Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dolar kuru bahanesi ile vatandaşı akaryakıt üzerinden kazıklamaya devam!.
CHP’li Başkan Adayından bomba gibi DEM Parti açıklaması!. O ŞEREFSİZLERE YAKIN DEĞİLİM, OLMAM DA!.
Bakanlıktan Eylem Tok ve katil oğlu hakkında açıklama: Amerika’da Yargılanabilirler!.
Hamas-İsrail arasındaki esir takası müzakereleri resmen başladı..
Kurum’dan İmamoğlu’nu terletecek sorular: MADEM ENGELLEDİK NEREDE BU HARCADIĞIN MİLYARLAR!.
Fenerbahçe ligden çekilme kararı için olağanüstü genel kurula gidiyor!.
Ali Babacan’dan Ümit Özdağ itirafı: SEÇİM KAZANMAK İÇİN ÜLKEYİ PEŞKEŞ ÇEKMİŞLER!.
Kaftancıoğlu CHP İl Binasındaki milyon dolarlar skandalı ile ilgili ifadeye çağrıldı!.
Hakan Fidan 7 Şubat MİT krizinin detaylarını ilk kez açıkladı..
Başkan Erdoğan’dan orduya Suriye ve Irak mesajı: Harekâta Hazır Olun!.
TİP’in adaylığını geri çektiği Gökhan Zan’dan partisine rest: YOLUMA TEK BAŞIMA DEVAM EDECEĞİM!.
Bakan Yerlikaya olaylı Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası soruşturma açıldığını duyurdu!.
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası saha savaş alanına döndü!.
Putin yüzde 87 ile tekrar Rusya Devlet Başkanı oldu..
DEM Parti Nevruz kutlamalarını Öcalan posterleriyle süsledi!.
Bakan Özhaseki Yarısı Bizden Kampanyasının detaylarını açıkladı..
Emekli ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihlerinde hesaplara yatacak..
İstanbul’u kaybetme korkusu tıpış tıpış Ayasofya’a getirdi!.
Kredi kartı nakit çekim faizleri yükseldi!.
2028’de 20 adet KAAN Savaş Uçağı THK envanterine giriyor..
Akşener’den Erdoğan’a çağrı: BUNLARI YAP TÜM OYLAR SENİN OLSUN!.
Balya balya para skandalının ardından Fatih Keleş’in ifadesi ortaya çıktı!.
Turgut Altınok malvarlığını açıkladı..
Yardım ve yataklık yapan babaya adli kontrol kıyağı!.
Özgür Özel seçimleri kaybederse istifa edecekmiş!.
Saadettin Saran Fenerbahçe Başkan Adaylığını resmen açıkladı..
CHP’nin anketçisi İmamoğlu’nun tehditlerine maruz kaldığını açıkladı!.
Seçim öncesi vatandaştan dolara hücum!.
CHP’nin Kandil ile iletişim görevini SİHA Sezgin yürütüyor!.
2023 yılında 47 milyar TL vergi kaçırıldığı ortaya çıktı!.
DOLAR 32,3439
EURO 35,1429
ALTIN 2.240,63
BIST 8.900,26

Galatasaray’dan gol yağmuru! Maç sonucu I Galatasaray 6-1 Denizlispor

Galatasaray’dan gol yağmuru! Maç sonucu I Galatasaray 6-1 Denizlispor
20.01.2021
A+
A-

Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 6-1’lik skorla kazandı.

Galatasaray 9. dakikada Emre Akbaba, 17. dakikada Sofiane Feghouli ve 45+1. dakikada Ryan Donk ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Denizlispor adına ilk maçına çıkan 18 yaşındaki Kosovalı oyuncu Veton Tusha, 46’da oyuna girdikten sonra 48. dakikada takımı adına tek golü attı.

60. dakikada Muhammet Özkal kendi kalesine attığı golle farkı yeniden 3’e çıkardı. İlk golün asistini yapan Younes Belhanda, 64. dakikada takımının 5. golünü attı. Jesse Sekidika, 90+2. dakikada maçın skorunu belirledi.

Derbi mağlubiyeti sonrası yeniden 3 puanla tanışan Galatasaray, puanını 36’ya yükseltti. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Denizlispor ise 14 puanla ligin son sırasında kaldı.

Galatasaray, 24 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak. Denizlispor ise aynı gün ve aynı saatte Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

GALATASARAY 11’İNDE 6 DEĞİŞİKLİK

Süper Lig’in 20. haftasında Yukatel Denizlispor’u konuk eden Galatasaray’da ligde son yapılan Beşiktaş derbisinin ilk 11’inde 6 değişikliğe gidildi. Ligin 19. haftasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, ilk 11’de 3’ü zorunlu 6 değişiklik yaptı.

Sarı-kırmızılı ekip, Denizlispor maçına Fernando Muslera, Martin Linnes, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Emre Akbaba, Sofiane Feghouli, Arda Turan ve Ryan Babel kadrosuyla başladı.

Galatasaray’ın yedek kulübesinde ise Okan Kocuk, Fatih Öztürk, Oghenekaro Etebo, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Christian Luyindama, Valentine Ozornwafor, Emre Kılınç, Jesse Sekidika ve Ali Yavuz Kol yer aldı.

Beşiktaş derbisine ilk 11’de başlayan futbolculardan Şener Özbayraklı ve Oğulcan Çağlayan sakatlığı, Mbaye Diagne kart cezası nedeniyle kadroya giremedi, Okan Kocuk, Etebo ve Luyindama yedeğe çekildi. Bu oyuncuların yerine Muslera, Linnes, Donk, Emre Akbaba, Feghouli ve Babel 11’de maça başladı.

KOŞUKAVAK’TAN 2 DEĞİŞİKLİK

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, son lig müsabakasının ilk 11’inde 2 değişiklik yaptı. Ege temsilcisi, müsabakaya Costel Pantilimon,Tiago Lopes, Muhammet Özkal, Fabiano Leismann, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Mattheiu Dossevi, Hadi Sacko, Recep Niyaz, Angelo Sagal ve Hugo Rodallega ilk 11’i ile çıktı.

Yeşil-siyahlı takımın yedek kulübesinde Cenk Gönen, Ahmad Yasin, Sakıb Aytaç, Federico Varela, Veton Tusha, Mert Sarıkuş, Özer Özdemir, Emirhan Kaşcıoğlu, Alihan Kalkan, Muhammed Kıryolcu yer aldı.

Ligde son oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Atakaş Hatayspor mücadelesinin ilk 11’inde yer alan futbolculardan Özer Özdemir yedeğe çekilirken, Muris Mesanovic kadroya alınmadı. Bu oyuncuların yerinde Bergdich ve Rodallega forma giydi.

MUSLERA 220 GÜN SONRA SAHADA

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, 220 gün sonra sarı-kırmızılı formayla bir maça çıktı. Ligde geçen sezonun 27. haftasında 14 Haziran 2020’de yapılan Çaykur Rizespor müsabakasında bacağı kırılan tecrübeli file bekçisi, yaklaşık 7 ay sonra bir karşılaşmada forma giydi.

ARDA TURAN’DAN MUSLERA’YA KAPTANLIK JESTİ

Sarı-kırmızılı ekipte Arda Turan, kaptanlık pazubendini Fernando Muslera’ya devretti. Yaşadığı uzun sakatlık sürecini atlatıp 220 gün sonra sahalara dönen Muslera, Yukatel Denizlispor müsabakasına kaptan olarak çıktı. Ligde bu sezon maçlara kaptan olarak çıkan Arda Turan’ın karşılaşma öncesinde soyunma odasında pazubendi tecrübeli file bekçisine vererek jest yaptığı bildirildi.

SOFIANE FEGHOULI, 4 MAÇ SONRA 11’DE

Sakatlığını atlatan Sofiane Feghouli, ligde 4 maç sonra forma giydi. Ligin 15. haftasındaki Trabzonspor müsabakasında sakatlanan Cezayirli futbolcu, Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş müsabakalarında yer alamadı. Sakatlığının geçmesinin ardından Beşiktaş derbisinde kadroya giren ancak süre alamayan Feghouli, Yukatel Denizlispor mücadelesine ilk 11’de başladı.

SANTRFORDA RYAN BABEL

Fatih Terim, santrforları Radamel Falcao ve Mbaye Diagne’nin yokluğunda bu bölgede Ryan Babel’i oynattı. Falcao ile bu bölgede daha önce oynattığı Oğulcan Çağlayan’dan sakatlığı, Diagne’den ise kart cezası nedeniyle yararlanamayan Terim, genelde sol kanatta görev verdiği Babel’i santrfora çekti.

CANLI ANLATIM

1′ Maç başladı.

4′ Savunmadan seken topu ceza yayında önünde bulan Babel’in dönerek yaptığı vuruşta yan yandan dışarı çıktı.

GOL! 9′ Galatasaray öne geçti! Feghouli’nin pasıyla savunma arkasına sarkan Belhanda topu ceza sahasının içerisine çevirdi. Uygun durumda olan Emre Akbaba, topu ağlara gönderdi.

12′ Galatasaray, Denizlispor yarı sahasında baskı kurdu ve rakibini çıkartmıyor.

GOL! 17′ Sağ kanattan Linnes’in savunmadan seken topu ceza sahası sağ çaprazda önünde bulan Feghouli2nin yerden şutunda top uzak kale direğine çarpıp ağlarla buluştu.

24′ Sağ kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Babel’in içeriye çevirdiği topu Fabiano kornere gönderdi.

28′ Belhanda uzun pasında sağ kanattan defansın arkasına sarkan Feghouli’yi gördü, içeriye çevirdiği topu savunma uzaklaştırdı.

32’Belhanda, Rodallega ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı, oyun Belhanda’nın tedavisi için bir süre durdu.

35′ Denizlispor gole çok yaklaştı! Sagal’ın ara pasıyla ceza sahasında kaleciyle baş başa kalan Recep Niyaz’ın vuruşunda Muslera gole izin vermedi.

40′ Denizlispor etkili geldi. Sağ kanattan gelen ortada arka direkte uygun durumda olan Rodallega’nın kale önünde çevirdiği topu savunma uzaklaştırdı.

GOL! 45+1 Renep Niyaz’ın uzaklaştırmak istediği top kendi ceza sahasına düştü. Topu takip eden Donk, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

İlk yarı sonucu: Galatasaray 3-0 Denizlispor

İKİNCİ YARI

46′ İkinci yarı başladı.

GOL! 48′ Denizlispor farkı 2’ye indirdi. Rodallega’nın sağ kanattan yerden pasında savunma arkasına sarkan Tusha düzgün bir vuruşla farkı 2’ye indirdi.

52′ Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Emre Akbaba’nın vuruşunda top kaleci Pantilimon’da kaldı.

57′ Galatasaray etkili geldi. Savunmadan topla ilerleyen Donk’un ara pasında ceza sahasında topla buluşan Emre Akbaba’nın vuruşunda son anda savunma araya girdi ve top kornere çıktı.

GOL! 60′ Galatasaray 4. golü buldu. Babel’in ara pasıyla ceza sahasına giren Saracchi’nin şutunda kaleci Pantilimon’dan seken top savunma oyuncusu Muhammed’e çarparak ağlarla buluştu.

60′ Denizlispor’da Bergdich yerini Sakib Aytac’a bıraktı.

GOL! 64′ Galatasaray farkı 4’e çıkardı. Belhanda’nın, ceza sahasında sert şutunda top kaleci Pantilimon’un sağından ağlarla buluştu.

70′ Galatasaray 6. gole çok yaklaştı! Savunma oyuncusundan kaptığı topla kaleciyle karşı karşıya kalan Babel’in vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

75’Recep’in orta alana yakın bir noktadan ceza alanına gönderdiği topta Muhammet yükseldi, vuruşunda top auta gitti.

80′ Galatasaray bir kez daha gole çok yaklaştı! Emre Akbaba’nın şutunda kaleciden seken top kale sahasında Ömer Bayram’ın önünde kaldı. Ömer’in vuruşunda top kalecide kaldı.

83′ Galatasaray’da Emre Akbaba kenara alındı, Jesse Sekidika oyunda.

GOL!  90+2′ Babel’in pasıyla ceza sahasına giren Sekidika sağ çaprazdan dar açıdan topu ağlara gönderdi.

Maç sonucu: Galatasaray 6-1 Denizlispor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.