Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pazar günü seçimler iptal edilirse ne olacak?.
ABD Başkanı Biden ile görüşmenin bedeli 500 bin dolar…
CHP’deki Kule Paralar skandalı Eko Başkanı fena köşeye sıkıştırdı!.
İnce’den Özel’e salvador!. SENİN DEMLENDİĞİNİ O ZAMANLARDAN BELLİYDİ!.
Seçim günü hava nasıl olacak?.
İYİ Parti lideri Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a hainlik suçlaması!.
Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırarak 2 bin 300 lirayı geçti..
Fatih Erbakan AK Parti’ye İstanbul adayını geri çekmek için şartlarını açıkladı!.
Seçim öncesi Sinan Oğan’dan AK Parti’ye destek açıklaması..
Seçim öncesi doğalgaz ve elektriğe “Zam Yok” açıklaması…
Emeklilere promosyon ödemelerine özel bankalarda dahil oldu..
Eylem Tok’un ehliyetsiz züppe oğluna defalarca hız cezası kesilmiş, okula arabasıyla gidiyormuş!.
Seçim günü oy kullanmaya gitmeyenlere uygulancak cezai işlem açıklandı!.
Seks skandalı sonrası Karabük Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sağlık raporu şartı!.
Yeniden Refah Partisi Ankara İl Teşkilatı topluca istifa edip AK Parti’ye katıldı!.
76 bin deprem ve afet konutu hak sahiplerine teslim edildi..
Emeklilere promosyon ödemeleri yarından itibaren başlıyor..
Ali Koç’tan kongreye çağrı: Gelin 2 Nisan’da Fenerbahçe’yi ligden çekelim!.
CHP’deki Kemalciler “SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENE OY YOK” pankartı ile İmamoğlu’na isyan bayrağı açtı!.
CHP’deki para kulelerinin gizemi ortaya çıktı!. Eko Başkan Bay Kemal’i devirmek için balya baya rüşvet dağıtmış!.
CHP’deki para kuleleri skandalında ses kayıtları ifşa oldu!.
Gazze’deki ateşkes çıkmaz girdi!. Kahpe İsrail heyeti Doha’dan ayrıldı!.
Kahpe İsrail şimdi de çadırlara sığınan Filistinlileri bombalıyor!.
Belçika’daki PKK’lı köpeklerin Türklere neden saldırdıkları belli oldu…
Pandemi uyarısı!. Yeniden kapanma olacak mı?.
Çiftçiler Brüksel’i savaş alanına çevirdiler!.
Hazırlık maçında Avusturya’dan 6 gol yedik!.
Kuveyt Dinarı değerli para birimi seçildi.. TL’nin tam 100 katı!.
Karabük Üniversitesi’ndeki fuhuş skandalı büyümeye devam ediyor!. Fuhuş şebekesi kurulduğu ortaya çıktı!.
MHP’li vekilden zam haberi bekleyen emeklilere ek iş tavsiyesi!. HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN!.
DOLAR 32,3733
EURO 34,9950
ALTIN 2.325,67
BIST 9.091,44

Doktorda ırkçı çıktı!. Almanya’da polisin ırkçı saldırısına uğrayan Türk’e bir şokta doktordan! “Ölmediğine şükret!.”

Doktorda ırkçı çıktı!. Almanya’da polisin ırkçı saldırısına uğrayan Türk’e bir şokta doktordan! “Ölmediğine şükret!.”
23.05.2022
A+
A-

Köln’de 15 polisin evlerini basarak öldüresiye dövdüğü Erkan Küçük, tedavi için götürüldüğü hastanede ikinci şoku yaşadı. Küçük’ün eşi Şeyda Küçük hastanedeki doktorun kendilerine, “Şükredin, Amerika’da olsaydınız şimdiye ölmüştünüz. Biz iyiyiz ve size bir şey yapmadık” dediğini anlattı.

Almanya’da polis şiddeti hız kesmiyor. Köln şehrinde yaşayan Erkan ve Şeyda Küçük çifti, 15 polisin evlerinde düzenlediği baskınla büyük bir dehşet yaşadı. Erkan Küçük, aynı binada oturan 9 yaşındaki yeğenine oyuncak silah alması sebebiyle ölesiye dayak yedi. Bir Alman komşunun ihbarı üzerine baskın düzenleyen polisler, eşinin gözü önünde genç adamı dakikalarca dövdü. Küçük çifti ikinci şoku tedavi için gittiği hastanede yaşadı. Kendilerini tedavi eden Doktor, “Şükredin Amerika’da olsaydınız şimdiye ölmüştünüz” dedi. Polis şiddetine maruz kalan Şeyda Küçük, yaşadıkları dehşeti Yeni Şafak’a anlattı.

KAFASINA TORBA GEÇİRDİLER

Hala şoku atlatamadıklarını belirten Küçük, şunları kaydetti: “Eşimin kardeşi ve Alman eşi alt katta oturuyorlar. 9 yaşındaki oğullarının doğum günüydü. Pazar günü her yer kapalı olduğu için eşim, semtimizde kurulan pazara gidip bir oyuncak silah aldı. Biz her şeyden habersiz evde otururken kapı çaldı. İçeri aniden dört Alman özel harekat polisi girdi ve hiçbir şey sormadan eşimi dövmeye başladılar. Ne olduğunu anlayamadık. Başımı örtmeme izin vermediler. Bir polis bana silah doğrulttu. Evde 4 istihbarat, 5 kriminal, toplam 15 polis ve arama köpeği vardı. Polis bana evi 3 saattir drone ile izlediklerini söyledi. Eşimi gözümün önünde dakikalarca dövdüler. Daha sonra onu yatak odasına götürdüler. Seslerini duyuyordum. Orada başına siyah torba geçirip, ellerini arkadan kelepçelediler. Burnu kırıldı, gözündeki hasarın boyutları henüz belli değil. Bu süreçte hiçbir soruma cevap vermediler. Bana susmamı söylediler.

Yasal süreci başlatan aile, Türk makamlarının kendilerini yalnız bırakmadığını, Alman makamların ise konuyla asla ilgilenmediğine dikkat çekti. Psikolojik destek almaya başlayan genç Erka Küçük’ün eşi Seyda Küçük, “Her kapı çaldığında aynı anları tekrar yaşıyorum. Tamamen alt üst olduk. Bize yaşattıklarının hesabı sorulsun istiyoruz. Eşimi döven polislerin, bizi ihbar eden ırkçı komşumuzun adalet önüne çıkması için çaba harcayacağız.” dedi.

Yasal süreci başlatan aile, Türk makamlarının kendilerini yalnız bırakmadığını, Alman makamların ise konuyla asla ilgilenmediğine dikkat çekti. Psikolojik destek almaya başlayan genç Erka Küçük’ün eşi Seyda Küçük, “Her kapı çaldığında aynı anları tekrar yaşıyorum. Tamamen alt üst olduk. Bize yaşattıklarının hesabı sorulsun istiyoruz. Eşimi döven polislerin, bizi ihbar eden ırkçı komşumuzun adalet önüne çıkması için çaba harcayacağız.” dedi.

DOKTORUN SÖZLERİNE İNANAMADIK

Her anlamda büyük bir şiddet gördük. Eşimi doktora götürdüğümüzde Alman doktorun sözlerine inanamadım. Doktor bize, ‘Şükredin, Amerika’da olsaydınız şimdiye ölmüştünüz, dua edin biz iyiyiz ve size bir şey yapmadık.’ dedi. İnanamadım. Üstelik suçsuz olduğumuz ortada. Eşim Almanya’da doğmuş ve buranın vatandaşı. Sakallı olduğu ve Müslüman olduğu için böyle bir şiddet uygulama hakkını kendilerinde gördüler.

IRKÇI BİR KOMŞU İHBAR ETTİ

Olayın sorumlusunun ırkçı bir Alman komşu. Bizi ihbar edenin o olduğunu düşünüyoruz. Onun yüzünden bize dünyanın en büyük suçunu işlemişiz gibi davrandılar. Bütün sokağı kapattılar, dron ile evin içinden çektikleri örtüsüz fotoğraflarımı baskından önce bütün mahalleye dağıtmışlar. Çok utandım. Burada Almanlar ağırlıkta oturuyor. Mahallede ilk defa böyle bir olay yaşadıklarını söyledi. Her şeye rağmen komşularımız ve arkadaşlarımızın bize destek olması güç verdi.

YALAN HABER YAPTILAR

Alman basını da olayları çarpıttı. Haberlerde şahsı evden kaçarken yakaladıklarını ve direndiği için etkisiz hale getirdiklerini yazmışlar. Olanlara rağmen zanlıyı doktora götürdüklerini söylemişler. Asla böyle bir şey yaşanmadı. Üstelik polis doktora giderken bizimle gelmedi ve siz gidin sonradan haberleşiriz dediler. Aramadılar ve onun durumunu sormadılar. Yayınladıkları haberde yanlış alarm ifadelerini kullanmışlardı. Tek doğru söz buydu.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.