Site Rengi

HABER ÖZETİ
BOSH’tan Aile Yılı’nda aileyi yok etme planlı alçak reklam!.
İspanya Başbakanını taşıyan uçak Ankara’ya acil iniş yaptı!.
CHP’li Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
CHP’li başkan 10 milyona kiralık katil tutup meclis üyesini öldürtmeye kalkmış!.
Pavyoncu başkanı 1 ay sonra nihayet partiden kovabildiler!.
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fatih Altaylı’dan Ali Babacan’a 3. Havalimanı sorusu! “Kabinede’yken imzalanan ihalelere neden o zaman itiraz etmediniz?.” (video haber)

Fatih Altaylı’dan Ali Babacan’a 3. Havalimanı sorusu! “Kabinede’yken imzalanan ihalelere neden o zaman itiraz etmediniz?.” (video haber)
19.04.2021
A+
A-

Fatih Altaylı, Habertürk canlı yayınına katılan Ali Babacan’a, “Bugün itiraz ettiğiniz projelerin ihaleleri imzalanırken Kabine’deydiniz. O zaman neden itiraz etmediniz?” diye sordu. Altaylı’nın sorusu Babacan’a zor anlar yaşattı.

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Habertürk yayınında Fatih Altaylı’ya konuk oldu. Fatih Altaylı, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi büyük projeleri eleştiren Babacan’a, “Bu ihalelerin bir kısmında, özellikle en büyüklerinde, siz Kabine’deydiniz. Havalimanı ihalesinde de bildiğim kadarıyla Kabine’deydiniz. Bunlara o zaman neden bir itiranız ya da suç duyurunuz olmadı?” diye sordu.

Babacan neye uğradığını şaşırdı!

Fatih Altay’lı’nın bu sorusuna cevap veremeyen Babacan, önce Havalimanı ihalesi döneminde Kabine’de olmadığını iddia ederek, “Havalimanında sanmıyorum. O sonraki dönemdeydi sanırım. Çok emin değilim yani.” diye karşılık verdi. Altaylı, Babacan’a, “Siz, Yap-İşlet-Devret projelerinin en büyüklerinde hazinedeydiniz.” diye tekrar hatırlatmada bulundu. Fatih Altaylı, “Bir kısmında öyle.” diyen Babacan’a, “Niye o zaman itiraz etmediniz?” sorusunu tekrar yöneltti. Önce, “Ben o zaman Kabine’de değildim sanırım.” ifadesini kullanan Babacan, bu kez de “Biz neyin ne olduğunun farkına sonradan vardık. En yukarıdan sağlam bir iradenin ortaya konulması lazım.” diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Fatih Altaylı ise bu cevap üzerine, “İstifa edip tepki gösterebildiniz. Bu işi yargıya taşıyabilirdiniz.” ifadelerini kullandı. Gittikçe zora düşen Babacan, “Biliyorsunuz benim ilk istifa mektubum 2009’da, ikinci istifa mektubum da 2011’deydi.” iddialarını ortaya attı. Fatih Altaylı, Babacan’a son darbeyi şöyle vurdu: “Ama onların hepsi yalanlandı.”

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.