Site Rengi

HABER ÖZETİ
A.M. Başarır’ı sag dışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
Toplu istifalardan sonra Bay Kemâl’e 44 vekil kaldı..
Ayasofya’nın Camii-Kebir’e dönüşünün 6. yılı mübarek olsun..
Trump’ın elini kolunu bağlayacak İran çatlağı!.
Motorine kazık gibi bir zam daha!.
İran ile ABD arasında tansiyon yükseldikçe petrol fiyatları yeni rekorlar kırıyor!.
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye mi geçiyor?.
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı!.
Özgür Özel’i satan satana!.
0,20 promil alkollü trafiğe çıkanın ehliyetine el konulacak!.
Ahbapçılar için hesap vakti!.
FİFA Başkanının Trump yalakalığı boşuna değilmiş!.
Petrolün varil fiyatı 100 dolara dayandı!.
İran’a saldırmanın maliyeti ABD’ye 37,5 milyar dolara patladı!.
Neidüğü belli olmayan çetelere aparatlık yapan sözde çocuklara müebbet hapis geliyor!.
İlk tebrik her zaman ki gibi Almanlar’dan..
Tezkere Meclis’ten geçti.. Mehmetçik 2 yıl daha Somali’de..
Haluk Levent irk Oğuzhan Uğur aynı cezaevine gönderildi!.
YKS klavuzu açıklandı.. Tercihler 29 Temmuz’da başlıyor..
Dünya Kupası kuralları Süper Lig’e geliyor..
Motorin fiyatı gelen son zam ile 75 TL’yi geçti!.
İran’ın saldırılarında 100 ABD askeri yaralandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: “Burada art niyetli hakem yönetimi vardı!.”

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: “Burada art niyetli hakem yönetimi vardı!.”
21.11.2021
A+
A-
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından, “Bugün burada, çok çok çok kötü ve art niyetli bir hakem yönetimi vardı.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından Galatasaray Başkanı Burak Elmas açıklamalarda bulundu.

Elmas açıklamalarında, “Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Biliyorsunuz sezon başından beri, son derece yapıcı bir üslupla, Türk sporunun içinde bulunduğu bataklıktan, Galatasaray’ın önderlik yaparak Türk sporunu buradan çıkaracak bir anlayış sergiliyoruz.

Sistemi düzeltme çabalarımız, maalesef sistemin içindeki çürümüş düzen tarafından sürekli sorgulanıyor ve engellenmeye çalışılıyor. MHK’yle ilgili uzun süredir bir sistem değişikliği çabası içindeyiz.

Burak Elmas: Burada art niyetli hakem yönetimi vardı #1

“ART NİYETLİ BİR HAKEM YÖNETİMİ VARDI”

Bugün burada, çok çok çok kötü ve art niyetli bir hakem yönetimi vardı. Bunu tahmin etmemize rağmen, iyi niyetliyiz ya, bir şans verelim dedik. Son derece art niyetli, takımımızı yavaşlatan, bize kart ve kartlar vermeye çalışan bir saha yönetimi vardı.

Çok direndim. Konuşmayalım, bu iş düzelsin, bu kirli zihniyet Türk sporuna hakim olmasın diye. Galatasaray’ın haklarını savunmaktan imtina etmeyeceğimizi de bilmenizi isterim. TFF’den randevu isteyerek, yarın TFF’ye gideceğim.

Bu toplantıda MHK başkanının olmasını ve Halil Umut Meler’in hakem raporunun da olmasını isteyeceğim. Bazı kulüpler el altından bunu alıyor. Biz bunun açıklanmasını ve kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz.

“GÖZLEMCİLERLE İLGİLİ DE UYARI YAPMAK İSTİYORUM”

Hakem performansının nasıl değerlendirildiğini göreceğiz. Sadece hakemlerin değil, gözlemcilerin de. TFF üyeleriyle ilgili de bir uyarı yapmak istiyorum. Bugün gelen TFF yetkilisi, nasıl davranacağını bilmeyen bir yetkiliydi.

Fenerbahçe’nin galibiyetine bir gölge düşürmek istemiyorum onları iyi ağırlamak istedik. Ufak bir serzenişimi Ali Koç’a yaptım o da ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Fenerbahçe’nin attığı golden sonra bizim yedek kulübemizin önüne gelmesi de bu ortama katkı yapmamıştır.

Çok genç bir takımımız var. Bu işi başaracağız. Galatasaray, Türk futbolunda yeni bir devrimin öncüsü olacak.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.