Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
Mehter Marşı çalınca sırt dönen CHP’liler Yunan sirtakisi çalınca alkış tuttu!.
Esed’in Tedamun Kasabı yakalandı!.
Ela Rümeysa Cebeci ev hapsi şartı ile tahliye edildi!.
Yurt dışından parasını getirene 20 yol vergi muafiyeti!.
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Güngören Belediyesi İmamoğlu’nun torpilli büfe kıyağına izin vermeyince zabıtalar karşı karşıya geldi!.

Güngören Belediyesi İmamoğlu’nun torpilli büfe kıyağına izin vermeyince zabıtalar karşı karşıya geldi!.
06.02.2020
A+
A-

İmamoğlu’nun torpilli kıyağı ile Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kurulan büfeye Güngören Belediyesi müsade etmedi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri ile Güngören Belediyesi zabıta ekiplerini karşı karşıya getirdi.. Güngören Belediyesi büfeyi yıkmak isterken İmamoğlu’nun talimatı ile olay yerine gönderilen zabıtalar ise yıkıma izin vermedi!.

Geçtiğimiz salı gece saatlerinde Güngören Abdurrahman Nazif Gürman Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Merter Metro istasyonu ve otobüs durağının yanında İBB ekipleri tarafından bir büfe kuruldu.

Güngören Belediyesi zabıta ekipleri encümen kararı olmadığı ve herhangi bir izin belgesi ibraz edilmediği gerekçesiyle büfeyi kaldırmak istedi. İBB tarafından büfenin başında beklemek için görevlendirilen zabıta ekipleri ile büfeyi kaldırmak için gelen Güngören Belediyesi zabıta ekipleri karşı karşıya geldi.

‘BÜFENİN BURADAN KALDIRILMASI GÖREVİM OLDUĞU İÇİN BURADAYIM’

Güngören Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Akgün, “Bu büfenin buraya koyulması için Büyükşehir Belediyesi encümen kararıyla beraber belediyemize herhangi bir resmi belge ve izin belgesi ibraz edilmemiştir. Büfenin buradan kaldırılması benim görevim olduğu için buradayım.

Büfenin Büyükşehir Belediyesine veya iştiraklerine ait olduğu ile ilgili bize bilgi verilmediği için iki belediye zabıtaları olarak buradayız” dedi. Akgün, “Biz bu büfe 500 metre ileride Metro ve Metrobüs üst geçidinin ayağında Güngören tarafında yine aynı şekilde gece yarısı bırakılmış, biz yine görevimizi yapmak üzere oraya gitmiş ve Büyükşehir zabıtaları ile karşı karşıya gelmiştik.

Ancak karşılıklı istişareler sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri aynı büfeyi alıp uzaklaştılar. Yaklaşık bir ay sonra aynı büfe izin belgesi ibraz edilmeden buradaki yeşil alana bırakıldı. Büfenin kaldırılması için buradayız. Biz görevimizi ifa etmek için gerekli kişilerle irtibat kurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Büfeyle ilgili İBB’den ise henüz bir açıklama yapılmadı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.