Site Rengi

HABER ÖZETİ
Doğalgaz ve elektriğe Mayıs ayında zam yok!.
Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı..
Amerika yine kahpeliğini yaptı!. Filistin’in BM üyeliğini veto ettiler!.
Tanju Özcan’ın eşi Bolu Belediyesi’ni basıp protesto gösterisi yaptı!.
AK Parti’de Istakoz ve Maldivler skandalından sonra şimdi de Rolex krizi patlak verdi!.
CHP’li başkanın kızı Çankaya Belediyesi’ne başkan yardımcısı oldu!.
Ve beklenen oldu!. Kuduz Köpek İsrail İran’a saldırdı!.
Askeri üniforma ile servis yapan soysuz it tutuklandı!.
Tokat depremi sonrası uzman isimden dikkat çeken açıklama!.
Google İsrail’i eleştiren 28 çalışanını kapı önüne koydu!.
Seçimler bitti, zam yağmuru başladı!. Kırmızı ete yüzde 25 zam!.
Tokat’ta korkutan deprem!.
400 bin vergi kaçakçısına kaymaklı devlet kıyağı!.
Denizbank’ta yeni bir Seçil Erzan skandalı!.
Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu skandalında ortalık toz duman oldu!.
Ticaret Bakanlığı’ndan komedi gibi ceza açıklaması!.
Aracını yanlış yere park eden AK Partili vekili şikayet eden vatandaşa hapis cezası!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebine ret!.
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!.
Vatandaşların linç ettiği Uzman Çavuş cinsel tacizden tutuklandı!.
Ticaret Bakanı Bolat’tan fahiş fiyat açıklaması!.
Erdoğan’ın kıdemli yancısı Gezi Teröristlerine af çağrısı!.
Kahpe ABD’nin ikiyüzlülüğü!. “Gazze’de Soykırım” kelimesi yasaklandı!.
Hastane randevularında yeni döneme giriliyor…
Seçimler bitince açıklamalar netleşti!. Asgari ücrete ara zam yok!.
Hem Metin Akpınar’dan hem Uğur Dündar’dan çocuk yapan skandal kadın!.
Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu görevi bırakıyor…
Dünya Bankası Türkiye’ye 18 milyar doları ne karşılığı vereceğini açıkladı!.
Vatandaşa atılacak yeni kazığı böyle savundu!.
Geçen yıl 820 milyar zarar eden Merkez Bankası’nın hedefi enflasyonu düzeltmekmiş!.
DOLAR 32,5888
EURO 34,8254
ALTIN 2.495,83
BIST 9.452,00

Emekli istihbaratçı Coşkun Başbuğ açıkladı! “4 ülke Türkiye’ye karşı harekete geçti!.”

Emekli istihbaratçı Coşkun Başbuğ açıkladı! “4 ülke Türkiye’ye karşı harekete geçti!.”
12.05.2020
A+
A-

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Suriye’nin Tel Rıfat bölgesinde ABD, İsrail, Rusya ve İran’ın Türkiye’ye karşı işbirliği yaptığını söyledi.

Tel Rıfat’ta İran’dan gelen Hizbullah ve Devrim Muhafızları’nın PKK’lıları eğittiğini söyleyen Başbuğ, “Orada ABD, dolayısıyla İsrail, Rusya ve İran arasında Türkiye’ye karşı çok kirli ve alçakça bir işbirliği var” dedi.

Foto - Sahadan aldığım bilgiler Rusya ile Şam rejimi arasında ciddi bir krizin başladığı yönünde. Esed rejimi Rusya'yı hedef alan ciddi cümleler kuruyor. Neler olacak bekleyip göreceğiz.

Güvenlik ve Terör Uzmanı, Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, ABD’nin Barış Pınarı Harekatı sırasında Türkiye’nin eline geçmemesi için bir gecede Ruslara terk ettiği Tel Rıfat’ta Türkiye’ye karşı kirli bir işbirliği yürütüldüğünü söyledi.

Foto - Tel Rıfat'ta İran'dan gelen Hizbullah ve Devrim Muhafızları'nın PKK'lıları eğittiğini söyleyen Başbuğ,

Tel Rıfat’ta İran’dan gelen Hizbullah ve Devrim Muhafızları’nın PKK’lıları eğittiğini söyleyen Başbuğ, “Bunlar sahadan alınan istihbarat bilgileri. Orada ABD, dolayısıyla İsrail, Rusya ve İran arasında Türkiye’ye karşı çok kirli ve alçakça bir işbirliği var. Barış Pınarı, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı harekat bölgelerine sürekli sızma girişimleri, terör saldırıları gerçekleşiyor. Bunları yapan teröristler Mümbiç ve Tel Rıfat bölgesinden gelen teröristler. Mehmetçik her saldırıya başarıyla karşı koyuyor. Bu terör girişimleri ve karşılığında elde edilen başarı gündemde kaybolup gidiyor ama o bölgelerde halen devam eden çok ciddi bir mücadele var. Öte yandan en son Afrin’de 40’tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı da buradan gelen teröristler yaptı” dedi.

İşte Başbuğ’un açıklamaları:

Sahadan aldığım bilgiler Rusya ile Şam rejimi arasında ciddi bir krizin başladığı yönünde. Esed rejimi Rusya’yı hedef alan ciddi cümleler kuruyor. Neler olacak bekleyip göreceğiz.

Foto - Şu an Türkiye'nin de odaklandığı çok nokta var, Libya, Doğu Akdeniz, virüs salgını, Irak'taki terörle mücadele, ekonomik terör saldırısına karşı verilen ataklar, içerideki darbe söylemleri gibi... Şu an öncelik başka yerler ancak orada yürüyen bir mücadele var bu mücadelede işler yolunda gidiyor. Ters gittiği an hemen yeni bir harekat yapabiliriz.

Şu an Türkiye’nin de odaklandığı çok nokta var, Libya, Doğu Akdeniz, virüs salgını, Irak’taki terörle mücadele, ekonomik terör saldırısına karşı verilen ataklar, içerideki darbe söylemleri gibi… Şu an öncelik başka yerler ancak orada yürüyen bir mücadele var bu mücadelede işler yolunda gidiyor. Ters gittiği an hemen yeni bir harekat yapabiliriz.

Foto - Son dönemde Barış Pınarı Harekatı bölgesi ile Afrin'e terör saldırısı girişimleri oluyor. Hatta geçtiğimiz günlerde bir bombalı saldırıda Afrin'de onlarca kişi yaşamını yitirdi. Bu bölgede durum nedir

Son dönemde Barış Pınarı Harekatı bölgesi ile Afrin’e terör saldırısı girişimleri oluyor. Hatta geçtiğimiz günlerde bir bombalı saldırıda Afrin’de onlarca kişi yaşamını yitirdi. Bu bölgede durum nedir?.

Foto - ? Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki kazanımlarını geri döndürmek isteyen Siyonist bir kanat var. Arka planda yine bekleyen bir Rusya var. Hiçkimse bu bölgede bizim başarımızı istemez. Bu yapılar doğrudan karşınıza çıkamasa da dolaylı yoldan sizin iradenizi yoklarlar. Tel Abyad, Resulayn ve Afrin'de süreki eylem girişiminde olan PKK/YPG/SDG'li teröristlerle karşı-laştık. Afrin'deki o kanlı saldırıdan önce sahadan alınan istihbarat vardı. Buna göre İranlı bir kısım Hizbullah, bir kısım Devrim Muhafızı 40-50 kişilik bir grubun Tel Rıfat'ta PKK'lı teröristlere eğitim verdiği şeklinde çok net bir bilgi var. Burada dikkat edilmesi gereken bu eğitimden çok, sahadaki kirli işbirliği.

Türkiye’nin Suriye ve Irak’taki kazanımlarını geri döndürmek isteyen Siyonist bir kanat var. Arka planda yine bekleyen bir Rusya var. Hiçkimse bu bölgede bizim başarımızı istemez. Bu yapılar doğrudan karşınıza çıkamasa da dolaylı yoldan sizin iradenizi yoklarlar. Tel Abyad, Resulayn ve Afrin’de süreki eylem girişiminde olan PKK/YPG/SDG’li teröristlerle karşı-laştık. Afrin’deki o kanlı saldırıdan önce sahadan alınan istihbarat vardı. Buna göre İranlı bir kısım Hizbullah, bir kısım Devrim Muhafızı 40-50 kişilik bir grubun Tel Rıfat’ta PKK’lı teröristlere eğitim verdiği şeklinde çok net bir bilgi var. Burada dikkat edilmesi gereken bu eğitimden çok, sahadaki kirli işbirliği.

Foto - el Rıfat, Rusya'nın kontrolünde. Ruslar da mı bu işin içinde? Bakın, burada ABD, dolayısıyla İsrail ve ayrıca Rusya ile İran'ın sahada bize karşı kirli bir işbirliği var. Türkiye'ye karşı şer dörtgeni oluşturmuş durumdalar. Biz Barış Pınarı Harekatı'nda Tel Abyad ve Resulayn'ı ele geçirince ABD, daha önce bize bir türlü bırakmak istemediği Mün-biç ve Tel Rıfat'ı bir gecede Rusla-ra terk etti. Hani ikisi düşman veya hasım ülkeydi? Şimdi ise, o bölge-de bir de İran çıktı ortaya.

Tel Rıfat, Rusya’nın kontrolünde. Ruslar da mı bu işin içinde? Bakın, burada ABD, dolayısıyla İsrail ve ayrıca Rusya ile İran’ın sahada bize karşı kirli bir işbirliği var. Türkiye’ye karşı şer dörtgeni oluşturmuş durumdalar. Biz Barış Pınarı Harekatı’nda Tel Abyad ve Resulayn’ı ele geçirince ABD, daha önce bize bir türlü bırakmak istemediği Mün-biç ve Tel Rıfat’ı bir gecede Rusla-ra terk etti. Hani ikisi düşman veya hasım ülkeydi? Şimdi ise, o bölge-de bir de İran çıktı ortaya.

Foto - Sözde İran ile İsrail görünürde birbirlerinin en büyük düşmanları. Lafa geldi mi bir-birleri için böyle söylerler ama bugü-ne kadar birbirlerine tek bir man-tar tabancası dahi patlatmış değiller. İran, böyle diye diye bölgedeki sünni Müslümanları öldürüyor. İsrail de aynı şekilde yine Müslümanları hedef alıyor. Yani aralarında aslında gizli bir dostluk var.

Sözde İran ile İsrail görünürde birbirlerinin en büyük düşmanları. Lafa geldi mi bir-birleri için böyle söylerler ama bugü-ne kadar birbirlerine tek bir man-tar tabancası dahi patlatmış değiller. İran, böyle diye diye bölgedeki sünni Müslümanları öldürüyor. İsrail de aynı şekilde yine Müslümanları hedef alıyor. Yani aralarında aslında gizli bir dostluk var.

Foto - Burada İran'dan gelen Hizbullah komu-tanları ve Devrim Muhafızları, şimdi PKK'yı eğitiyor. Zaten Barış Pınarı ve Afrin bölgesine yönelik PKK/YPG/SDG'den gelen terör sal-dırısı girişimleri hep Tel Rıfat ve Münbiç'ten alıyoruz. Afrin'e yapılan kanlı saldırı da o bölgeden geldi. (Yeniasır)

Burada İran’dan gelen Hizbullah komu-tanları ve Devrim Muhafızları, şimdi PKK’yı eğitiyor. Zaten Barış Pınarı ve Afrin bölgesine yönelik PKK/YPG/SDG’den gelen terör sal-dırısı girişimleri hep Tel Rıfat ve Münbiç’ten alıyoruz. Afrin’e yapılan kanlı saldırı da o bölgeden geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.