Site Rengi

HABER ÖZETİ
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’dan Kahpe İsrail’e yaptırım çağrısında bulundu!.
Kurultay mahkemesinden sonra Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama!.
Edi ile Büdü’nün kurultay kurnazlığı mahkeme kararına tosladı!.
Muvazzaf Binbaşı torbacıları haraca bağlamış!.
CHP kurultay davası ertelendi..
Tarihi kurultay davası başladı!.
Vuslat Doğan Ali Sabancı’dan 120 milyon dolar nafaka talep etti!.
Mahkeme bugün son sözü söyleyecek!.
Fenerbahçe Trabzonspor’u tek golle geçti..
Ahlâksız dizinin ahlâksız senaristinden akla ziyan savunma!.
RTÜK’ten ahlâksız diziye jet soruşturma!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İçişleri Bakanlığı üç hilal dövmesi için soruşturma başlattı!.

İçişleri Bakanlığı üç hilal dövmesi için soruşturma başlattı!.
08.03.2021
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aydın’da bir caninin 92 yaşındaki kadını katlettikten sonra yakalandığı sırada elindeki MHP ablemli dövmenin bazı kişilerce öne çıkarılmasına ilişkin olarak “sonuna kadar araştırılsın” diyerek caniyi kınamıştı. İçişleri Bakanlığı olayla ilgili soruşturma kararı aldığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, Aydın’da evinde ölü bulunan 92 yaşındaki kadının katil zanlısının, adliyeye sevki sırasında elindeki dövmenin görülmesinde ihmal ya da kasıt bulunup bulunmadığının soruşturulması için 2 başmüfettiş görevlendirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Aydın’da, 92 yaşındaki bir kadının canice işlenen bir cinayet sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından, failin adliyeye kelepçeli bir şekilde götürülmesi esnasında elindeki dövme görüntüsünün yansıması ile ilgili olarak herhangi bir ihmal ya da kasıt bulunup bulunmadığının soruşturulması için Bakan onayı ile bir Mülkiye Başmüfettişi ve bir Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir.”

 

Devlet Bahçeli yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hemen öncesinde ülkemizin farklı yerlerinde yaşanan şiddet ve cinayet vakaları insanım diyen herkesin kanını dondurmuştur. Suçsuz ve günahsız masum kadınlara yönelmiş hunhar saldırılar toplumsal huzur ve insanlık değerlerini hedef almıştır.

Samsun’un Canik ilçesinde, yanında küçücük kızı olmasına rağmen boşandığı eski eşi tarafından sokak ortasında hiç acımadan, hiç gözünün yaşına bakılmadan alçakça dövülen hanım kardeşimiz bizleri derinden yaralamıştır. Bu caniye zalimliğinin hesabı sonuna kadar sorulmalıdır.

Bir diğer sarsıcı olay ise Aydın’da görülmüştür. 92 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduktan hemen sonra boğarak öldüren bir katil Nazilli’de bir otel odasında yakalanmıştır. Bu cinayetin failinin en ağır cezaya çarptırılması insanlık onurunun bir gereğidir.

Milliyetçi Hareket Partisi, lekesiz, gölgesiz ve şüphesiz ambleminin istismarına, adi bir suçlu vasıtasıyla karalanmasına asla göz yummayacaktır. Süreç nereye gidiyorsa oraya kadar götürülmeli, katil cezasını bulmalı, eğer varsa arkasındaki provokatörler deşifre edilmelidir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.