Site Rengi

HABER ÖZETİ
BOSH’tan Aile Yılı’nda aileyi yok etme planlı alçak reklam!.
İspanya Başbakanını taşıyan uçak Ankara’ya acil iniş yaptı!.
CHP’li Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
CHP’li başkan 10 milyona kiralık katil tutup meclis üyesini öldürtmeye kalkmış!.
Pavyoncu başkanı 1 ay sonra nihayet partiden kovabildiler!.
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Her şey çok eğlenceli olacak! Kılıçdaroğlu’na Muharrem İnce’nin adaylığı soruldu!.

Her şey çok eğlenceli olacak! Kılıçdaroğlu’na Muharrem İnce’nin adaylığı soruldu!.
08.02.2020
A+
A-

CHP Lideri, yeterli imzanın toplanması durumunda Muharrem İnce ile genel başkanlık yarışına girebileceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kafa Radyo’da Candaş Tolga Işık ve Güçlü Mete’nin Kripto Odası programına konuk oldu.

KUDÜS MİTİNGİNE KATILACAK MI

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Lideri’ne, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Kudüs mitingi davetine ne cevap vereceği soruldu.

Kılıçdaroğlu, “Ben katılacağım. Pazar günü il kongremiz var. Saat 11.30 civarında başlayacak. Kudüs mitingi ise 14.00’te başlayacak. Bir terslik olmazsa katılacağım. Kudüs, bizim için sadece CHP açısından demiyorum, İslam dünyası açısında da ifade edeyim. Bir halkın verdiği bağımsızlık açısından da Kudüs ve Filistin önemlidir. Filistin halkının bağımsız devletini koruması kadar haklı bir düşünce olamaz. Son derecek haklı bir mücadele veriyorlar. Hatta 1970’li yıllarda, Türkiye’den çok sayıda genç arkadaşımız Filistin’in bağımsızlığı için mücadele verdi. Trump’ın ortaya attığı olay, bölgede tansiyonun yükselmesine katkı sağlar. Biz de Filistin’in kendi topraklarında kendi bayrağını göndere çekmesini isteriz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Muharrem İnce'nin adaylığı soruldu

MANSUR YAVAŞ-EKREM İMAMOĞLU-TUNÇ SOYER SORUSU

“İstanbul, Ankara ve İzmir belediye başkanlarınızın hangisini daha çok beğeniyorsunuz” sorusu üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Gerçek bir cevap vereyim size. Biz, Ankara, İstanbul başta olmak üzere bütün belediye başkanlarımızın performanslarını bağımsız kuruluşlar aracılığıyla denetliyoruz. Ortaya çıkan tablo şu; bütün belediye başkanlarımızın performansı kazandıkları günden itibaren artıyor. Bu bizim için önemli bir gösterge”

MUHARREM İNCE’NİN ADAYLIĞI

CHP Lideri, “Muharrem İnce aday olacak mı” sorusu üzerine “Elbette, belli sayıda imza alındığı zaman herkes aday olabilir. CHP’nin tarihine baktığımız zaman çok sayıda genel başkan adayı çıkmıştır. Aday çıkar mı çıkmaz mı diye bugünden bir şey söylemek çok doğru değil. Aday çıkmasın diye imza koşulları çok sertti, biz yumuşattık. Daha az imzayla kişiler genel başkan adayı olabiliyorlar. İmza sayısı yüzde 10’dan yüzde 5’e düşürüldü. Bir imzayla dediğimiz zaman bu da doğru olmuyor. Bunun da sakıncaları görüldü. Yüzde 5 gibi imza toplayan herkes aday olabiliyor. Sonuçta bu yarış partide bir ayrışmaya değil bütünleşmeye yol açıyor. Sonuçta demokratik bir süreci yaşıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.