Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gavura bedava verdikleri hizmet için Türk’ten ekstra para istediler!.
Yenidoğan bebekler üzerinden devleti milyonlarca dolandırdılar!.
İyi Parti’de Genel Başkanlık yarışı 3. tura kaldı..
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?.
Öğrencilerin kabusu olan integral konusu müfredattan çıkarıldı!.
Türkiye faiz belasına bulaştıkça gavur övgüler yağdırmaya devam ediyor!.
Kahpe ABD’den demokrasi dersi!. Filistin protestocuları için keskin nişancılar yerleştirdiler!.
İstiklâl Bombacısı kahpeyi asmayıp ömür boyu besleyeceğiz!.
CHP ile Saadet Partisi arasında “Seçimler Bitti, Milletvekilimi Geri Yolla” görüşmesi!.
Kamu da talanın boyutu ortaya çıktı!. 500 makam aracı satışta!.
Yurt genelinde çöl tozu etkisi sürüyor!. Meteoroloji’den 35 ile sarı kodlu uyarı!.
ABD’nin İsrail’i protesto eden öğrencilere uyguladığı şiddet dünya basınında!.
Arapça soruya tercüme isteyen Ali Erbaş’ın Fransızca hutbesi de olay oldu!.
SGK’dan annelere 325 euro bakıcı desteği…
Yeni eğitim müfredatı yarın açıklanıyor…
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı…
AK Partili Mücahit Birinci’den Arapça bilmeyen Ali Erbaş’a istifa çağrısı!.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda vatandaş resmen kazıklanıyor!.
Yeniden Refah Partisi’nden Yeni Anayasa açıklaması…
Dilan ve Engin Polat çiftinin aylık gelirleri sadece 200 bin liracıkmış!.
Paşinyan’dan ezber bozan Ermeni Soykırımı çıkışı!.
Merkez Bankası faizi yüzde 50’de sabit bıraktı…
Atı alan Üsküdar’ı geçti, devlet daha yeni fiyat denetimine başladı!.
Mustafa Varank’tan Deniz Zeyrek’e Hodri Meydan!. 2 GÜN GEÇTİ, HAYSİYETİN VARSA AÇIKLA!.
Muhalefeti şaşırtan anket!.
Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm nedeni belli oldu…
Tavuk eti fiyatları son 5 ayda yüzde 200 zamlandı!.
Afrika’dan gelen çöl tozu tüm ülkeyi etkisi altına aldı!.
Meral Akşener’i evine gönderecek kurultay için zaman yaklaşıyor!.
ABD Başkanı Biden TikTok’u resmen yasaklayan imzayı attı!.
DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62

Genel Merkezden tekme tokat atılan İYİ Partililer konuştu! “Kocamdan, babamdan bile sopa yemedim!.”

Genel Merkezden tekme tokat atılan İYİ Partililer konuştu! “Kocamdan, babamdan bile sopa yemedim!.”
03.10.2020
A+
A-

İYİ Parti’deki liste skandalını görüşmek üzere genel merkez binasına giden partililer, yaklaşık 60 kişilik bir grup tarafından tekme tokat dövüldü. Dayak yiyen mağdurlar, yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin 2’nci Olağan Kongresi’nde Koray Aydın’ın hazırladığı “Oy verilmeyecekler listesi” skandalı büyümeye devam ediyor. İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde yer alan yaklaşık 200 partili, yaşanan sıkıntıları görüşmek için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşmek istedi. Partinin kurucularından oluşan taban hareketi, Akşener ile toplantı yapmak için genel merkez binasına hareket etti. Genel merkez binasına gelen partililer, burada yaklaşık 60 kişinin saldırısına uğradı.

Tekme tokat dövüldükten sonra dışarı atılan partililer, yaşanan dehşet dakikalarını anlattı.

“Her yerim çürük içinde kaldı”

Zonguldak kurucu Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, 2 erkek ve 5 kadından oluşan bir heyet belirlediklerini, kendilerini binada Lütfü Türkkan’ın karşıladığını söyledi. Bu sırada İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın, “Yeter ulan!” diye bağırmaya başladığını beliren Yıldırım, “Tam bu esnada, binada bulunan yaklaşık 60 kişi bir anda bize vurmaya başladı” dedi. Vücudunun çürükler içinde kaldığını ifade eden Yıldırım, “Biz partimizin daha iyi yerlere ulaşması için çaba sarf ediyoruz, bu muameleyi hak etmedik” diye konuştu. Aynı zamanda Serhat Yıldırım, Genel Başkan Meral Akşener ile görüşme taleplerine olumlu bir cevap gelmediğini de ekledi.

Lütfü Türkkan’ın, “Serhat buraya gel” diyerek kendisini yanına çağırdığını belirten Yıldırım, Türkkan’ın kendisini korumaya aldığını, ona vuramadıkları için kendisine arkadan vurabildiklerini söyeldi.

“Ben bağıracağım, siz saldıracaksınız”

Dakikalarca saldırıya uğradıklarını ve neye uğradıklarını şaşırdıklarını söyleyen Yıldırım, saldırı planının genel merkezin karşısındaki kafelerde yapıldığını anlattı. Yıldırım, içlerinden bir partilinin sabah saatlerinde kendilerinden önce genel merkeze geldiğini, grubu beklemek için söz konusu kafelere girdiğini, bu sırada saldırgan Ümit Dikbayır’ın yanında iki kişiyle kafeye geldiğini ve “Ben birisine bağıracağım siz benim bağıracağıma saldıracaksınız” dediğini aktardı.

Bu konuşmayı duyan arkadaşının kendisini aradığını söyleyen Serhat Yıldırım, “Serhat başkan sana bir şey yapacaklar” dediğini belirtti.

Akrabalar üye yapıldı

Yıldırım, İYİ Parti’nin kuruluşu sırasında görev seçilmiş yönetimlerin, Koray Aydın tarafından hazırlanan genelgeyle istifa ettirildiğini, yerlerine hiç tanınmayan insanların getirildiğini, teşkilatların yüzde 80’inde durumun böyle olduğunu söyledi. Serhat Yıldırım, “Atamalardan sonra 25 Mayıs 2019’da tüzük kongresi yapıldı. Bu kongrede Türkiye’deki hiçbir siyasi partide olmayan bir şey yapıldı. Son güne kadar üye olan kişilere delege olma hakkı verildi. Bu maddeden sonra dışarıda kalan parti yöneticilerinin üyeleri üye yapılmadı. Kendi akraba, eş dostlarını partiye üye yaptılar.” dedi. Kongrede bu şahısların delege de olduğu bilgisini veren Yıldırım, il başkanlığına şikayet ettiklerini, bir çare bulunamadığını söyledi.

Serhat Yıldırım, kendisini döven kişilerin belinde silah olduğunu da aktardı.

“Ortalık savaş alanına döndü”

Saldırıya uğrayan İYİ Partililerden Bulut Vidinli de yaşananları anlattı. Yeni Şafak’ta yer alan habere göre Vidinli, 60’a yakın kişinin kendi etraflarında halka yaptığını, Ümit Dikbayır’ın da “Bunlar hala burada mı, atın lan bunları dışarı!” diyerek bağırdığını, ardından ortalığın savaş alanında döndüğünü söyledi.

5 kadın ve 2 erkeği evire çevire dövdüler” diyen Vidinli, saldırganların profesyonel olduklarını, yüzlerine değil, açıp gösteremeyecekleri yerlerine vurduklarını da anlattı.  Vidinli, “Meral Akşener kadın dövenleri barındırmam diyor bu kişileri genel merkezinde nasıl barındırıyor” diye isyan etti.

Torunu yaşındaki gençlerden sopa yediğini söyleyen Vidinli, “Kocamdan babamdan sopa yemedim. Kadın hareketi denilen bir partinin genel merkezinde tekme tokat dayak yedim, enseme enseme dirsekleriyle vurdular” diye konuştu.

Saldırganların genç olduğunu söyleyen Vidinli, mafya, tahsilatçı gibi göründüklerini söyledi. Bulut Vidinli, genel merkezin 30 Eylül tarihine ait kamera kayıtlarını ortaya çıkarması yönünde çağrı yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.