Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kumarbaz Haluk’a bağış toplayan Oğuzhan Uğur tutuklandı!.
ABD Trump’ın talimatı ile İran’a yeni saldırılar başlattı!.
İran saldırıya geçince ABD’ye köpeklik yapan Kuveyt’i korku sardı!.
“Devlet Yok Ahbap Var” sözü ile milleti galeyana getiren Oğuzhan Uğur tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
Trump ölen ve yaralanan ABD’li asker sayısını kamuoyundan gizliyor!.
Motorine son iki hafta da 10 lira zam geldi!.
CHP’li Başkanın Gezi İhaneti’nde yaptığı alçakça tweetler ortaya çıktı!.
Gazze’de İspanya’nın Dünya Kupası zaferi kutlandı..
2026 Dünya Kupası İspanya’nın oldu..
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İBB, AK Parti’nin ücretsiz olarak kullanıma açtığı park alanına geçişleri kapattı!.

İBB, AK Parti’nin ücretsiz olarak kullanıma açtığı park alanına geçişleri kapattı!.
19.04.2021
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi’ndeki AK Partili meclis üyeleri ilçede bulunan bir park alanını vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullanmasını sağladı. CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığını yürüttüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise bir skandala imza atarak araçların alana girişini yasakladı.

CHP’li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları mağdur eden uygulamalarına bir yenisi daha ekledi. Beylikdüzü Belediyesi’ndeki AK Partili meclis üyeleri daha önce özel bir işletmenin elinde olan ve ücretli olan park alanını vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullanmasını sağlamıştı.

Yakuplu Mahallesi’nde bulunan alana araçlarını güvenli bir şekilde alan park eden vatandaşlar ise alınan kararı memnuniyetle karşılamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise skandal bir işe imza atarak park alanını İETT Peron Alanı yaptı. Ayrıca alanın E-5 girişini kapatan İBB, araçların alana girişini de engelledi. Yaşanan gelişmeye vatandaşlar tepki gösterdi.

İnatla vatandaşı mağdur ediyorlar

AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Neşat Ateş, vatandaşların mağdur edildiğini belirterek, “Burası Mevlüt Uysal döneminde yapılan ve vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullandığı bir park alanıydı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu burayı özel bir işletmeye verdi. Bu sorunu belediye meclisine ilettim. Soru önergesi verdik, kabul etmediler. Daha sonra durumu kaymakamlığa ilettik ve alanı vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullanmasını sağladık. Bu duruma tahammül edemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık alanı tekrar ücretli bir hale getirdi. İnatla vatandaşı mağdur ediyorlar. Ayrıca sunduğumuz hizmeti de gölgelemek istiyorlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.