Site Rengi

HABER ÖZETİ
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye raporu Meclis’te..
Gazeteci Levent Gültekin İmam Hatip yorumu için gözaltına alınıp serbest bırakıldı!.
6 defa kırmızı ışık ihlâli yapanın ehliyeti iptal edilecek!.
Rusya AB’yi açıkça uyardı: Vururuz!.
Netenyahu Filistinliler için tasarlanan idam yasasını onayladı!.
Yalı Sapkını!.
Kılıçlı teğmenler hakkında mahkeme son sözü söyledi!.
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fransız siyasetçiden haddi aşan şerefsizce talepler!.

Fransız siyasetçiden haddi aşan şerefsizce talepler!.
17.02.2022
A+
A-

Fransa’da “Boyun Eğmeyen Fransa” adlı partinin lideri ve Fransa Cumhurbaşkanı adayı Jean-Luc Melenchon Abdullah Öcalan’ı Mandela’ya benzeterek özgürlük istedi!.

Fransa’da Cumhurbaşkanı adayı Jean-Luc Melenchon, İmralı’da tutuklu bulunan terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan için skandal bir paylaşımda bulundu. Elebaşı Öcalan’ın 23 yıldır Türkiye’de tutuklu bulunduğunu ifade eden Jean-Luc Melenchon, “Neredeyse Mandela kadar. Bu adil değil. Barış için Öcalan’ı serbest bırakmak gerekir” dedi.

Fransa’da “Boyun Eğmeyen Fransa” (LFİ) adlı partinin lideri ve Fransa Cumhurbaşkanı adayı Jean-Luc Melenchon, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’a yönelik bir mesaj paylaştı. LFİ lideri Melenchon mesajında, “Barış için Öcalan’ı serbest bırakmak gerekir” dedi.

Öcalan 23 yıldır tutuklu, adil değil
Melenchon, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin ilk siyahi devlet başkanı Nelson Mandela’nın cezaevindeki tutukluluğuna atıfta bulunarak, “Öcalan 23 yıldır Türkiye’de tutuklu. Neredeyse Mandela kadar. Bu adil değil. Barış için Öcalan’ı serbest bırakmak gerekir” ifadelerini kullandı.

Fransa’daki seçimlerde kimler aday?
Melenchon, Fransa’da nisan ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise, henüz açıklamadı fakat seçimde aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Seçimlerde yarışacağını açıklayan diğer adaylar şöyle:

“Merkez sağ Cumhuriyetçiler Partisinin (LR) adayı Paris’in de içinde olduğu Ile-de-France bölgesi Başkanı Valerie Pecresse, Aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisinin (RN) lideri Marine Le Pen, Aşırı sağcı gazeteci ve yazar Eric Zemmour, Yeşiller Partisinin (EELV) Başkanı ve Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekili Yannick Jadot, Boyun Eğmeyen Fransa Hareketinin (LFI) lideri Jean-Luc Melenchon ve merkez sol Sosyalist Partisinin (PS) adayı Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.