Site Rengi

HABER ÖZETİ
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ESRA EROL’UN PROGRAMINA ÇIKMIŞLARDI!. DÜN GECE ÖLDÜRÜLDÜ!..

ESRA EROL’UN PROGRAMINA ÇIKMIŞLARDI!. DÜN GECE ÖLDÜRÜLDÜ!..
22.10.2019
A+
A-

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde İdris Coşgun, evini av tüfeğiyle basan Ali Keskin’i silahla vurarak öldürdü. Yaklaşık 4 ay önce de Ali Keskin’in Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programına çıkarak nikahlı eşinin İdris Coşgun ile kaçması sonrası ve 4 yaşındaki çocuğunun alıkonulduğunu iddia ettiği öğrenildi.

AFYONKARAHİSAR‘ın İhsaniye ilçesinde, İdris C., evini basıp, anne ve babasını av tüfeğiyle vurup yaralayan Ali Keskin’i tüfekle vurarak öldürdü. Jandarma İdris C.’yi gözaltına alırken, anne ve babası ise hastaneye kaldırıldı.

Ali Keskin ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 arkadaşı, dün gece kütahya’dan otomobille Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Hacıbeyli köyüne geldi. Ali Keskin, arkadaşlarıyla birlikte, husumetli olduğu İdris C.’nin evine gitti. Ali Keskin, avluda İdris C. ile hesaplaşmak istediğini söyleyerek, bağırmaya başladı. Avluya çıkan İdris C.’nin babası Şeref C. ile annesi Havva C., Ali Keskin ve arkadaşlarına, oğullarının evde olmadığı söyledi.

Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ali Keskin, av tüfeğiyle Şeref C. ile Havva C.’ye ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Şeref C. belinden, Havva C. ise elinden yaralandı.

EVDEN ÇIKIP ATEŞ ETTİ

Bu sırada evde bulunan İdris C. de dışarı çıkarak, av tüfeğiyle Ali Keskin’e ateş etti. Ali Keskin kanlar içinde yere yığılırken, yanındaki 2 arkadaşı ise koşarak kaçtı.

BABANIN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Ali Keskin’in yaşamını yitirdiği belirlenirken, Şeref ve Havva C. ise Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldı. Şeref C.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

YAKINININ EVİNDE YAKALANDI

Jandarma olayın ardından kaçan İdris C.’yi, saklandığı yakınının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede bir av tüfeği ele geçirilirken, cinayette kullanılan silahın ise henüz bulunamadığı kaydedildi.

Yapılan incelemenin ardından Ali Keskin’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

BİR YIL ÖNCE TABANCAYLA VURMUŞ

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde, İdris C.’nin evini basıp, anne ve babasını av tüfeğiyle vurup yaralayan Ali Keskin’i tüfekle vurarak öldürdüğü olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yaşamını yitiren Ali Keskin’in yaklaşık bir yıl önce bir cenaze sırasında Hacıbeyli köyüne geldiği ve burada bilinmeyen nedenle İdris C.’yi tabancayla ayağından vurarak yaraladığı belirtildi.

EŞİNİN, KATİL ZANLISINA KAÇTIĞINI İDDİA ETMİŞ

Mayıs ayında ise bir televizyon kanalında canlı yayına çıkan Ali Keskin’in, eşinin İdris C. ile kaçtığı ve 4 yaşındaki kız çocuğunun da alıkonulduğunu iddia ettiği kaydedildi.

Gözaltındaki İdris C.’nin jandarmada ifade işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.