Site Rengi

HABER ÖZETİ
AB euro banknotların tasarımını değiştiriyor..
CHP’li vekilin aklı ile Vali’yi görevden alıp dünyanın diline düştük!.
İran ABD’nin 11 savaş uçağını ve 17 İHA’sını düşürdüğünü açıkladı..
A.M. Başarır’ı safdışı bırakan Özel’in A Takımı belli oldu!.
Kılıçdaroğlu’ndan Yeni Parti için ilk yorum: Arınma Büyük Ölçüde Gerçekleşti!.
Kumarbaz Levent’e kimin ne kadar bağış yaptığı ortaya çıktı..
Trump 2028 seçimlerinde tekrar aday olacağını açıkladı..
Muhsin Yazıcıoğlu’nu FETÖ’nün öldürdüğü kesinleşti!.
Ahbap operasyonu ne zaman ve nasıl başladı?.
İnsan sağlığını hiçe sayan Tahsildaroğlu peynirleri için toplatılma kararı!.
Ekremcilerin partisinin logosu Yeni Rakı’dan!.
Toplu istifalardan sonra Bay Kemâl’e 44 vekil kaldı..
Ayasofya’nın Camii-Kebir’e dönüşünün 6. yılı mübarek olsun..
Trump’ın elini kolunu bağlayacak İran çatlağı!.
Motorine kazık gibi bir zam daha!.
İran ile ABD arasında tansiyon yükseldikçe petrol fiyatları yeni rekorlar kırıyor!.
“Paraları Ahbap’a Yatırın” çağrısı yapanlar tek tek ifadeye çağrılıyor!.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti’ye mi geçiyor?.
Merkez Bankası faizi sabit bıraktı!.
Özgür Özel’i satan satana!.
0,20 promil alkollü trafiğe çıkanın ehliyetine el konulacak!.
Ahbapçılar için hesap vakti!.
FİFA Başkanının Trump yalakalığı boşuna değilmiş!.
Petrolün varil fiyatı 100 dolara dayandı!.
İran’a saldırmanın maliyeti ABD’ye 37,5 milyar dolara patladı!.
Neidüğü belli olmayan çetelere aparatlık yapan sözde çocuklara müebbet hapis geliyor!.
İlk tebrik her zaman ki gibi Almanlar’dan..
Tezkere Meclis’ten geçti.. Mehmetçik 2 yıl daha Somali’de..
Haluk Levent irk Oğuzhan Uğur aynı cezaevine gönderildi!.
YKS klavuzu açıklandı.. Tercihler 29 Temmuz’da başlıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hayatını kaybeden Hüner Coşkuner’in vasiyeti ortaya çıktı!.

Hayatını kaybeden Hüner Coşkuner’in vasiyeti ortaya çıktı!.
05.02.2021
A+
A-

Sanatçının tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, Hüner Coşkuner’in ilk defa Nisan 2020’de kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirildiği, incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konulduğu belirtildi.

Açıklamada, tedavilere cevap vermeyen ve gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınan Coşkuner’in hayatını kaybettiği bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının sosyal medya hesabından yayımlanan baş sağlığı mesajında, “Klasik Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Hüner Coşkuner’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Sanat camiamızın başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.

SON ARZUSU PİLAV

Kanserle mücadelesine yenik düşen Hüner Coşkuner’in ablası, Uçankuş TV’de katıldığı programda, sanatçının ölmeden önceki son isteğini anlattı.

Kardeşinin dün sabah 5’te entübe olduğunu anlatan Coşkuner’in ablası, “Bir gün evvel konuştum. ‘Bana yemek vermiyorlar. Pilav yap bana gel. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın’ dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi.” diye konuştu.

– HÜNER COŞKUNER’İN ÖZ GEÇMİŞİ

Türk sanat müziği sanatçısı, şarkı sözü yazarı Hüner Coşkuner, altı çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak 1 Nisan 1963’te İstanbul’da dünyaya geldi.

Lise yıllarında müzikle ilgilenmeye başlayan sanatçı, Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti’ne gitmeye başladı.

Başarılı sanatçı, Melahat Pars, Kamuran Yarkın ve Feriha Tunceli’nin de aralarında olduğu önemli hocalardan dersler aldı.

İlk albümü “Doğuş”u 1987’de müzikseverlerle buluşturan Coşkuner, 1989’da “Sakın Dönme Geriye” albümünü yayımladı. Sanatçı ayrıca, kariyeri boyunca Türk müziğine “Gidiyor”, “Haydi Tut Ellerimi”, “Gidemezsin”, “Sevemem”, “Vurgunum Sana” ve “Gideceksen Gelme” adlı albümleri kazandırdı.

Sanatçının 2000’de piyasaya sürdüğü “Klasikler 2” albümü oldukça ses getirdi. Coşkuner, 2013’te geçmişten bugüne değerli bestekar ve söz yazarlarının eserlerinden oluşan “Yeşilçam Klasikleri” albümünü çıkardı. Bu albümde, “Artık Sevmeyeceğim”, “Damarımda Kanımsın”, “Zalimin Zulmü”, “İntizar”, “Bir Garip Yolcu” ve “Senden Vazgeçemem” gibi döneminin birbirinden güçlü şarkıları yer aldı.

Sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Coşkuner, Lösemili Çocuklar Vakfı başta olmak üzere Bedensel Engelliler ve Dünya Şizofreni Derneğinde gönüllü olarak çalıştı.

– SANATÇININ YAYIMLANMIŞ ALBÜMLERİ

“Doğuş”, “Sakın Dönme Geriye”, “Beni Sevmeni İstiyorum”, “Gidemezsin”, “Haydi Tut Ellerimi”, “Gidiyor”, “Olamaz”, “Bir Evcilik Oyunu”, “Bir Hüner Coşkuner Klasiği”, “Beni Tek Sen Anlarsın”, “Ben Ölürüm”, “İşte Düet Sevemem”, “Klasikler 2”, “Vurgunum Sana”, “Geleceksen Gelme Yar”, “Nerede”, “Klasikler 3”, “Güle Güle Git”, “Yeşilçam Klasikleri”, “Seni Acele Görmem Lazım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.