Hulusi Akar ve Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu ile görüşecek!.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün saat 12:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecekler.
Milli Savuma Bakanı Akar ile İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonu ile ilgili CHP, MHP ve İYİ Parti Genel Başkanlarını ziyaret edecek.
Saat 12.00’e Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. Burada Gara Operasyonu ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak. Görüşme basına kapalı gerçekleşecek. İki bakan saat 14:00’de de İYİ Parti’yi ziyaret edecek.
İki bakan parti ziyaretlerinin ardından bugün TBMM Genel Kurulu’nda Gara operasyonuna ilişkin bilgi verecek.
Post Views:
1.212
BENZER KONULAR
İsveç’in başkenti Stockholm’de Türk Büyükelçiliği önünde toplanan Uluslararası Demokratlar Birliği...
18.11.2019
SAKARYA´nın Hendek ilçesinde, tek katlı evde çıkan yangında Yasin (1,5)...
22.07.2019
Kayseri'de, kavşakta ışık ihlali yapınca başka otomobille çarpışıp, 1 kişinin ölümü,...
02.08.2021
Günlerdir devam eden orman yangınları üzerinden siyaset üretip hükümeti köşeye...
01.04.2020
Son dakika haberine göre infaz yasası Cuma günü komisyona gelecek.....
28.02.2020
Sınır kapılarının açıldığı bilgisi üzerine mülteciler, Avrupa’ya geçmek için sınır...
YORUMLAR