Site Rengi

HABER ÖZETİ
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Diyarbakır’da 600 kişinin istihdam edileceği fabrikanın açılışı yapıldı!.

Diyarbakır’da 600 kişinin istihdam edileceği fabrikanın açılışı yapıldı!.
15.11.2021
A+
A-

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Tekstil Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) kurulan, 600 kişiye istihdam sağlayacak Filteks Tekstil Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirdi.

2011’den bu yana İstanbul’da üretim yapan Filteks Moda Dış Ticaret Şirketi tarafından Diyarbakır’da kurulan fabrikanın açılış töreninde konuşan Vali Karaloğlu, yatırımı, ihracatı, istihdamı artırarak, kentte doğan insanları huzurlu, mutlu ve refah içerisinde yaşatma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

“Diyarbakır, artık sadece yerli yatırımcının, sanayicinin değil, Türkiye’nin her yerinden yatırımcıların ilgi duyduğu, yatırım yapmak istediği bir şehre dönüştü.” diyen Karaloğlu, bunu korumanın ve geliştirmenin de Diyarbakır’da yaşayanların görevi olduğunu aktardı.

Karaloğlu, “Gözümüz gibi bu ortamı korumak zorundayız. Bunu korursak emin olun Diyarbakır’ın potansiyeli sadece kente değil, bölgeye de ülkeye de yeter. Ne olur Diyarbakır’da yakaladığımız bu yatırım ikliminin, huzur ve güven ortamının bozulmasına izin vermeyelim. Bunu bozmak isteyenler olabilir ama biz Diyarbakırlılar olarak buna izin vermeyelim. İnşallah bu yeni yatırımlarla Diyarbakır’daki gençlerimize iş, aş yarattığımızda göreceksiniz ki hepimizin huzuru daha da artmış olacak.” dedi.

Organize sanayi bölgesinde yer tahsisi yapılan firmaların hemen üretime geçmesini arzu ettiklerini dile getiren Karaloğlu, şunları kaydetti:

“Filteks firmasına yer tahsisi yapalı bir yıl oldu, bugün fabrikayı açıyoruz. Arzu ediyoruz ki organize sanayi bölgelerinde yer tahsisini yaptığımız arkadaşlar hemen inşaata başlasınlar. Çünkü Diyarbakır’ın genç nüfusu var. Bu genç nüfusa da iş, aş, istihdam oluşturmamız lazım. Bu şehirdeki insanların refahını büyütmemiz lazım. Yakalamış olduğumuz huzur ortamını kalıcı kılmanın yolu da buradan geçiyor. Kentte yatırımı, ihracatı, istihdamı artıracağız ki insanlar doğdukları kentte huzur, mutluluk, refah içerisinde yaşayabilsinler.”

Karaloğlu daha sonra açılış kurdelesini kestiği fabrikada çalışanlarla öğle yemeği yedi. Törene, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral ile iş insanları katıldı.

AA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.