Site Rengi

HABER ÖZETİ
Saraçhane Bülbülü Şaban Sevinç tutuklandı!.
Azerbaycan’da öğrencilerden sonra öğretmenler içinde başörtüsü yasağı geldi!.
A Milli Takım da Montella dönemi sona erdi..
İmamoğlu’nun çöktüğü 480 milyon değerindeki villaların hikâyesi!.
İkinci kez hakim karşısına çıkan Mehmet Akif Ersoy’un tutukluluğun devamına karar verildi!.
Fon vurgunundan 214 kişi 187 milyar 653 milyon tokatlamış!.
Ekrem’in gizli kasası Yunanistan’da yakalandı!.
TFF olağanüstü seçim gündemi ile toplanıyor..
Sayan sülalesinin bürokrasi saltanatı yıkılıyor!.
Fon soruşturmasında dezenformasyon yaptıkları için ifadeye çağırıldılar!.
Afyon Vali Yardımcısı silahla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulundu!.
Gözaltına alınan Berna Laçin’den jet hızında kıvırma!.
Fon mağdurlarına anapara ödemeleri başladı..
Üzerinde 1,630 mülk kaydı bulunan AK Partili Başkan Yardımcısı pes dedirtti!.
AK Partili Başkan ve Yardımcısının üzerine kayıtlı tam 2031 mülk çıktı!.
Bakan beyin borsadaki 50 milyar dolarlık vurgundan haberi yok galiba!.
İstanbul’da bina çöktü!.
ABD ile Yunanistan arasında 4 milyar dolarlık askeri anlaşma!.
Fatma Betül Sayan Kaya AK Parti’den ihraç edildi!.
Fon hırsızlarına kaptırılan paralar yarından itibaren ödenmeye başlıyor..
Fatma Betül Sayan Kaya ve sevgili Kocişi hakkında soruşturma izni verildi!.
Montella’yı kovmaya hazırlanan TFF Arda Turan’ın kapısını çalacak..
Ahmet Denizolgun cinayetini örtbas etmek için ellerinden geleni yapmışlar!.
Fatma’nın 72 yaşındaki annesi GYO şirketi kurmuş!.
Parti içinden Erdoğan’a borsa vurgunu çağrısı: NEŞTERİ VUR YOKSA MİLLET SANDIKTA NEŞTERİ VURACAK!.
Aradan iki gün geçti Ömer Çelik halâ fon hırsızı ile olan tatil iddialarına cevap vermedi!.
Sedat Peker ve ailesine havlayan ite jet hızında uyarı!.
Merkez Bankası’ndan enflasyon masalları!.
Ataşehir ve Eyüpsultan Belediye Başkanları görevlerinden uzaklaştırıldı!.
Fatma Betül Sayan Kaya’nın “Dedem Toprak Zenginiydi” palavrası da tutmadı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fahrettin Altun’un evinin izlenmesinin ardından CHP’li Özçağdaş’a tepki yağıyor! “Ahlaksız bir eylem…”

Fahrettin Altun’un evinin izlenmesinin ardından CHP’li Özçağdaş’a tepki yağıyor! “Ahlaksız bir eylem…”
22.04.2020
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın iki partili ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki evini yasadışı şekilde fotoğraflaması skandalı sonrası bir çok kesimden tepki yağdı. Başta Altun’un eşi Fatmanur Altun olmak üzere yapılan bu çirkin harekete tepkiler çığ gibi büyüdü. Konuyla ilgili suça azmettirdiğini itiraf eden Canan Kaftancıoğlu’ndan da skandal bir açıklama geldi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın iki partili ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki evini yasadışı şekilde fotoğraflamasına Altun’un eşi Fatmanur Altun isyan etti.

“Tarifsiz üzgünüm”

Fatmanur Altun sosyal medya hesabından şunları kaleme aldı:

Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz?! Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz?! Tarifsiz üzgünüm.

“İtibar suikastinden fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincir”

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik de twitter hesabından yaşanan skandala sert tepki gösrerek şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sn Fahrettin Altun’un evini fotoğraflamaya çalışarak bir ailenin yaşadığı eve fiziki tacizde bulunan CHP Üsküdar İlçe başkanını ve yanındakileri şiddetle kınıyoruz. Bu, sorumsuz ve ahlaksız bir eylemdir.

En temel değerleri hiçe sayarak itibar suikastine girişen yayın organının ardından, bazı siyasilerin hedef gösterme kampanyasının tetikçisi haline gelmesinin vardığı nokta budur. İtibar suikastinden fiziki tacize varan ahlak dışı bir zincirdir bu.

Bir insanın ailesiyle yaşadığı evi taciz etmeye kalkmak, uyarıda bulunan polislere siyasi parti kimliği kullanarak direnmeye çalışmak ve kaçmak hiçbir siyasi partinin taşımaması gereken bir lekedir.

Sn Fahrettin Altun’un ailesine dönük bu tacizi şiddetle kınıyoruz. Bunu yapan şahıslar hakkında gerekenin yapılmasını ve özür dilenmesini bekliyoruz. Hiçkimse kimsenin ailesini ve konutunu taciz edemez. Bunu beyanlarıyla teşvik edenlerin ders alması gereken bir durumdur bu.

Suça azmettirdiğini itiraf eden canan kaftancıoğlu’dan çirkin savunma

Sosyal medya hesabından çirkinliği ve suçu savunur mahiyette bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, alenen suç işleyen Üsküdar ilçe başkanına sahip çıktı. Kaftancıoğlu paylaşımında evin gizlice görüntülenme talimatının kendisinin verdiğini de açık etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.