Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran ile ABD arasındaki savaş yeniden alevlenmeye başladı!.
Ekrem’in yaveri Özgür Yeni Parti için patent başvurusu yaptı!.
Yunan siyasetçiden bomba itiraflar: Anadolu da Türkleri Katlettik!.
Bir ülke daha İstanbul Sözleşmesi safsatasından çekildi!.
DEM Parti tetikçilik yapan sokak itlerine ceza verilmesine karşı çıktı!.
Kumarbaz Haluk Levent’i devletten üstün ilan eden dangalaklar sus pus oldu!.
FETÖ’cü kahpeler enkazın yerini tespit edip Yazıcıoğlu’nun ölmesini beklemişler!.
İstanbul’da ticari taksi açılış fiyatı 230 TL’ye yükseldi..
Venezuela’daki deprem felâketinde ölü sayısı 5 bini geçti!.
Haluk Levent’in yardım paraları ile oynadığı yüklü bahisler ortaya çıktı!.
Sırtımıza kambur olan KKTC’de asgari ücret Türkiye’nin iki katı!.
15 Temmuz Hain Darbe Girişimine “Tiyatro” diyen Nasuh Mahruki tutuklandı!.
Haddini aşan Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım’dan adamlık dersi!.
Altın yarırımcısını ters köşe yapmaya devam ediyor..
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 19 kişi tutuklandı!.
Ahbap’a temiz kâğıdı veren CHP’li meclis üyesi için gözaltı kararı!.
Trump’ın oy oranı seçim kaybettiği seviyeye kadar geriledi..
Felâket palavracısı Oğuzhan Uğur da Ahbap’tan gözaltına alındı!.
IBAN mağdurlarının beklediği 12. yargı paketi Meclis’ten geçti..
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm emri FETÖ’den!.
Trump yine İran’a tehditler savurdu!.
Kayıp deprem paraları için bilirkişi görevlendirildi!.
Bay Kemal Ekrem’in ekibini darmadağın etmeye devam ediyor..
Haluk Levent ve 14 kişi Ahbap yolsuzluğu kapsamında tutuklandı..
Tüm yurttaki 90 bin Camii’de 15 Temmuz Selâsı okundu..
ABD’den İran’a ikinci dalga operasyon!.
Haluk Levent tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi..
Özgür Özel yeni parti kuracaklarını açıkladı..
Haluk Levent sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi!.
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İBB, Küçükçekmece ve Bağcılar’da öğrenci yurdu inşaatını durdurdu!.

İBB, Küçükçekmece ve Bağcılar’da öğrenci yurdu inşaatını durdurdu!.
29.09.2021
A+
A-

İBB yönetimi Küçükçekmece ve Bağcılar’da öğrenci yurdu inşaatını durdurdu. iki bin 219 öğrenci kapasiteli yurtların 2 buçuk yıldır kaderine terk ettiği ortaya çıktı. Duruma tepki gösteren İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu: “CHP’li İBB yönetimi bir taraftan AK Parti döneminde yapılan yurtları kendileri yapmış gibi gösterirken, diğer yandan 2018’de yapımına başlanan Küçükçekmece’de bin 875, Bağcılar’da ise 344 öğrenci kapasiteli öğrenci yurtlarının inşaatlarını 2,5 yıldır durdurdu” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Küçükçekmece ve Bağcılar’da iki bin 219 kapasiteli öğrenci yurdu inşaatını durdurduğu ortaya çıktı.
İBB yönetimi, 2017 yılında ihalesi yapılan ve 2018’de yapımına başlanan Küçükçekmece’deki ve Bağcılar’daki öğrenci yurt inşaatlarını durdurduğu ve 2 buçuk yıldır kaderine terk ettiği öğrenildi.

İstanbul’da 2018 yılında İBB tarafından yapımına başlanan ve 1875 kişilik yurt projesinin, seçimden sonra yönetime gelen Ekrem İmamoğlu tarafından askıya alındığı ortaya çıktı. 2 yıl 3 aydır inşaat halinde bekletilen ve kaderine terk edilen projede, inşaatta kullanılan birçok malzemede tahribat oluştuğu ve maddi kayba yol açıldığı bildirildi.

2 YIL 3 AYDIR ATIL DURUMDA

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan ‘Yurtlara ilişkin son günlerde algı operasyonları yapılıyor. Yurt projesi CHP yönetimi tarafından 2 yıl 3 aydır bekletiliyor. Atakent’te AK Parti döneminde İBB tarafından projelendirilen, 2017 yılında ihalesi yapılan ve 2018 yılında yapımına başlanılan bin 875 kişilik bir öğrenci yurdu var. İçinde kütüphane ve spor salonlarının da bulunduğu bu proje tam da 2 yıl 3 aydır CHP’li İBB yönetimi tarafından yarım bırakılmış halde bekletiliyor. Son günlerdeki yurt polemiğinin ardından da algı operasyonuyla gençleri kışkırtmaya çalışıyorlar. Polemiği bıraksınlar yurdu planladığı gibi bitirsinler. İBB yapamıyorsa projeyi devretsin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız seve seve tamamlar’ diye konuştu.

CHP İKİYÜZLÜLÜĞÜ…

Bu duruma Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu da tepki gösterdi. Göksu, ‘CHP’li İBB yönetimi bir taraftan AK Parti döneminde yapılan yurtları kendileri yapmış gibi gösterirken, diğer yandan 2018’de yapımına başlanan Küçükçekmece’de bin 875, Bağcılar’da ise 344 öğrenci kapasiteli öğrenci yurtlarının inşaatlarını 2,5 yıldır durdurdu’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.