Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hamza Dağ, İP’li Türkkan’a kalkan olan CHP’li Öztrak’ın İzmir yalanını ortaya çıkardı!.

Hamza Dağ, İP’li Türkkan’a kalkan olan CHP’li Öztrak’ın İzmir yalanını ortaya çıkardı!.
09.11.2021
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bingöl’de şehit yakını Tahir Gümren’e küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan’a sahip çıkan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a tepki gösterdi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın, “Lütfü Türkkan’ın hakaret ettiği şehit yakınının İzmir’den provokasyon için geldiği” iddiasını hatırlatan Hamza Dağ, “Araştırdık, şehit yakınının İzmir ile hiçbir bağı yok. İkameti de Bingöl’de. Bir CHP klasiği. Konuyu sulandır, yalan söyle ve manipüle et. Türkkan’a kınama? Elbette yok.” ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK sonrası düzenlediği basın toplantısında, İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyine, ‘Senin bacını …’ şeklindeki küfrüne sahip çıktı, “Bu işte ağır bir provokasyon açık. Bu hayatın olağan akışına uyan bir durum değil.” dedi.

Faik Öztrak, yaptığı açıklamada, şehit ağabeyinin İzmir’den Meral Akşener’in gezisi için Bingöl’e geldiğini iddia ederek, “Bu işte çok ağır bir provokasyon olduğu açık. Bu hayatın olağan akışına uygun bir durum değil. Daha önce Sayın Akşener’e yönelik Rize’de gerçekleşen provokasyon akıllarda.” ifadelerini kullandı.

CHP’Lİ FAİK ÖZTRAK’IN YALANI ORTAYA ÇIKTI

CHP’li Öztrak’ın söz konusu iddiasını ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yalanladı. Öztrak’ın, “Lütfü Türkkan’ın hakaret ettiği şehit yakınının İzmir’den provokasyon için geldiği” iddiasını hatırlatan Hamza Dağ, “Araştırdık, şehit yakınının İzmir ile hiçbir bağı yok. İkameti de Bingöl’de. Bir CHP klasiği. Konuyu sulandır, yalan söyle ve manipüle et. Türkkan’a kınama? Elbette yok.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ AKBAŞOĞLU’NDAN, CHP SÖZCÜSÜ ÖZTRAK’A “PROVOKASYON” TEPKİSİ

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Görülüyor ki CHP Sözcüsü Sayın Faik Öztrak, hala ilk anda kalmış. Provokasyondan bahsederek, Lütfü Türkkan’ın avukatlığını yaparak bu rezilliği savunma saygısızlığında bulunuyor.” dedi. Akbaşoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak’ın, İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de bir şehit yakınına küfretmesi hakkındaki “Bu işte çok ağır bir provokasyon olduğu açık.” ifadesine ilişkin görüntülü açıklamada bulundu. Türkkan’ın olaya ilişkin önce, “Bana provokasyon yapıldı” dediğini anlatan Akbaşoğlu, “Daha sonra görüntüler ortaya çıkınca kendisinin küfrettiğini, herhangi bir provokasyon olmadığını kabul etmek durumunda kaldı ve onun için de istifa etti ancak görülüyor ki CHP Sözcüsü Sayın Faik Öztrak hala ilk anda kalmış. Provokasyondan bahsederek, Lütfü Türkkan’ın avukatlığını yaparak bu rezilliği savunma saygısızlığında bulunuyor.” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de kendilerine sitem eden şehit ağabeyi Tahr Gümren’e ahlaksızca küfür etmiş, tekme atmıştı. Koruma polisleri Gümren’i olay yerinden uzaklaştırırken, görüntülerin ortaya çıkması ile Türkkan’a tepkiler çığ gibi büyümüştü. Türkkan, kendisine iftira atıldığını öne sürmüş, görüntülerde küfür etmediğini öne sürmüştü. Provokasyon sözleri ile kendini savunan Türkkan gece yarısı ise görüntülerin doğru olduğunu itiraf etmişti. Türkkan, şehit ağabeyi ve yakınlarından özür dilemezken, Genel Başkan Meral Akşener’den özür dilemişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.