Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe ABD Orta Doğu’ya 3 savaş gemisi konuşlandırdı!.
Mehter Marşı’na sırt dönen CHP’lilerden trajikomik savunma!.
CHP’deki rüşvet çarkı tüm detayları ile ortaya çıktı!.
Donald Trump’tan Hürmüz açıklaması: Donanmaya “Vur” emri verdim!.
Mehter Marşı çalmaya başlayınca ecdad düşmanı CHP’liler sırtlarını döndü!.
Azerbaycan’dan İsrail’e Resmi Bağımsızlık Günü kutlaması!.
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı..
15 yaş altı için sosyal medya yasağı Meclis’ten geçti..
İran’dan net mesaj: Abluka Devam Ederken Hürmüz’ün Açılması İmkânsız!.
CHP’li A.M. Başarır’dan gazeteci Zihni Çakıra alçakça hakaret!.
Merkez Bankası faizi sabit tuttu..
CHP’li Ataşehir Belediyesindeki skandalın ayrıntıları ortaya çıktı!. Başkan Pound Seviyormuş!.
CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Fenerbahçe Türkiye Kupası’na veda etti..
Tunceli eski Valisi Tuncay Sonel Gülistan Doku davası kapsamında tutuklandı!.
ABD Başkanı Trump ateşkesi uzatmak istemediğini açıkladı..
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hain saldırıların arkasından Kaftancıoğlu’nun destek verdiği MLKP terör örgütü çıktı!.

Hain saldırıların arkasından Kaftancıoğlu’nun destek verdiği MLKP terör örgütü çıktı!.
22.04.2022
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa’da Ceza İnfaz Kurumu personellerini ve İstanbul’da TÜGVA’yı hedef alan saldırıları MLKP ve DKP-BÖG terör örgütlerinin gerçekleştirdiğini açıkladı. Saldırıyı gerçekleştiren ve PKK’ya taşeronluk yapan MLKP terör örgütü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun büyük desteğini alıyor. Terör örgütü MLKP ile ilişkisini gizlemeyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından MLKP’nin kurucusu Hasan Ocak’a selam göndermiş, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltına alınan ve MLKP ile irtibatlı olduğu ortaya çıkan eylemcilere sahip çıkmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu NTV canlı yayınında Bursa’da Ceza İnfaz Kurumu personellerini ve İstanbul’da TÜGVA’yı hedef alan saldırılara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

BAKAN SOYLU EYLEMLERİ GERÇEKLEŞTİREN ÖRGÜTLERİ AÇIKLADI
Saldırıların faillerinin tespit edildiğini açıklayan Soylu, ‘İstanbul’daki bomba boru tipli pil düzeneğiyle çalışan bomba Bursa’daki el yapımı uzaktan kumandalı patlayıcı. Bursa’daki ve İstanbul’daki olayın faillerini tespit ettik. PKK’ya taşeronluk yapan iki örgütle bağlantılılar. Eylemleri PKK’ya taşeronluk yapan MLKP ve DKP-BÖG terör örgütleri gerçekleştirdi.’ dedi.

Bakan Soylu’nun saldırıları MLKP ve DKP-BÖG terör örgütlerinin gerçekleştirdiğini açıklamasının ardından akıllara MLKP terör örgütüyle yakın ilişki içinde olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu geldi. Geçtiğimiz sene Türkiye Gençlik Vakfı’na karşı başlatılan provokasyonlarda başrolde olan ve TÜGVA karşıtı açıklamalarıyla vatandaşı kışkırtmaya çalışan Kaftancıoğlu, ’39 ilçe başkanımızla orada olacağız. Halk mı büyük 3-5 kişi mi? Göreceğiz!’ paylaşımının ardından Büyükada’ya gitmişti. Burada provokatif açıklamalar yapan Kaftancıoğlu, hukuksuzluğa müdahale eden polisi hedef almıştı.

Hain saldırıların arkasından Canan Kaftancıoğlu'nun destek verdiği MLKP terör örgütü çıktı

KAFTANCIOĞLU’NUN MLKP BAĞLANTISI
Örgütle bağlantısını gizlemeyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından MLKP’nin kurucusu Hasan Ocak’a selam göndermişti. Kaftancıoğlu, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltına alınan ve MLKP ile irtibatlı olduğu ortaya çıkan eylemcilere de sahip çıkmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.