Site Rengi

HABER ÖZETİ
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu hakkında tutuklama talebi..
Donald Trump’ın İran saldırılarını durdurma kararını Netanyahu da sosyal medyadan öğrendi..
Günlerdir İran’a tehditler savurarak atıp tutan Trump yine kıvırdı!.
Merkez Bankası’ndan Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi’ne onay..
CHP’den AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı’ndan ilk açıklama..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Eski CHP’li vekil, Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu! “Önce Atatürk ile helalleşsin!.”

Eski CHP’li vekil, Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu! “Önce Atatürk ile helalleşsin!.”
19.11.2021
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılarak Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne katılan Mehmet Ali Çelebi’den eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ şovuna sert tepki geldi. Çelebi “Şu teröristleri sevindiren helalleşmeden ne hayır çıkar! Atatürk ve Cumhuriyetin kurucu ayarlarından zerre taviz verecekler varsa karşılarında bizi bulurlar. Adını kullanıp yolundan sapanlar önce Atatürk ile helalleşsin!” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün meclis grup toplantısında daha önce açıkladığı helalleşme çağrısını değerlendirerek açıklamalarını genişletti.

Kılıçdaroğlu meclis toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Helalleşeceğiz dostlarım helalleşeceğiz. Açık yaralar var, biliyorum zor olacak ama kesinlikle yapacağız. 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz.

İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz, Roboski’yle helalleşeceğiz. Bakın hukuk başka helalleşme başka. İnsanlara devlet tazminat ödeyecek ama bir taraftan da helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurlarıyla, Diyarbakır Hapishanesi mahkûmlarıyla, mahalleri gasp edilip sürülen, mahallelerine lüks siteler dikilen Romanlar’la, varlık vergileri altında inleyen azınlıklarla, 6-7 Eylül mağdurlarıyla helalleşeceğiz.

Mahkemelerde süründürülen askerlerimiz ve aileleriyle helalleşeceğiz. Bugün Londra’ya göç etmiş en parlak beyinlerimiz ile helalleşeceğiz. Ali İhsan Korkmaz’ın ailesiyle helalleşeceğiz. Soma ile helalleşeceğiz. Darbeciler tarafından bir sağdan bir soldan gencecik çocuklarımızı asıldı bu ülkede, bu insanlarımızla helalleşeceğiz. 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve mahkemelerde süründürülen Mısra Öz ile helalleşeceğiz, Ahmet Kaya ile helalleşeceğiz. Bir gün çocuklarımız geçmişe baktığında ‘helal olsun onlara’ diyecek. Laik, demokrat, müreffeh, Atatürkçü ülkede yaşayan çocuklarımız teşekkür edecekler. Birisinin yapması gerekiyordu, nasip bize oldu.”

FETÖ’cü Emre Uslu’dan Kılıçdaroğlu’na destek

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu firari Emre Uslu, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki helalleşme açıklamasının videosunu paylaşarak, “Yetmez ama evet” yorumunda bulunarak Kılıçdaroğlu’na destek çıktı.

Teröristleri sevindiren helalleşmeden ne hayır çıkar!

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, FETÖ’cü Emre Uslu’nun “Yetmez ama evet” cümlesini alıntılayarak Uslu’ya ve Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Çelebi resmi Twittter hesabından yaptığı açıklamada, “Şu teröristleri sevindiren helalleşmeden ne hayır çıkar! Atatürk ve Cumhuriyetin kurucu ayarlarından zerre taviz verecekler varsa karşılarında bizi bulurlar. Adını kullanıp yolundan sapanlar önce Atatürk ile helalleşsin!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.