziçi Üniversitesi

MHP Genel Başkanı Bahçeli açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Boğaziçi Üniversitesi’nde yasal ve meşru sınırlar çerçevesinde ataması yapılan rektöre itiraz edenlerin ana dinamiği, provokasyon merkezi, saldırı üssü marjinal örgütlerdir. Muhterem analarımız, evlatlarınıza siz sahip çıkın. Ne Kılıçdaroğlu’nun eline ne de onun bunun keyfine bırakmayın. Boğaziçi Üniversitesi’nde fitne düzeneği kuran, devletle öğrenciyi cepheleştirmek için kolları sıvayan, cılızlaşan olayları diğer illere ve üniversitelere taşımak için fırsat kollayan, buradan bir halk hareketi çıkar mı diye bekleyen, buna destek olan kim varsa alçak ve hain bir projenin figüranıdır”

“ZİLLET İTTİFAKI’NIN GÖRÜNMEYEN İTTİFAKLARI PKK’DIR, FETÖ’DÜR”

Zillet İttifakı’nın görünmeyen ittifakları PKK’dır FETÖ’dür. CHP Genel Başkanı son günlerde paniğe kapılmıştır. CHP ile HDP’yi ayırt etmekte zorlandığımızı özellikle altını çizerek ifade etmek istiyorum. CHP savruluyor, bu partinin küçük kuklası İP savruluyor. Tavsiyem CHP Yönetimi’nin Kandil’e değil, Anıtkabir’e bakmasıdır.

İzmir BB devlet içinde devlet değildir, devlet tektir, herkes bilsin ki bu devlet Türkiye CUmhuriyeti’dir. Eğer belediye dış finansman kullanacaksa bunun onay makamı Hazine ve Maliye Bakanlığı’dır. İzmir’de özerk bir yönetim kuruldu da bizim haberimiz mi yok? CHP’li belediye başkanları belediye işlerinden başka her şeye burnunu sokmaktadır.

Bu devran böyle gitmeyecek, bu kervan bu şekilde ilerlemeyecek.

PİRİ’YE TEPKİ: HERKES KENDİ ÖNÜNDEN YEMELİDİR

İstanbul’da sokağa çıkan HDP milletvekillerinin eğitimle öğretimle üniversiteyle ne alakaları vardır? ABD’nin, AB’nin hatta BM’nin bu çerçevede açıklama üstüne açıklama yapması, şirret bir tezgahın varlığına işarettir. Piri’nin Boğaziçi’ndeki örgütlere sadece mizah dergilerine konu olacak bir konudur. Bu sözcünün daha 1 ay önce kongre binalarına yapılan baskını hafıza kayıtlarından çıkardığı anlaşılmıştır. Bize göre herkes kendi önünden yemelidir, kimse bize demokrasi dersi veremez.

TWITTER’IN KISITLAMASINA TEPKİ

Geçen hafta Twitter bazı paylaşımlarıma sansür uyguladı, demekki doğru yoldayız. İsterse tüm mesajlarımı kaldırsanlar. Twitter’dan beğenmediği şu mesajımı hatırlatmak istiyor ve boyun eğmeyeceğimizi söylüyorum. Teröristlerin başı ezilmelidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.