Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
Kılıçdaroğlu’nun kurultaydaki ilk rakibi belli oldu..
LGBT’li sapkınlara yapılan operasyon AB’yi rahatsız etmiş!.
Adalet Bakanı Gürlek’i durdurabilene aşkolsun!.
Yargıtay’dan Özgür Özel’e “Partinin İsmini Değiştirin” tebligatı!.
CHP için kurultay takvimi işleme başladı..
LGBT derneklerine yurt dışından akan milyonlar deşifre oldu!.
Kurtlar Vadisi senaristlerinin FETÖ bağlantıları deşifre ediliyor..
Belçika’da İslam karşıtı alçak provokasyon!.
Kiralık sosyal konut başvuruları bugün başlıyor..
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrılacak!.
FETÖ’nün yarım kalan intikamını almak için aparat olarak kullanılıyormuş!.
Kılıçdaroğlu sahaya inip ilk seçim startını veriyor..
Sapkın fenomenin sosyal medya hesabına erişim engeli!.
DEM Parti heyeti Pazartesi İmralı’ya gidiyor..
Melih Gökçek’ten Bülent Arınç’a zehir zemberek sözler!.
“Kiralık” diyerek devletten saklamaya kalktığı 44 milyonluk altın kömürlükten çıktı!.
Ve motorin 100 TL’ye dayandı!.
Trump İran’da savaş’ın biteceğini ve petrol fiyatlarının düşeceğini açıkladı..
Erdoğan ile görüşen Mansur Yavaş’tan eleştirilere cevap!.
İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararına ilk tepki Ali Babacan’dan geldi!.
Fenomen gelin 44 milyonluk altın ile sırra kadem bastı!.
Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak getirildi..
Trump İran-ABD savaşının biteceği tarihi açıkladı..
Mahkeme Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğuna devam kararı verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Donald Trump: “Demokratlar “Trump ile geçinememe sendromuna” tutulmuşlar!.”

Donald Trump: “Demokratlar “Trump ile geçinememe sendromuna” tutulmuşlar!.”
07.02.2020
A+
A-

ABD Başkanı Trump, Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi’nin Birliğin Durumu konuşma metnini yırtmasına ilişkin, “Her şeyden önce elindeki resmi bir belge ve onu yırtmaya hakkınız yok. Pelosi’nin yaptığı yasa dışıydı.” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Iowa’daki ön seçimler, azil soruşturması ve Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin “Birliğin Durumu” konuşma metnini yırtması üzerinden Demokratlar’a yüklenerek, “Demokratlar ‘Trump ile geçinememe sendromuna’ tutulmuşlar” dedi.

Trump, Kuzey Carolina eyaletine hareket etmeden önce Beyaz Saray’ın bahçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Pelosi’nin “Birliğin Durumu” konuşmasının ardından konuşma metnini yırtmasına ilişkin Trump, “Bu korkunç bir şeydi. Her şeyden önce elindeki resmi bir belge ve onu yırtmaya hakkınız yok. Pelosi’nin yaptığı yasa dışıydı. Yasayı ihlal etti.” değerlendirmesinde bulundu.

Pelosi’nin konuşma metnini yırttığını o anda fark etmediğini, sonra kendisine söylendiğini belirten Trump, “Pelosi’nin yaptığı Kongre’ye ve bu ülkeye saygısızlık.” diye konuştu.

“DEMOKRATLAR ‘TRUMP İLE GEÇİNEMEME SENDROMUNA’ TUTULMUŞLAR

Trump, Demokratların kendisi hakkında yürüttüğü azil soruşturmasından aklanarak çıkmasına ilişkin ise “Demokratların tarafında çok fazla kötü niyet olduğunu düşünüyorum. Resmen delirdiler. 3 yılda birçok insandan daha çok şey yaptım. Ama Demokratlar yapıcı insanlar değil. Demokratlar ‘Trump ile geçinememe sendromuna’ tutulmuşlar.” dedi.

Ayrıca ABD Kongresinin bu azil soruşturmasını da kayıtlardan çıkarması gerektiğini savunan Trump, “Benim Temsilciler Meclisindeki azlimi kayıttan çıkarmalılar mı? Bence çıkarmalılar, çünkü bu düzmece bir süreçti. Tamamen siyasi bir düzmeceydi.” ifadesini kullandı.

Şİ İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Trump, dün akşam Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile de yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını hakkında telefonda görüştüklerini söyledi.

Çin’in salgın konusunda elinden geldiğini yaptığının altını çizen Trump, “Zor bir durum ama çok iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum.” dedi.

Trump, bir gazetecinin “Çin’in koronavirüs salgınındaki gerçek rakamları sakladığını düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Hayır. Çin bu konuda çok çalışıyor.” diye yanıt verdi.

TWİTTER ÜZERİNDEN DE DEMOKRATLARA YÜKLENDİ

Öte yandan Trump, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla Demokratlara Iowa’daki ön seçim sonuçlarını açıklayamamaları üzerinden yüklendi.

Trump, “Demokrat Parti, Iowa’daki oyları saymayı durdurdu. Görünüşe göre bilgisayarlarının beyni yanmış. Kimse gerçek kazananın kim olduğunu bilmiyor. Belki de Uykucu Joe (Biden) kazandı ama öyle de durmuyor. Milyonlarca dolar para harcadılar ve hiçbir şey elde edemediler. Ama Iowa’daki zaferim çok büyük.” ifadelerini kullandı.

Başkan Trump, Iowa ve New Hampshire eyaletlerinin ilk ön seçim adresleri olma geleneğinin de kendi başkanlığı süresince devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.