Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran Hürmüz Boğazı’nı kapatıyor!.
Fatih Altaylı tutuklandı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın savaşı bitirme planı!.
İran misilleme saldırıları ile İsrail’i enkaza boğdu!.
Amerika İran’ı vura vura anlaşmaya zorluyor!.
Amerika İran’ın nükleer santralini vurdu!.
Fatih Altaylı’nın ifadesi ortaya çıktı…
İsrail savaş uçakları sınıra yaklaşınca Türk F-16’ları anında tepelerine bindi!.
Fatih Altaylı gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail İran nükleer santralini vurdu!.
Okullarda Serbest Kıyafet dönemi resmen kapandı..
Kahpe İsrail’in İran’ı karıştırma planları ters tepti!.
Akaryakıta bu gece Cumhuriyet tarihinin en büyük zammı geliyor!.
Rusya’dan İsrail’e sert uyarı: Pandora’nın kutusu açılır!.
İzmir’i b*k götürüyor!. Temizlik işçileri yine grevde!.
İmamoğlu’nun avukatıda paketlendi!.
Merkez Bankası faizi yüzde 46’da sabit bıraktı…
Muharrem İnce CHP’ye geri dönüyor…
Trump itinin İran’a yönelik saldırı planlarını gizlice onayladığı ortaya çıktı!.
İmamoğlu‘nun yolsuzluklarını deşifre eden MASAK raporu ortaya çıktı!.
Kahpe Amerika Kuduz Köpeği İsrail’i resmen savaşa hazırlıyor!.
Washington Post: Amerika Destek Vermezse İsrail 12 Günde Yıkılır!.
Deprem Bilimci profesör villasına kaçak kat çıktı!.
İsrailli itten haddi aşan sözler!.
İran Kahpe İsrail’e yeniden füze saldırısı başlattı!.
İsrailli liderler başlarını saklandıkları deliklerden çıkaramıyorlar!.
ABD ve İsrail’in tüm tehditlerine rağmen İran geri adım atmıyor!.
Selçuk Tepeli NOW TV’den kovuldu!.
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ tahliye edildi..
Özgür Özel’in “Temiz Kurultay” sözlerine Kılıçdaoğlu’nun avukatından yalanlama!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Federasyon duyurdu!. Yarından itibaren marketlerin çalışma saatlerine yeni düzenleme gelecek!.

Federasyon duyurdu!. Yarından itibaren marketlerin çalışma saatlerine yeni düzenleme gelecek!.
29.03.2020
A+
A-

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tüm yerel marketlerin açılış ve kapanış saatlerinin 10.00-20.00 olması konusunda tavsiye kararı aldığı açıklandı..

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan yeni önlemler kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tüm yerel marketlerin açılış ve kapanış saatlerinin 10.00-20.00 olması konusunda tavsiye kararı aldı.

30 Mart’tan itibaren uygulanmaya başlanacak
Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı faaliyet gösteren yerel marketlerin çalışma saatleri değişti. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün yaptığı açıklamada, 30 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni çalışma saatlerinin uygulanmaya başlanacağını belirterek bu uygulamaya tüm Türkiye’de özen gösterilmesinin önemine vurgu yaptı.

Düzgün, “Cumhurbaşkanımızın yaptığı kamu sektöründe olduğu gibi özel sektörde de esnek çalışma sistemine geçilmesi açıklamasını müteakiben, biz de çalışma saatlerimizin 10.00-20.00 arasında olacak şekilde düzenlenmesini tüm üyelerimize tavsiye ettik. Umarız, en kısa zamanda bu zor dönemi aşarak sağlık ve refaha kavuşuruz.” dedi.

“Vatandaşlarımız için var gücümüzle çalışıyoruz”
Koronavirüs salgını sürecinde, hem çalışan hem de halk sağlığı açısından birçok önlem aldıklarını da vurgulayan Düzgün, “Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak hepimize zor günler yaşatan koronavirüs salgınına karşı vatandaşlarımızın temel gıda maddelerine ve temizlik ürünlerine güvenle ulaşmasını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

“Her türlü önlemi aldık”
Düzgün, “Türkiye’nin dört bir yanındaki yerel marketlerimizde halkımızın ihtiyaç duyacağı her türlü gıda ve temizlik ürünlerinin tedarik edilmesinde aksaklık yaşanmaması için her türlü önlemi aldık. Tedarikçilerimizle devamlı iletişim halindeyiz hiçbir marketin raflarının boş kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel marketlerimizin depolarında, reyonlarında, kasalarında ve dağıtım hizmetlerinde görev yapan tüm çalışanlarımızın hijyen kurallarına uyarak görevlerine devam etmelerini sağlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Evden çıkamayanlar için belediyeler ve STK’larla işbirliği yapıyoruz”
Tüm yerel marketlerimizde gerekli hijyen koşullarının sağlanması için dezenfeksiyon işlemleri 7/24 düzenli olarak yapılmaya devam ediyor diyen Düzgün, “65 yaş üstü vatandaşlarımızın dışarıya çıkmasına getirilen kısıtlamadan dolayı bu kişilere hizmet sağlamak için her bölgede belediyeler ve STK’larla işbirliği yapıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.