Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
Ters yönden gelip bir kişiyi öldüren Kızılay başkanının kızına hapis yok!.
Kabinede 8 Bakanın yeri değişiyor…
CHP’nin şaibeli kurultay davası 30 Haziran’a ertelendi!.
“Türkiye’nin Sorunlarını Kim Çözer” anketi…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

HDP’den yeni provokasyon! Garo Paylan, sözde Ermeni Soykırımı’nın tanınması için TBMM’ye kanun teklifi verdi!.

HDP’den yeni provokasyon! Garo Paylan, sözde Ermeni Soykırımı’nın tanınması için TBMM’ye kanun teklifi verdi!.
23.04.2022
A+
A-

24 Nisan’ın gelmesiyle birlikte sözde soykırım tartışması her yıl olduğu gibi yine alevlendi. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ise sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili propagandalarına başladı. 1915 Olaylarına destek veren HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, sözde soykırımın tanınması için TBMM’ye kanun teklifi verdi.

24 Nisan sözde soykırım iddialarına her yıl olduğu gibi bu yıl da HDP sahip çıktı. HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, 1915 Olayları’na destek vererek sözde soykırımın tanınması için TBMM’ye kanun teklifi verdi.

TBMM BAŞKANLIĞI’NA SUNULDU

HDP’li Garo Paylan imzasını taşıyan ‘Ermeni Soykırımı’nın Tanınması, Soykırım Faillerinin İsimlerinin Kamusal Alandan Kaldırılması’ isimli kanun teklifi, TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

Paylan, sözde soykırıma ilişkin yaptığı açıklamada, ‘Ermeni halkının yarasını iyileştirecek tek toplum Türkiye toplumu, tek meclis ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Ermeni Soykırımı bu topraklarda gerçekleşti ve adaleti ancak bu topraklarda, Türkiye’de sağlanabilir’ diye konuştu.

SKANDAL BİLDİRİYE CHP VE İYİ PARTİ SESSİZ KALMIŞTI

Öte yandan geçen yıl, HDP tarafından ‘Merkez Yürütme Kurulumuzun açıklaması’ şeklinde yayınlanan skandal bildiride, Türkiye’ye yönelik alçak ifadeler kullanılmış, sözde soykırımın tanınması çağrısında bulunulmuştu.

İttifak ortakları CHP ve İYİ Parti, HDP’nin bu skandal açıklamalarına yönelik bir açıklamada bulunmazken, Kılıçdaroğlu ve Akşener de bildiriye sessiz kalmıştı. CHP ile İYİ Parti’nin ittifak ortağının alçakça Türkiye’yi suçlayan bildirisine karşı kınama açıklaması yapmamasıyla ilgili sosyal medyada tepki gösterilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.