Site Rengi

HABER ÖZETİ
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
Trump’tan Netenyahu’ya Türkiye resti!. F-35’leri KİME SATACAĞIMIZI SANA SORACAK DEĞİLİZ!.
Cem Küçük TGRT’den kovuldu!.
Ahbap’a kayyum atandı!.
Sedat Peker’e küfür ve hakaretler yağdıran müptezele kurşun yağmuru!.
CHP yine Beyaz Türklere teslim edildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Doğu Perinçek: “Atatürkçü geçinenler, Amerikan emperyalizminin oyuncağı oldu!.”

Doğu Perinçek: “Atatürkçü geçinenler, Amerikan emperyalizminin oyuncağı oldu!.”
26.05.2020
A+
A-

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partilileriyle bayramlaşmada, “Günümüzde Atatürkçülüğün içini boşaltanlar emperyalizme en yakın durumdalar. Oysa Atatürkçülük bugün Mehmetçiğin arkasında durmayı gerektiriyor.” dedi.

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde video konferans yöntemiyle bayramlaşma etkinliği düzenledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılımıyla düzenlenen görüntülü buluşmada Türkiye genelindeki Vatan Partililer birbirleriyle bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından güncel meselelere ilişkin değerlendirmeler yapan Doğu Perinçek, günümüzde Atatürkçülüğün, antiemperyalist özünden saptırıldığını belirtti: “Geçmiş, kazanılmış savaşlarda Atatürkçü olmak kolay. Sakarya Savaşı’nda, Dumlupınar’da herkes Atatürkçü olur; kimse artık bu savaşlar şehit olmuyor çünkü sonlanmış. Oysa Fırat Kalkanı’nda, Zeytin Dalı’nda, Barış Pınarı’nda ve devam eden harekâtlarda şehit olunuyor, bedel ödeniyor. Atatürkçülük bugünkü savaş mevzisinde düşmana karşı saf tutmayı, tavır almayı, Mehmetçiğin, Türk ordusunun arkasında durmayı gerektiriyor. Atatürk Devriminin tamamlanması da Vatan Savaşı ve Üretim Ekonomisi mevzisinde mücadele ederek mümkündür.

TÜRKİYE GEMİSİNE KARŞI SÖZDE ATATÜRKÇÜLÜK

Günümüzde Atatürkçülüğün içini boşaltanlar, Amerika’nın oyuncağı olmuş durumda. Bunlar Amerikan emperyalizme en yakın durumdalar. Mehmetçiğin şehit olduğu Vatan Savaşına, “Saray Savaşı” diyenler cephelerini Türkiye gemisine dönmüşler. Erdoğan’a karşı düşmanlık onları Türk ordusuna ve vatan mücadelesine düşmanlık noktasına getirdi.

Perinçek, bugün Atatürkçü geçinenlerin tarihsel planda da Selçuklu, Osmanlı ve İslamiyet’i reddeden bir tutum almalarını eleştirdi: “Atatürkçülük adına Selçuklu ve Osmanlı mirasını reddetmek cahilliktir. Selçuklu ve Osmanlı’yı tarihten çıkarırsanız, uygar bir Türk Milleti tarihi kalmaz. Bizim bu imparatorluk mirasımız olmasaydı Atatürk Devrimimiz de olmazdı. İslamiyet’i kabul etmeyen Türkler bir uygarlığa önderlik edemediler. Müslüman olan Türkler devrim yaptı.”

Perinçek ayrıca Vatan Partisi’nin güncel görevlerine ilişkin şunları söyledi: “Bayramlar dünyada çetin mücadeleler sonucunda gelmiştir. 30 Ağustos, 29 Ekim bayramlarımızı zorlukları aştıktan sonra elde ettik. Önümüzde Vatan Savaşını zaferle sonuçlandırma, Üretim Ekonomisini kurma ve Kemalist Devrimi tamamlama bayramı var. Partimiz programıyla, siyasetleriyle toplum tarafından daha fazla “çözüm partisi” olarak görülmeye başlandı. Sorumluluklarımız ağırlaştı. Vatan savaşından Üreticilerin Milli Hükümetine gidiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.