Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ukala CEO’nun sattığı küflü çikolatalar gerçek Patiswiss değilmiş!.
WhatsApp’ın Gazze’de İsrail’e muhbirlik yaptığı ortaya çıktı!.
İstanbul Valiliğinden Taksim ile ilgili 1 Mayıs kararı..
İBB’nin işlettiği Samandıra-Üsküdar metro hattı 27 saattir bozuk!.
AK Parti’den milletvekillerine “Görgüsüzlük” uyarısı!.
Sözcü Gazetesi’nden kin ve öfke dolu manşet!.
Altın fiyatlarında rüzgâr tersine döndü!.
Kahpe İsrail Gazze’yi ikiye bölmek için operasyon başlattı!.
İsmail Saymaz Adalet Bakanlığı sözcüsünü rezil rüsva etti!.
Türkiye-Irak arasında 20 milyar dolarlık anlaşma..
Son 3 ayda Kamu araçları için ödenen kira 880 milyon 765 bin TL!.
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert DEM Parti çıkışı!. Kapatmak Namus Borcudur!.
Müşterisini tehdit eden ukala satıcıya tepkiler çığ gibi!.
Emekliler için 9 maddelik refah düzenlemesinin detayları belli oldu..
TBMM’nin bu haftaki gündemi Fahiş Fiyatlara yaptırım!.
İyi Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Erdoğan-HAMAS zirvesi dünya basınında..
DEM Parti’de yeni bir bayrak krizi daha patlak verdi!.
Kayyum yönetiminin Van Büyükşehir Belediyesi’ne bıraktığı borç dudak uçuklattı!.
Cumhuriyet Başsavcılığı AK Partili Alinur Aktaş’a dava açmaya cesaret edemedi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl aranın ardından Irak’a gidiyor…
CHP’nin yönettiği İstanbul, İzmir ve Ankara’nın toplam borcu 300 milyar TL!.
Savaşların bitmesini istemeyen ABD’den İsrail ve Ukrayna’ya milyarlarca dolar hibe!.
ABD’den TikTok yasağına onay!.
CHP AK Parti’den devraldığı belediyelerin toplam 100 milyar borçları açıkladı!.
Uğur Dündar hakkında çıkan babalık haberleri ile ilgili yayın yasağı aldırdı!.
Hükümet inkâr etsede IMF ile görüşmelere başladı!.
Merkez Bankası faiz arttırımına gidecek mi?.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu bugün başlıyor!.
CHP’li Başkandan takdire şayan karar!. Çalışma ruhsatı bulunmayan Suriyelilerin dükkanları kapatılıyor!.
DOLAR 32,5440
EURO 34,8790
ALTIN 2.429,98
BIST 9.645,02

Devlet Bahçeli: “CHP ve İyi Parti’ye verilecek her oy Türkiye’nin önünü kesecek!.”

Devlet Bahçeli: “CHP ve İyi Parti’ye verilecek her oy Türkiye’nin önünü kesecek!.”
04.05.2023
A+
A-

Bahçeli, CHP’yi ve İyi Parti’yi HDP ile ortaklık yapmakla suçladı. MHP Lideri, “Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aydın’da düzenlenen mitingine katıldı.

Bahçeli, meydanda toplanan Aydınlılara teşekkür ederek sözlerine başladı.

14 Mayıs mesajı

Seçimlere 10 gün kaldığını hatırlatan Bahçeli, şunları söyledi:

Seçimlerin sağ duyu ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesini diliyorum. 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz.

Ya Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu canlandıracağız ya da ağır sorunlara gömülmüş acıklı bir ülkeye mahkum olacağız.

CHP ve İyi Parti’ye HDP tepkisi

Konuşmasının devamında, muhalefetin HDP ile ortaklık yaptığını belirten Bahçeli, CHP ve İyi Parti’ye oy vermeyi düşünen vatandaşlara seslendi.

Terör örgütü PKK’nın, muhalefeti kafese aldığını anlatan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na verilecek oylar üzerinden uyarılarda bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek”

Askerlerimizi şehit edenler, Kılıçdaroğlu’nun yanındadır. Yavrularımızı yetim bırakan partiler, CHP ile, İyi Parti ile yanak yanağa vermişler, Türkiye’ye pusu kurmuşlardır. Kandil’e yuvalanan teröristler, her gün CHP’ye, İyi Parti’ye destek açıklaması yapmaktadır. Bugüne kadar CHP’li bir yönetici çıkıp da buna bir tepki göstermemiştir. Nevşehir’de duygu sömürüsü yapan, yalandan gözyaşı döken, işi gücü fitne fesat çıkarmak olan İyi Parti başkanında hiçbir itiraz duyulmamıştır.

CHP oy veren kardeşlerim, böyle bir akıl ve vicdan tutulmasına inanıyorum ki onay vermeyeceklerdir. İyi Parti’ye oy veren kardeşlerim, böylesi bir ürkekliğe ümit ediyorum ki itibar etmeyeceklerdir. HDP’nin bir eş başkanı geçen hafta Aydın’da konuşmuş. Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy da Yeşil Sol Parti’ye (YSP) istemiş.

Terörist arkadaşlarının serbest kalması için bu rezil talebi dillendirmiş. Hani HDP ile beraber yürümüyorlardı? Bunlar yalancıdır, namerttir, güvensizdir. YSP demek CHP ve İyi Parti demektir. HDP ne ise CHP ve İyi Parti odur. PKK hepsini birden kafese almıştır. Uyarıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek. Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy, saldırı, suikast ve kanlı eylemlere hizmet edecek.

“CHP ve İyi Parti’ye verilecek her oy, Türkiye’nin önünü kesecek”

CHP ve İyi Parti’ye verilecek her oy, Türkiye’nin önünü kesecek, Türk milletinin tarihi yürüyüşünü sekteye uğratacaktır. Aydın bu vebale ortak olamaz, olmamalı. Aydın, PKK’nın gölgesine saklanan, FETO’nun maskesini takan Kılıçdaroğlu’na olur vermez, veremez.

Zillet ittifakı terör örgütleriyle aynı karededir. Küresel emperyalizm, zillet ittifakını ele geçirmiştir. Yeminli Türkiye düşmanları, umudunu zillet ittifakına bağlamıştır. Aydın, bu yürek yaralayıcı siyaset anlayışına nasıl tahammül edecektir!

“Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağını söyledi”

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağını söyledi. Bu teröriste şeref madalyası takacağını söyledi. Irak ve Suriye tezkerelerine HDP ile birlikte hayır dedi. Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım ediyor dediler. Türk milleti, böylesi bir bölücü iş birliğini affetmeyecek, 14 Mayıs’ta bunun hesabını Kılıçdaroğlu’ndan, zillet partilerinden birer birer soracak, burunlarından fitil fitil getirecektir.

“Haine merhamet mazluma ihanettir”

Terörist Demirtaş, İmralı canisinin heykelini dikeceklerini söylüyordu. 6-8 Ekim olaylarında 51 kişinin ölümünü azmettirmişti. Haine merhamet mazluma ihanettir. Teröriste acımak milli birlik ve kardeşliğimizi yok saymaktır. Şerefin tavizi olmaz, namusun tavizi olmaz, bunlarla mündemiç vatanın tavizi olmaz, milletin tavizi olmaz, devletin teslim olması diye bir şey söz konusu olamaz. Beş kuruşa vatan satan, üç kuruşa köle, bir dolara da hain olur.

Nefsine yenilen, iki dünyasını da kaybeder. Bugüne kadar, Türk milleti köleliği, zilleti, hezimeti, meskeneti, teslimiyeti, istila heveslerini elinin tersiyle itmiş, her defasında kafasını ezmiştir. Buna Aydın şahittir, aynen Milli Mücadele yıllarında olduğu gibi, aynısıyla 15 Temmuz gecesinde yaşadığı gibi.

“CHP ve İyi Parti, cani örgütün yedeği haline geldi”

Millet bizimledir, zafer sabredenlerindir, sefer bizden, gayret bizden, mücadele bizden, takdir Yüce Allah’tandır. Aydın sevdalılarını mahcup etmeyecektir. Bölücüye, teröriste, vandallara, vatansızlara, milliyetsizlere, iblis piyonlarına, yıkım müteahhitlerine, zillet ittifakına bırakılacak ne ülkemiz ne de yurdumuz vardır.

Maalesef ve aleni şekilde görülüyor ki, CHP ve İyi Parti yönetimi PKK’yla sadece ittifak halinde değil, bu bölücü ve cani örgütün yedeği haline gelmişlerdir.

“Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları TCG Anadolu’nun, Kızılelma’nın karşısında”

Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları Türkiye’nin karşısında, biz yanındayız. Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları doğalgaz ve petrol keşfinin karşında, biz yanındayız. Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları ilk yerli ve milli otomobil Togg’un karşısında, biz yanındayız.

Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları savunma sanayimizin göz bebekleri olan Hürkuş’un, Milli Muharip Uçağı KAAN’ın karşısındadır, biz yanındayız. Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları, Bayraktar şirketinin, İHA ve SİHA’ların, TCG Anadolu’nun ve Kızılelma’nın karşısındadır, biz sonuna kadar yanındayız.

“Zillet ittifakına asla eyvallah etmeyeceğiz”

14 Mayıs’ta cumhurla Cumhuriyet’in kucaklaşmasına şahit olacağız. Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk adımını atacağız. Biz, Türkiye’nin, Türk milletinin, Aydın’ın tarafıyız. Biz garibin, mazlumun, bağında, bahçesinde, bostanında ter dökenin, emek verenin yanındayız. Camideyiz, cemevindeyiz, duadayız, dilekteyiz, gönüldeyiz, kalpteyiz, Anadolu’nun her yerindeyiz.

Caninin, eşkıyanın, bölücünün, demokrasi ve özgürlük kamuflajına bürünmüş düşman beslemelerinin de karşısındayız. Sizlerin hamiyetine dayanarak diyorum ki, Zalimlere boyun eğmeyeceğiz. Hainlere teslim olmayacağız. Şiddet severlere eğilip bükülmeyeceğiz. Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz. Zillet ittifakına asla eyvallah etmeyeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.